היום בעיתון ידיעות אחרונות בספורט

היום בעיתון ידיעות אחרונות בספורט

שהפך ממש לעיתון אולימפי
קודם כל הנה השער:
http://www.facebook.com/ynetsport#!...474799005.7898.119059038132482&type=1&theater

* 60 יום ללונדון (כפולה)
צוברי והכרטיס האולימפי, ארד לשטילוב באליפות אירופה, זהב לשלזינגר ביום ההולדת, מצקין מחפש עזרה מוועדת החריגים והטניסאים הנכים אלופי העולם

* אליפות אירופה בשחייה (כפולה)
סיכום הימים האחרונים, טור מיוחד של יואב ברוק וטור של אבינעם פורת + טבלת מדליות (ישראל תשעית)

* עמוד ספורטים:
מכבי ראשל"צ בדרך לצלחת אליפות, בולט מאכזב ומתרץ וכדורעף

* רולאן גארוס (כפולה)
מתכוננים לגראנד סלאם השני של העונה, פאר פתחה עם ניצחון וטור של שרון דוידוביץ'

BentzWatchJudo

New member
עכשיו יש לי הימור עם חיוך
במיוחד פר..1

אני מהמר שהנבחרת של גוטמן תעפיל למונדיאל ושיוסי בניון יככב בקמפיין.

על מה מסתמך ההימור? על עמיר פלג שלא לומד לקח ושוב ממהר להוציא ספורטאים גדולים לפנסיה אחרי משחק גרוע או תקופה גרועה.
היום בעמוד 3 בידיעות טור של עמיר פלג עם הכותרת: בהצלחה בעסקים, יוסי

myaron

New member
עמיר פלג גרוע מאחרון הטמבלים ביציע

מדהים. עיתונאי שטוקבק נאצה סטנדרטי בYNET יותר אינטילגנטי ויותר רגוע ממנו. פרצופה של המדינה.

ירון, צודק לגבי עמיר פלג

אין זה חדש, כזכור לגביו.
אני זוכר איך עוד כשהיה נער גם את בניון עוד כששיחק בב"ש(הייתי במשחק הירידה) ואמר שאין סיכוי "שיעשה את זה באירופה".

רק עיצה שלי, בוא לא נצטרף למחנה של עמיר פלג ודומיו שניזונים מעיכול פנימי והפצת ארס.
יש לנו אנשים נהדרים במדינה עם פרצוף נהדר: מאריק זאבי וכלה בעמיר בניון או גל נבו בתחום הספורט, ויש את העיתונאים הקטנים (שבדיוק עליהם שר אריק איינשטיין) כמו עמיר פלג ועמנואל רוזן שמשליכים מכיעורם הפנימי החוצה.

apy ape

New member
תאריכון למה שעוד צפוי לנו

ממה שידוע לי

אתלטיקה: 13-14 ביוני אליפות ישראל (תחרות קריטריון)
27-1 ביולי אליפות אירופה בהלסינקי (תחרות קריטריון)
ינסו לקבוע קריטריון A: דונלד סנפורד, מעיין פורמן, אנסטסיה מוצ'קייב, דימה קוריטור, ניקי פאלי, אירנה לנסקי ומוגס טסמה

משקולות: 9 ביוני - פירסום רשימת המעפילים. יש סיכוי לישראלית מרינה טוכמן (אין קריטריון ישראלי במשקולות - מחזק את טענתו של גיא מצקין)

טניס: 11 ביוני - דרוג סופי לאחר הרולאן גארוס. כנראה שרשימת הכניסה תפורסם סופית במהלך השבוע הזה. שחר פאר בפנים. הסיכוי היחיד של
דודי סלע הוא לקבל הזמנה מיוחדת מה-ITF ולקבל אישור חריג מהועד הישראלי. אנדיוני צריכים לתת תחרות טובה בפאריס, אבל
חוץ מזה כל סיפור הזוגות הוא מורכב ואי-אפשר לדעת באמת מה יהיה. יש הרבה ספקולציות בפורום שלא יודע כמה הם מבוססות.

טריאתלון: 31 במאי (יום רביעי השבוע) פרסום רשימת המעפילים. דן אלתרמן מדורג 93 ולא יסע ללונדון (אלא אם יש משהו שאני לא יודע)

מים פתוחים: 9-10 ביוני תחרות ההעפלה בפורטוגל. מקום בטופ 9 יבטיח השתתפות באולימפיאדה למיכאל דמיטרייב או יובל ספרא. לדמיטרייב יש
סיכוי לא רע

אשמח אם למישהו יש מידע להוסיף. למשל: איפה ומתי תערך ההזדמנות האחרונה לשחיינים לקבוע קריטריון?

דורון ד

New member
לפי מסיבת העיתונאים שנערכה היום בועד

האולימפי,גיא ברנע ויונתן קופלב ייצאו לתחרות בסלובניה או בברצלונה
בסוף שבוע הקרוב,נסיון נוסף להשגת הקריטריון ב 100 מטר גב.

כל הכבוד לאיגוד השחייה שצ'יפר גם אותם במענקים על המדליות באליפות אירופה
למרות המקצה הלא אולימפי.
כל הכבוד גם לפרגון בין ברנע לקופלב למרות הסיטואציה התחרותית שנוצרה.

ape תודה, על המידע שהוספת.

לפני תקופה קצרה הערכת שאנדיוני עשויים לקבל כרטיס חופשי.
זה עדיין ריאלי להערכתך?

