ד"ר גלית,
אני רק שאלה....

ד"ר גלית,
אני רק שאלה....

במסגרת פינתנו "אני רק שאלה" אנו מארחים השבוע את גלית 1967.

כן, כמו שאתם מבינים, הניק שלה מסמן את שנת הלידה שלה. מה שאומר שהיא צעירה ומגניבה!.

גלית נמצאת בפורום כבר זמן ארוך, ו.. היא לא אוהבת ששקט כאן (קבלי ממני
על זה)

היאאוהבת להכין כל מיני דבירם - לסרוג, לחרוז חרוזים ו.. נראה לי שגם לבשל. הנה קישור שבו אפשר להתרשם מהעבודות שלה:
http://www.facebook.com/galit1967

ו.. השבוע היא עולה לדרגת רופאה!. היא ד"ר השבוע שלנו, ו.. אתם מוזמנים לשאול, לברר, לחייך, ו. . לקבל שאלות כדי שנוכל להכיר אותה יותר מאשר בין הודעה להודעה.

האירוח הרשמי - ביום חמישי, אבל.. כרגיל, אפשר להעלות שאלות כבר עכשיו, וגם.. גלית כנראה תשיב להן עוד לפני האירוח הרשמי

שיהיה לנו מעניין ומהנה!

** אני מזכירה, מותר לד"ר להחליט שיש שאלות שקשות לה או לא נעימות או שאין לה רצון לענות עליהן. אנא, אל תיעלבו. המטרה היא להכיר זה את זה, אבל לא לגרום לאי נחת.

מה, אני מתחילה הפעם?

אז..

איזה צבע את אוהבת יותר? כחול או אדום? (ואולי בכלל אחר?)

איזה מימי השבוע אהוב עלייך ביותר?
ולמה?

מה את עושה בחיים, ומה את עושה כשאת רוצה "לברוח" מהחיים?

מה התכונה הכי בולטת שלך לדעתך? ולדעת חברייך?

(יהיו לי עוד, לא לדאוג..)

גלית 1967

New member

איזה צבע את אוהבת יותר? כחול או אדום? (ואולי בכלל אחר?)
יותר אדום-אבל גם כחול והכי סגול-הרגע מרחתי לק סגול על הקמיצה כל השאר בחום

איזה מימי השבוע אהוב עלייך ביותר?
חמישי בשעה 18 מסימת לעבוד ומתחיל סוף השבוע-שנים יון שיש היה מוקדש לים אבל השנה בגלל הכאבים הצלחתי ללכת רק פעמים-אז במקום זה אני עושה טיולי שווקים-ומשתדלת ללכת לבריכה

ולמה?
עניתי למעלה

מה את עושה בחיים, ומה את עושה כשאת רוצה "לברוח" מהחיים?
אני מזכירה רפואית במעבדה מרכזית של אחת מקופות החולים,ולברוח-אני עושה עבודות בשנתים האחרונות לרוב סורגת-בבלוד שלי יש מלא עבודות וגם בפייס-אבל שאני חושבת על הזה אני לא ממש טיפוס של לברוח-מקסימום אני יכולה להכנס לדום שתיקה לאיזה יום וזהו וזה עובר לי.

מה התכונה הכי בולטת שלך לדעתך? ולדעת חברייך?
יכולת להתחבר עם אנשים צ'יק צק -דרך חוש הומור והחברים שלי -גם חושבים שיש לי חוש הומור, שאני יודעת לנתח מצבים=-פעם היתי סוג של עובדת סוציאלית אבל סגרתי את המשרד ואני לא מקבלת לקוחות חדשים אלא אם זה מקרים ממש ממש מיוחדים.

מה המאכל האהוב עלייך?

נשנוש עם הקפה - מתוק או מלוח?

סרטים - קומדיה קלילה או דרמה סוחטת דמעות?

גלית 1967

New member

יותר קל לי להגיד מה אני לא אוהבת לאכול
אבל הכי אוהבת לחם טרי והרבה בצק,וגם שוקולד וגלדה וסלט ירקות וגבינות ביצוק לא סתם אני מעל מאה ק"ג חחחח

אני בקושי שותה קפה-אחד בבוקר בעבודה-בבית יש קפה אבל לא מחזיקה חלב-אם יש לי פתאום התקף אני דופקת אצל הוריי בדלת-נגיד דופקת פתחת לוקחת חלב וחוזרת הביתה-אנחנו גרים צמוד. אז ככה שאין לי העדפה למשהו עם הקפה=הכי הרבה קפה קר עם גלידה

גם וגם

גלית 1967

New member

1. למה את הפורום שלנו?
כי כואב לי ותמיד נחמד לכתוב במקום שבו אתה בוכה ואנשים יודעים למה

2. איך גילית אותו?
כשתפוז מודיע על פורמים חדשים אני נכנסת-ואם יש פורום מענין לי אני שומרת אותו

למעלה