מחר זה קורה!!! - כמה תזכורות

מחר זה קורה!!! - כמה תזכורות

זהו זה! אחרי פגרה ארוכה, מחר (7.1) סוף סוף מתחילה העונה ה-14 של אמריקן איידול, או בשמה השני, "אמריקן איידול קסיב" (XIV),
או בשמה השלישי, "אמריקן איידול בלי רנדי ג'קסון סוף סוף יששש ווהווווווווווו" (טפו-טפו-מלח-מים)

זאת העונה הראשונה שיצא לי ללוות בתור המנהל פורום, אז כדי שתהיה לכולנו גלישה נעימה,
הנה תזכורת לכמה כללים שכדאי לשמור עליהם

ספוילרים

נא לא לכתוב ספוילרים בכותרת!
נא לסמן הודעות המכילות ספוילרים עם האייקון
או המילה "ספוילר"
מאחר ששוב ערוצי הטלוויזיה בארץ מסריחים ולא משדרים את העונה החדשה, תעשו טובה ותסמנו ספוילרים לכל דבר שקשור לפרק העדכני של איידול.
כלומר, ספוילרים על פרק 4 יצטרכו להיות מסומנים עד שישודר פרק 5. ככה אנחנו נותנים שבוע השלמה לכל מי שצריך את זה (שוב אני מזכיר - בלי ספוילרים בכותרת בכל מקרה).
אם משודרים שני פרקים בשבוע, צריך לסמן על שניהם ספוילר עד שמשודר הפרק הראשון של השבוע שאחרי.

הורדות בלתי חוקיות

אז נכון, העונה לא משודרת בארץ, אבל עדיין אסור לנו לעודד הורדות בלתי חוקיות. אז בלי לתת לינקים לטורנטים וכאלה. אתם ילדים גדולים ואני בטוח שאתם תוכלו להתמודד עם זה,
ואם מישהו צריך עזרה במציאת פרק נא לחזור אליו במסר פרטי.

שרשורי פרקים

אם ראיתם את הפרק וכבר בא לכם לכתוב עליו אבל עדיין לא נפתח שרשור לפרק הנוכחי, אין לי בעיה (ואני אפילו מעודד) שתפתחו שרשור פרק בעצמכם.
ליתר בטחון, מאחר שכששרשורים גדלים הם מתקפלים ואז חלק מהתוכן של ההודעה הראשית מופיע בעמוד הפורום, תפתחו הודעה ללא תוכן לפרק ואז תחפרו את אשר על לבכם תגובה אחת למטה

אם יש לכם תהיות, הערות, שאלות, תשובות, אתם מוזמנים לשרשר לכאן או לפנות אליי במסר.

שתהיה לכולנו עונה מצויינת!
למה אתם הכי מצפים בעונה החדשה?

DoubleT

New member
אני אאמין שנפטרו

מרנדי רק אחרי שיוכרז מנצח לעונה.
עד אז אני אצפה בחרדה..

למעלה