הפריקוול לכריסטמס ספיישל יצא

limors2

Active member

אני אוהבת את ג'נה

והספיישל נראה בעל פוטנציאל להיות אחד מהיותר טובים, ולא אחד מהקיטשיים הסתמיים! ואשטה, ג'ני, מר תפוח אדמה, דוקטור קודר, וג'נה

וטוב שהיא לא מספיילרת הכל בסוף

ailag

New member

אבל מה שהיא אומרת בסוף נשמע ממש כמו משהו שמופאט הכתיב. שזה טוב. כי זה אומר שזה לא העיקר ויש הרבה מעבר. (אם כי זה גם wishful thinking מצדי)

אני כל כך הולכת לאהוב את ג'נה.

אני ממש אהבתי אותה בפרק שהיה איתה ואפיל וקצת ביאס אותי שהיה רק פרק בודד אז אני שמחה שהיא חוזרת.

אני משתדלת להמנע מספויילרים כמה שאפשר בכמעט כל דבר שאני רואה, אז לא ידעתי שהיא היתה אמורה לחזור. אבל מגניב. היא היתה חמודה לאלא

limors2

Active member
וואו, אז את באמת טובה בלהמנע מספוילרים

ולא אוסיף.

pennylane11

New member

תרגיל מרתה אול אובר אגאין? באמת?
איזה באסה איתם. זה ממש הוריד לי את ההתלהבות. היא תמיד תהיה אוסווין בשבילי עכשיו, זה מציק לי נורא.
אוף.

pennylane11

New member
ויותר מזה,

תזכרו שזה שונה מהקו של ריבר. את ריבר הוא ראה והכיר והכל, וזו הייתה הפגישה הראשונה שלו איתה.
זה שאנחנו יודעים איך אוסווין נראית לא אומר שהדוקטור יודע. מבחינתו היא קול שהוא שומע, היא דאלק, אבל הוא לא ראה אותה כמו שאנחנו. אם זו כן היא, הם יכולים לטייל ביחד ושניהם לא לדעת מה יקרה, ושרק אנחנו נשב ונתבאס על זה שאנחנו יודעים את הסוף של הקו.

symptoms

New member
בערך

צריך לזכור שזה לא שהם לוקחים דמות שהייתה משנית באחד הפרקים הקודמים ונותנים לה תפקיד אחר כמו שהם כבר עשו כמה פעמים (מרתה, גוון ואפילו איימי) כי הם החליטו שהם אוהבים את השחקנית ואחרי זה כבר מספקים הסבר כלשהוא (או לא).

הפעם זה היה מכוון לגמרי, היה ידוע עוד לפני שהפרק הראשון צולם שהיא תהיה המלווה החדשה, היה ידוע מתי היא תצטרף והיה ידוע מה יהיה הסיפור הכללי שלה. קשה לי להאמין שמופאט בחר להשתמש דווקא בה סתם כי הוא לא מצא מישהי אחרת ואני בטוחה שיש לזה משמעות (שיתכן בהחלט שנגלה אותה מאוחר יותר, סביר להניח בסביבות החגיגות 50) אבל נגלה אותה. ועצם זה שהדוקטור לא יודע איך היא נראית זה לדעתי חלק מהעניין.

רעות

symptoms

New member
רק לצורך הבהרה הספויילר הוא באמת ספוילר.

פשוט הוא לא ספוילר לפרק הכריסטמס אלה יותר ספוילר ליהוקי כללי כזה.

רעות

pennylane11

New member
אני כבר לא יודעת להגיד,

אני רק יודעת שכל הקו הזה מעלה אצלי תחושות שאני לא אוהבת. אני ממש רוצה שזה יהיה ספיישל טוב :(

limors2

Active member
אני איתך.

קיבלתי וייב של "משהו שאנחנו יודעים והם לא בדיוק הולך שם ויש מצב שהם יגלו" מהטריילר/פריקוול, אז אני ממש אופטימית!

symptoms

New member
הם גם די הדגישו

את העניין שזה הפרק השני שלה ושהיא הייתה הדאלק. קשה לי להאמין שהם היו עושים את זה סתם. הם כאילו רצו לוודא שאם שכחנו אז שנזכר ושלא יהיה לנו ספק.

אופטימיות זהירה נראית לי הדרך הנכונה.

רעות

Yaki J

New member
פאתטי

אני מתחיל לתעב את האובססיה של מופט עם הגינג'ית נטולת כשרון המשחק. האובדן של רוז, הפרידה ממרת'ה, מחיקת הזכרון של דונה - כל אלו לא גרמו לדוקטור לפרוש ופתאום השחקנית ליגה ד' גרמה לו "לפרוש"??? אידיוטי.

ItsMeiri

New member
או

שהוא פשוט לא רצה לעזור להם P:
למרות שזה באמת לא הדוקטור. יש פה משהו חשוד, אני לא חושב שהדוקטור פתאום פרש.. אנחנו כנראה נבין בפרק עצמו,
אל תשכח שזה פריקוול, יכולים אחרי זה להראות לנו מה הוביל לזה, כמו הפריקוול לאסיילום

תודה על הלינק

לא בטוחה עוד מה אני חושבת על זה. באופן כללי אני פחות אוהבת את העונות האלה מהקודמות כמו הרבה אחרים אז אני לא מצפה להרבה.
הטריילר עשוי טוב אבל.
אני משערת יהיה מעניין באמת לראות איך יחברו בין העלילות של המלווה החדשה עם מה שאנחנו יודעים, ובתקווה באמת יחברו את זה ולא יתעלמו כי אני לא אוהבת שעושים את זה.

נחכה ונראה.

Guid

New member
הוווו

מלווה, שמלווה, עזבו אתכם. יש שם אשכרה אנשי שלג קריפיים רצח!!

[אבל כן, גם אני מאלה שחוששים שתרגיל מרתה יכה שנית, למרות שאני לא מאמין שזה ייקרה]

למעלה