אירוע חלומות צלולים רשמי

אירוע חלומות צלולים רשמי

לאחרונה אני בקשר עם רוברט ווגונר- סופר ומרצה מוכר בתחום החלומות הצלולים מארצות הברית.
הבחור תותח רציני בתחום, כתב ספר נמכר בנושא, עורך במגזין רשת העוסק בחלומות צלולים ונשיא- לשעבר ב-IASD.

בסוף חודש מאי הוא מגיע לארץ, ומעוניין לארגן איתנו אירוע בנושא חלומות צלולים.
אני כרגע בקשר עם מספר גופים כדי לוודא שהאירוע הזה אכן מתקיים, ושגולשי הפורום יוכלו להגיע אליו (יחד עם הרבה אחרים שבתקווה יהיו מעוניינים).
זה לא עוד יוזמת פורום קטנה, אלא משהו גדול יותר הפעם.

אם יש למישהו מהפורום רצון לעזור/ רעיונות טובים/ להיות מעורב בהרמת האירוע בבקשה כתבו את זה כאן, או פנו אלי בפרטי.
במיוחד יעזור:
*מקום בו ניתן יהיה לקיים את האירוע שלא ידרוש כסף (המרצה מגיע בהתנדבות, ואני מנסה לוודא שהאירוע כולו הוא חינמי)
*סיוע בעיצוב גרפי (למודעות וכו)
*רעיונות לתוכן
*דברים נוספים שלא חשבתי עליהם

אין לי באמת ניסיון בארגון אירועים כאלו, אבל יש הרבה רצון טוב ואני משוכנע שנוכל להרים את זה.

תודה לכולם :)

... הלו? אנשים?

מה זה מיעוט הצפיות הזה?
אני מודה שהאירוע הזה מתארגן עם או בלי המעורבות של אנשים הפורום, אבל לפחות להעיף מבט.

stam45

New member
נשמע טוב

(אני ravehor, אבדה לי הסיסמא עם כל הבלגן של הפריצות לתפוז)
אין לי כל כך רעיון איפה אפשר לעשות את זה, אבל אני אגיע אם תהיה הרצאה כזו.
תמשיך לעדכן.

jagurax

New member
אחלה רעיון!!

בהחלט מגיע לך ח''ח על היוזמה המוטיבציה והאסרטיביות בהפקה והרמה של אירוע שכזה, בהחלט לא כל אחד היה נותן את עצמו לטובת משהוא כזה!

לגבי האירוע כחייל אני אפילו לא בטוח שאוכל להגיע..(למרות שממש ממש אשתדל), לגבי עצות אני חושב שתנסה להתייעץ עם אדם שארגן אירוע או שתיים וככה לא תעשה טעויות של מתחילים, בנוסף אני חושב שלעשות אירוע שלם בחינם יהיה קצת קשה בעיקר אם זה אירוע אם כמות גבוהה של אנשים(מקום, מצגת, במה, כסאות, גישה לשירותים ומים לשתייה) דורש לוגיסטיקה, אז אני חושב שגם אם האירוע יהיה עם תשלום כניסה סמלי על מנת לחסות את ההוצאות זה לא יהיה נורא ולא ימנע מאנשים שמעוניינים להגיע, במיוחד עם מגיע אורח בין-לאומי:)

עוד משהו אני ממליץ שתביא מישהו שיהיה על תקן צלם, ויצלם את האירוע, ואת המצגות/הרצאות/שאלות תשובות. אני חושב שדבר כזה לאחר עריכה יזכה לשלל צפיות ביוטיוב, ויעזור ללא מעט אנשים.

הרבה הצלחה!! תעדכן מה הולך!

BALEDIN

New member
כל הכבוד על היוזמה אבל לצערי, עד כמה שידוע

לי. היה לך קשה, עד בלתי אפשרי למצאו מקום בחינם.
אלה אם זה בית של מישהו...
אם בכל זאת אתה מתעקש על מקום בחינם, לדעתי הסיכוי הכי טוב שזה היה חדר משותף בבית דיירים וזה מקום טוב לשאול אם מישהו מנדב אחד.

וולפהרט

New member
חשבתי על רעיון

אפשר לעשות תערוכה בנושא חלומות צלולים!
אני אוכל לצייר ולמסגר ציורים שכבר ציירתי: קטעים מחלומות, סקיצות ורישומים ומפות. יש כל מיני, זה יכול להכניס לאווירה, ועוד יוכלו להשתתף, מכאן מהפורום או בכלל, אפשר לפרסם גם אם רוצים שזה יהיה משהו מושקע באמת.

רעיון..

יש מעט מאוד אנשים שגם מציירים וגם חולמים צלול, אבל אפשר אולי לעשות את זה בשיתוף פורום חלומות.
אני יכול לפנות לתפוז בבקשה לארגן דבר כזה, ולקבל תמיכה בפרסום. מוזמנת להריץ איתי את הרעיון כאן או בפרטי

אל על2

New member
הוא צודק..

כל מה שאני מצייר נראה כמו ציורים של ילד בן חמש.. P:
חחח

למעלה