לוח
R Red Epic Dinosaur New member 20/4/13 #7 דרושה בטא! פיק לגמד-ענק, 9K~. אשלח את הפרטים למי שתרצה. ואל תחשבו על זה אפילו אם זה יפריע לכן לכתוב את הפיק שלכן >:{ אריגאטו!
דרושה בטא! פיק לגמד-ענק, 9K~. אשלח את הפרטים למי שתרצה. ואל תחשבו על זה אפילו אם זה יפריע לכן לכתוב את הפיק שלכן >:{ אריגאטו!
S Sobi Dobi New member 22/4/13 #9 מתנדבת. כבר סיימתי את שלי ואני רוצה לעשות ניסויים על הלפטופ החדש. את יכולה לשלוח לי במייל אם בא לך
O OverAndOver New member 28/4/13 #12 דרושה בטא! |במבה| לפיק גמד-ענק, NC-17, בערך 4.5K, שאר הפרטים למי שתתנדב ותשבה את ליבי.
I Icewarm New member 22/4/13 #8 מישהי מכירה פיקים של אלמנטרי? שרלוק/ג'ואן או ג'ן, לא אכפת לי, אם לא אמצא משהו איכותי בקרוב אאלץ לכתוב אותם בעצמי וזה יהיה מכוער
מישהי מכירה פיקים של אלמנטרי? שרלוק/ג'ואן או ג'ן, לא אכפת לי, אם לא אמצא משהו איכותי בקרוב אאלץ לכתוב אותם בעצמי וזה יהיה מכוער
ק קרן אור חשוכה New member 1/8/13 #14 יכול להיות שאני יכולה לעזור יש לי רעיונות שמחכים למישהו שיכתוב אותם... איזה פאנדום? פני אלי בפרטי
ק קרן אור חשוכה New member 1/8/13 #15 יכול להיות שאני יכולה לעזור יש לי רעיונות שמחכים למישהו שיכתוב אותם... איזה פאנדום? פני אלי בפרטי