כאמור בדרך הרגילה הם זקוקים להגיע ככל הנראה ללא פחות מגמר הרולאן גרוס.

apy ape

New member
זה תלוי ביותר מדי גורמים

ישנה הגבלה ל-86 שחקנים מכל מין באול'. אם נוריד ממספר זה 64 שמשתתפים בתחרות היחידים זה משאיר אותנו עם 22 שחקנים. מתוך זה, כל שחקן זוגות בדרוג של הטופ 10 לזוגות מקבל השתתפות אוטומטית ורשאי להזמין כל שחקן אחר מהמדינה שלו לשתף עמו פעולה, כלומר 20 שחקני זוגות... אבל זה לא מדויק: האחים בריאן למשל וצמד פולני ישחקו בודאות אחד עם השני, ושחקני זוגות מקנדה, צרפת וסרביה ככל הנראה ישחקו בזוגות יחד עם שחקני יחידים שהעפילו דרך מדינתם

מהסיבות האלה לא יהיה ניתן לדעת כמה מקומות פנויים יש לשחקני זוגות, עד שיתבררו כל הצמדים השונים. זה יכול להיות בין 2-4 צמדים נוספים. האם אנדיוני יהיו אחד מהם? באמת שאין לדעת. מצד אחד יש להם מעמד מכובד בעולם הטניס, אבל מצד שני התחרות באמת צפופה. לכן כדאי להמתין, לדעתי כל מה שיאמר/יכתב בהקשר זה לא יהיה יותר מספקולציה...

nitsansh

New member
מה הקשר בין משקולות וקשתות

אם זכרוני אינו מטעני, הוחלט שענפים שיש בהם לא יותר מ-20 משתתפים בקטגוריה לא יהיה קריטריון ישראלי, ומשקולות כנראה שייך לקבוצה הזו. בקשתות יש 64 משתתפים.

BentzWatchJudo

New member
עכשיו המטרה שלכם לשמור על הרמה

וניתן גם לשפר, למשל לעשות פרומו לתחרויות, לנסות לעורר עניין לפני ולא רק אחרי הישגים, לתת קישורים לאתרים שמשדרים את התחרויות, לשמור על הרמה גם אחרי האולימפיאדה, לא לקטול את הספורטאים אחרי הפסדים.
לדוגמא האם היתה מילה אחת בעיתון על שלזינגר לפני התחרות?
כבר יש לי אתגר בשליפה לשבוע הבא, הולך להיות הרבה מאד ג'ודו ישראלי כולל קאמבק של אלון ששון (ואולי, אולי דאבל של האחים ששון במדריד), גולן, טומי, סוסו ועוד הרבה אחרים (יש פירוט בשרשור אחר). האם תכתב אפילו מילה אחת על התחרות ביום חמישי או שישי הקרובים?

תגובה

ברור לכולם שאי אפשר לשמור שיהיה 8 עמודים שהם לא כדורגל וכדורסל, זה היה סוף שבוע ארוך והצדיק את העמודים ובטח את השער.
שנית, לא כל יום יש כל כך הרבה מה לכתוב ניוז של 4000 מילה ואם יש מצב כזה, אז במקביל אי אפשר גם לכתוב צבע.
שלישית, אי אפשר לכל תחרות לכתוב פריביו. לפי דעתי (ואני מקווה שתסכים איתי) מצדיק לכתוב לאליפויות עולם ואירופה, ישראל, תחרות קריטריוון, או אירוע חשוב שקובע דברים כמו עליית שלב לדוגמא: הרוגבי בשבת נגד דנמרק

yati6

New member
רואים שאתה עושה מעל ומעבר

כל הכבוד לך ול-YNET שהבינו מהר מאוד שיש קהל גם לספורט אחר.

BentzWatchJudo

New member
עם חלק אני מסכים ועם חלק לא

אני חושב שניתן לעשות הרבה יותר משנעשה עד כה (לא מדבר ספיציפית לקראת האולמפיאדה אלה באופן כללי בשיגרה) כדי להגדיל את החשיפה לה זוכים הענפים האולימפים.
אין לי רצון וכוח כרגע לפרט מה לדעתי ניתן לעשות אבל אתה (או כל אחד אחר שמעוניין) יכול לפנות אלי באופן פרטי אם דעתי מעניינת אותך.

חשוב לי להבהיר שאין לי טיפה ביקורת כלפיך באופן אישי, אני יודע שאתה עושה ככל יכולתך והכי טוב שאתה יכול.

שאלה,אם ברנע וקופלב משיגים תוצאות טובות מטומר

קין ב100 שניהם באולימפיאדה?

עדי פרג

New member
לא !

ape אתה שוב לא מרוכז.
הנה הכללים שחלים על מקרה כזה (עמ' 71 לחוברת הקריטריונים)

אופן הכרעה בין ספורטאים

במידה ושלושה שחיינים, או יותר קבעו קריטריון A של FINA יחולו הכללים הבאים:
•עדיפות לשחיין בעל התוצאה הטובה ביותר מהיום הראשון של אליפות עולם 2011 ועד היום האחרון של אליפות אירופה 2012, בתחרויות מוסכמות ומאושרות מראש ע"י היחידה לספורט הישגי
•עדיפות הבאה לשחיין, שקבע את התוצאה הטובה יותר במשחה אישי באליפות אירופה 2012

איך שלא מסתכלים על זה - לטומרקין יש עדיפות.

למעלה