חן (Chen Milyoner) את פה

Chen Milyoner

New member
עזרה במציאת מאמרים לעבודה על תיאטרון בובות

שלום חברים,
אני כותבת עבודה בנושא טיפול באמצעות תיאטרון בובות במסגרת תואר שני בדרמה תרפיה
מישהו למד את התחום\ עוסק בתחום ויכול לשלוח לי קבצים מצורפים של מאמרים שעשויים להיות רלוונטיים?

תודה,
חן

מה שלומך חן???

הרבה זמן עבר...
מי שתוכל לעזור לך לדעתי זו חמוטל (פיולה) שלמדה ועוסקת בנושא,
היא בחורה מוכשרת וגם מקסימה ואין לי ספק שהיא תעזור לך בשמחה ותפנה למקומות הנכונים או תשלח לך בעצמה מאמרים וחומרים.
בעבר חמוטל העלתה פינה בשם: בובולוגיה שימושית ואני אצרף לך את הקישורים להודעות.
מקווה שגם זה יעזור לך ולו במשהו קטן
*ממליץ לך לקרוא גם את תגובות חברי הפורום ואת התשובות שעונה חמוטל!!!

פינה 1
פינה 2 (1.5)
פינה 3

Chen Milyoner

New member
תודה רבה

מתנצלת על התגובה המאוחרת, לא ראיתי את ההודעות!
המאמר של סמדר הוא מה שהביא אותי מלכתחילה לכתוב את העבודה, ומשבוע הבא בחולון (ובבר אילן) תהיה העבודת גמר שלה שהיא חוברת עבה אבל
כתובה היטב ומעניינת מאוד שעוסקת גם היא בנושא. היא פיתחה מודל ולפיו היא מנתחת שתי הצגות שהיו בחולון. מומלץ מאוד למי שלומד בחולון ומתעניין בתחום!

דודי- מאוד מעריכה את ההיענות.

בעניין אחר- השבוע פגשתי בבית 9 את ענבלון מהצפון ואת ליאורה שפירא, שאת השמות שלהן אני מכירה מהפורום אבל ראיתי אותן פנים מול פנים ומאוד שמחתי.
הן עשו עבודות מקסימות בשיעור תיאטרון נייר של עלינא אשבל, חבל שאין לי תמונות טובות להראות.... אבל כיף שבובנאי הצפון נפגשים תחת הגג של בית 9, אנחנו קבוצה גדולה
וזה משמח. אולי המפגש הבא יהיה בחיפה?

שבווע טוב,
חן

חן (Chen Milyoner) את פה

אני רואה שטרם הגבת להודעה שהעלית ולקישורים שהוספתי לך לפינות בובולוגיה שימושית.
מאחר וההודעה כבר עברה לדף אחר, אני מיד אצרף אותה לשרשור זה אבל תיראי מה עוד מצאתי לך על המחשב שלי...
בובותרפיה: האפקט המעצים של עבודה השלכתית בגיל הרך באמצעות שילוב סיפורים ותיאטרון בובות מאת: סמדר קופר-קיסרי,מטפלת בדרמה, סיפורים ובובות במסגרת משרד החינוך ובמסגרות פרטיות. יוצרת מודל "בובותרפיה" ותוכנית "מה עוזר כשקשה לי", לפיתוח משאבי התמודדות באמצעות תיאטרון בובות וסיפורים לגיל הרך. מרכזת ומנחה במסלול לתיאטרון בובות ככלי חינוכי בביה"ס לתיאטרון בובות בחולון.
*אני מאמין שהמאמר יכול לעניין גם אתכם!!!

למעלה