חבר'ה, כמה הודעות ברשותכן

poynter

New member
חבר'ה, כמה הודעות ברשותכן

קודם כל תודה רבה על כל האיחולים, זה ממש מחמם את הלב להיכנס ולראות את כל המילים הטובות
אף על פי שאני יודעת שיש כמה שהרימו גבה, זה בסדר ומובן, ואני מקבלת.
אני לא מתכוונת לשנות פה שום מסורת שהורגלה, ההפך, חשוב לי לשמר ולטפח את המשפחה הזו שיצרנו כאן.

שרשורי הפורום הקבועים - אני לא רואה שום סיבה לגעת בהם, ישארו כמו שהיינו רגילות עד היום. יש לי כמה רעיונות חדשים שאני אתחיל להכניס פה לאט לאט, שאני אתאפס
אם למישהי יש גם רעיון אשמח לשמוע אותו.
האוסף שלי - למרות שנראה לי שכל הבנות כבר העלו את הפינה שלהן, אבל יש כמה ניקים חדשים אצלנו בפורום. מי שרוצה לשתף אותנו באוסף הלקים שלה, ועוד לא עשתה זאת. או עשתה והאוסף גדל
ורוצה לשתף שוב - מוזמנת לפנות אליי במסר אישי.
מפגש הפורום - היה מתכונן כאן לא מזמן מפגש פורום, אני לא זוכרת מי הייתה אחראית, אבל אם תרצו להרים -שוב- את הכפפה, אשמח לסייע בהכל (וכמובן לבוא
)
כללי הפורום ותפוז - אולי קצת מיותר לציין, אבל בכל זאת, הפרסום על גבי הפורום אסור. הודעות פרסום שונות ימחקו.

זהו..
אני מאחלת לנו באמת שיתוף פעולה מוצלח ופורה, אני כאן לכל דבר שתצטרכו.
אם למישהי יש משהו לשאול, להוסיף, להעיר, לבקר וכד' - אשמח לשמוע על כך במסר אישי ולא על גבי הפורום.

תודה רבה וכמעט סופ"ש מדהים לנו

Plushable

New member
בהצלחה!

בקרוב אשלח לך הודעה בנוגע לפינת הלקים :) רק מחכה שכמה חדשים יגיעו לאוסף ואז אשמח לשתף את חברות הפורום :)

denush

New member
אני ממש מחכה לראות את האוסף שלך!

אני מתרשמת שהוא מעניין ומגוןן :)

Plushable

New member
תודה :)

אני אוספת לקים באינטנסיביות רבה בתקופה האחרונה, מתכוננת לפינה :p

RUTHIE1

New member
בהצלחה רבה !

לא כותבת פה הרבה לאחרונה אבל מסתכלת כמעט תמיד פעם ביום. הרבה בהצלחה בניהול!

hollypop girl

New member
אני אשמח לעוד שרשור של לקים

מאותה חברה כמו שהיה עם ג'ייד\לייף ושיק.

עוד פעם, בהצלחה בניהול

lilo4

New member
שיהיה המון בהצלחה

אני יכולה להגיד שעזבתי את הניהול בראש שקט, אני בטוחה שתעשי עבודה מצוינת, ואני באמת שמחה שלקחת את זה על עצמך.

denush

New member
מאחלת לך המון בהצלחה!

בטוחה שימשיך להיות מצוין כפי שהיה עד כה :)

למעלה