הוא הגיע !

הוא הגיע !

הסיכום השבועי.

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע:

Sigal H

New member
יש! אני ראשונה!

הטוב של השבוע:
וואו. המון! אני מתקדמת היטב בצ'י-קונג, אפשר ממש להרגיש איך אני יציבה יותר ונושמת עמוק יותר, ארוך יותר... היה תרגיל אחד שגמר אותי, אז החלטנו להשאיר אותו בצד וללכת לאט לאט. וזה טוב, אני מרגישה שזה נכון לי. אבל מה אני מקשקשת, יש דברים טובים אפילו יותר גדולים! ביום חמישי ההורים נפגשו עם מישהו בכיר מאוד במשרד הבריאות ומישהי בתפקיד פחות או יותר מקביל לו בבט"ל, כדי לראות איך להשיג לי קצבת נכות ושר"ם מלאים לצמיתה. הם היו די המומים מהסיפורים שלנו על בט"ל (ויש מצב שלפחות אחד הרופאים הכי איומים ובלתי מקצועיים הולך לחטוף חזק), ואפילו - בהפתעה מוחלטת - האדון חושב שאולי אתאים להיכנס לאיזה מחקר שיממן את כל הבדיקות היקרות בטירוף. אולי, רק אולי, אבל האולי הזה הוא הרבה יותר מעוד דלת נעולה. אמרתי לכם, המון טוב!

הפחות טוב של השבוע:
השבוע אני פחות או יותר נטולת קנביס. זה לא שאין לי ברירה, אבל יש לי סיבות ובחרתי בכך. מחר בערב אחזור למנות סדירות. אז השבוע הייתי מנומנמת מאוד וגם התקשיתי לישון, שילוב מתסכל למדי. ושוב הכאב המנסר בעצמות, ולשכב על הספה ולא לקום... נושכת שפתיים. רק עוד קצת.

מאכל השבוע:
הממ... מג'אדרה....

|סרט/סדרת השבוע:
בונז. העונה החדשה (שמינית) כמובן, אבל בין פרק לפרק מבלה עם העונה השלישית. מוזר, אבל מגניב.

ספר השבוע:
"שתהיי לי הסכין" של דויד גרוסמן. קשה לי עם הספר הזה, הדמויות האלה לא עושות לי טוב. אבל הבטחתי לקרוא אותו וחברים כל כך המליצו עליו, אז שיהיה.

בילוי/ יציאת השבוע:
בט"ל נחשב? לא, כך חשבתי. אז יציאת השבוע שאבא החמוד חסך לי ונסע לבדו לרופא אא"ג להשיג לי הפנייה לבדיקת שמיעה - בגלל שבמזג האוויר הסוער הזה רצה שלא להכביד עליי עם נסיעה. אין לכם מושג כמה זה מיוחד מצידו.

תוכניות לסוף השבוע:
להתקדם עם הספר כמה שאפשר, רצוי על הספה בסלון כי בה הכי נוח לקרוא, אלא ששם זה קצת מסוכן - יש לי נטייה להתהפנט לגשם בחלון ממול...

שיהיה לנו שבוע מלא חיוכים של כלבלבים מקפצים בגשם

סיגל

Sigal H

New member
נתנו, אבל הוציאו לי את הנשמה בדרך...

כיוון שאין לי אבחנה, הם דאגו לטרטר אותי במיליון וועדות מיותרות וכל שנה הייתי צריכה לעבור את זה מחדש (וכל שנה אספתי גם לא מעט מילים לא ראויות ולא מקצועיות שנאמרו שם...). את השר"ם לא נתנו עד הקיץ האחרון, וגם הוא זמני לשנה. אז זהו, עכשיו אני מתכוונת לגמור את זה פעם אחת ולתמיד, כי הגיע הזמן.

ותודה על האצבעות, תחזיקי חזק

את .. את..

תמיד את מצליחה לשמח אותי. איזה כיף ה"טוב" שלך, ו.. נו? מה התקדם עם הביטוח לאומי? אינ כלכך שמחה שמצאת את ה"אנשים טובים באמצע הדרך" שיש תמיד, בכל דרך.
כל כך כל כך כיף.
וגם כיף שהייתה לך שמש מגניבה.
כאן כבר כמה ימים טובים בעיקר אפור מאוד.
אה, אוי, ואתמול דווקא הייתי בצפון, אבל .. לא מספיק קרובה אלייך
אינ חייבת להתרארגן על יום.
נראה מתי זה יהיה
:-9

Sigal H

New member
כל כך התקדם שבסוף הגיע לחדר מיון

הנוירולוג בוועדה הרפואית ניסה לגרום לי לעשות דברים שאני לא יכולה לעשות כמו לעלות על המדרגה למיטה, ולונג סטורי שורט - את הערב הזה גמרתי במיון. הכתף לא שבורה או פרוקה, לשמחתי, רק מתיחה בין עצם הבריח לעצם השכם. זה כל כך הזוי, לא הייתי מאמינה שפארסה כזו יכולה להתרחש אלמלא הכאב...

