גם נטוויז'ן מתחילה להציע חבילות משולבות

rafid1

Active member
מנהל
יש לי שאלה: יש מישהו שמציע יותר מכ-10ש"ח הנחה?

כי בשקלול הכללי , בהתחשב בצורך לשכור/לקנות מודם, ואולי אפילו לקנות נתב (לחלק מהאנשים אשר השתמשו בנתב של הספקית) לא נראה לי שהעסק אטרקטיבי כ"כ

rafid1

Active member
מנהל
הלוואי והייתי כ"כ בטוח כמוך

אני לא יודע מה יהיה בעוד חודשיים, ואתה יודע בדיוק מה יהיה בעוד שנתיים.... ברור שהמחיר בסיטונאי הגבוה דופק את כל ההתמחרות הזאת. רק מתחרה רציני (ח"ח? או כחלון... )ישפיע באמת, ואת זה עוד לא רואים באופק הקרוב.
&nbsp
חג שמח!

rafid1

Active member
מנהל
זה אתה, ובהחלט לא מדגם מייצג... :p

אתה לא רוצה שנחזור לפדיחה של מדגמי הבחירות... ותראה לי מישהו שיכול להגיע ל 10Gb או 1Zb (או אפילו 1Gb) עם 5M UP....

כמובן שברור היו משאירים את ה5M, ואת הבזק-בלוף הזה, אחרת איך ירוויחו (וגם הוט) מהחברות המסחריות?...
אבל, בוא נדבר על זה שוב כשיסיימו את פריסת הכבלים האופטיים שלהם. אז תלת ספרתי (>=100) יהיה רלוונטי...

cheif

Member
מנהל
גם נטוויז'ן מתחילה להציע חבילות משולבות

סלקום-נטוויז'ן (013) החלה הבוקר להציע חבילות משולבות של תשתית אינטרנט וספק, המתבססות על השוק הסיטונאי של בזק. כרגע מציעה החברה שלוש חבילות - 15M ב-79 שקל, 40M ב-89 שקל ו-100M ב-99 שקל. בכך מצטרפת נטוויז'ן ל-012, 018 ו-Triple C שהחלו להציע חבילות מסוג זה כבר לפני מספר שבועות. בניגוד לשאר החברות, כרגע אין באתר של נטוויז'ן שום מידע על הנושא והמעוניינים בשירות נדרשים להשאיר את פרטיהם באתר החברה. לפיכך לא ברור האם המחירים הנ"ל קבועים או עולים אחרי שנה וכן לא ברור אם 013 מספקת מודם VDSL ללקוחותיה. http://netvision.cellcom.co.il/internet/price_plan_deals/my_internet/Pages/default.aspx

sehu

New member
מדובר על 10Gb סימטרי, כמובן. אבל טוב, נתפשר על 10/1Gb

sehu

New member
(כי עדיין אין לי רשת 10Gb, וה-SSD שאין לי מגיע רק ל-4Gb/s)

A

adorah

Guest
חבר הועבר היום זה לא עובד ואין תמיכה באתר לשינוי הגדרות

חבר שלי קיבל הודעה היום שהועבר בנטויז'ן לאחר 36 שעות שלא היה מחובר. ועדיין האינטרנט לא עובד. לא שלחו לו שום הסבר איך משנים הגדרות במודם/ראוטר של בזק ואין באתר שום התייחסות לשינוי הגדרות אם בכלל. בתמיכה אין עם מי לדבר. בקיצור חובבנים פחד.

rafid1

Active member
מנהל
חבלי לידה... כל אלו שאין להם סלבנות לחכות עד אחרי 17 למאי

אז שיסבלו....

A

adorah

Guest
מסכים לחלוטין. הוא מאלה שמבקשים עצה לאחר מעשה...

למעלה