אני מגישה תלונה רשמית, והעו"ד (שהיה עד לכל זה) הצליח להעביר את התיק לנוירולוג אחר בבט"ל ולערוך וועדה חדשה.

אני!

הטוב של השבוע:
הייתי עם הבן שלי באבחון שני אצל נוירולוגית ילדים, כי בגן חובה היה חשד להפרעת קשב. באופן מפתיע הוא מתעלה על עצמו ועושה חיל בלימודים - הסימפטומים שלו מינימליים והוא מתפקד מצוין. הנוירולוגית שלחה אותנו לדרכנו ואמרה שזה כל כך מינורי שאפשר להמשיך בשגרת החיים, בלי אבחונים נוספים ובלי טיפולים. ייפי!

הפחות טוב של השבוע:
איש אחד השאיר את הכלב שלו בטנדר פתוח, ביום הכי קר וגשום השבוע.

ברור שדיווחתי ופינו אותו משם.

מאכל השבוע:
ביום שישי הכנתי פיצה ואכלנו כאילו אין מחר (ובאמת - לפי התחזיות הקודרות לא היה אמור להיות מחר..
)

סרט/סדרת השבוע:
האנטומיה של גריי - עונה 9.

ספר השבוע:
בתו של שומר הזכרון, בפעם השניה. בזמנו היה כזה באזז על הספר הזה, לא יודעת למה. סתמי ביותר.

בילוי/ יציאת השבוע:
שופינגגגג! קניתי שמלה, מכנסיים, סוודר ושתי חולצות במחירי סוף עונה מצחיקים. עם השופינג בא התיאבון ובא לי לפשוט על כל החנויות בעיר. אני מתאפקת.

תוכניות לסוף השבוע:
טוב, הוא כמעט נגמר.. רציתי לעבוד בגינה, אבל יש בוץ טרי, אז לא.

תמונה - עוגיות שהכנתי לכבוד חגיגת מספרים בכיתה של הבת שלי.

איזה יופי! איך

ציירת את המספרים על העוגיות? את לא מפסיקה להפתיע. זה סירופ שקולד?
ומה עושים ב"יום מספרים" אצלכם?

הכנתי שק זילוף קטן מנייר אפייה (בשפה המקצועית

קוראים לזה "קורנט") וזילפתי שוקולד מומס עם טיפונת שמן.

הם חגגו את סיום חוברת "מספרים עד מיליון" ובעיקר אכלו המון ממתקים ועוגות שהאמהות הכינו, רובן עם מספרים עליהם. רעיון חמוד.

והנה הסיכום שלי..

תמיד יוצא שאני מסכמת אחרי שמתחיל השבוע החדש

אולי כי אני רוצה להיות בטוחה שייהה לי גם משהו אחד טוב לכתוב

אז.. היה לי שבוע לא כל כך פשוט. בעיקר רגשית. אבל.. אני מקווה שזה עוד ישתפר.
עדיין עצוב לי מאוד.
ו.. אתמול הייתי שוב אצל הרופא שלי, וגם הוא קצת העציב אותי כשאמר שבעצם אין לו יותר מה להציע לי, ושלאחר הניסיון האחרון שלנו, שהיה לפני שנה בדיוק, הוא לא מתכוון להציע לי עוד טיפולים פולשניים או ניתוחיים, כי הוא מבין שזה לא טוב לי.
והוא גם הסביר לי שבעצם אין שום דבר אחר שלא ניסיתי.
טוב, חוץ מקנביס.
אבל.. אני כל כך לא משתפת פעולה עם האפשרות של הקנביס. לא יודעת, אולי אני לא עושה בחכמה, אבל .. לא יכולה עדיין להחליט על זה
זה קשה לי מדיי.

ומצד שלישי, הוא אמר לי שאולי לפחות מהבחינה של שינה יותר מועילה ואיכותית, זה שווה לי . אולי רק להשתמש בזה לצורך שינה .
לא יודעת
התלבטות גדולה מאוד.

ו.. זהו, אני לא יכולה לחשוב יותר מעבר לזה.
כל כך מבאס.

אבל.. מחר הפרק האחרון של חטופים.
מה יהיה? מי רואה את זה גם ויעלה השערה?

למעלה