אתמול שכחתי לקחת את הכדור
זאת לא פעם ראשונה שזה קורה לי .
אתמול גם שוב רבתי קצת עם המנהלת בעבודה , המנהלת הקבועה שלנו בחופשת לידה ויש מישהי שמחליפה אותה , היא שוב ביקשה ממני לעבור מקום ואמרתי לה שאני לא עוברת
כולם מסביב מדברים אז היא אמרה שהיא תעביר את זה הלאה , אז אמרתי לה בסדר גמור . אין בי כוחות זה נשמע וואו את עומדת על שלך אבל אין בי כוחות .
החלטתי לאמץ בעל חיים , הייתי מאד רוצה כלב אבל זה נראה לי קשה לגדל כלב לבד , אז אני רוצה חתול , איזו מישהי פירסמה בפייסבוק בנןגע לחתולה והתקשרתי אליה , אבל היא גרה בפתח תקווה
וגם המחשבה שאני צריכה לקנות מנשא של חתולים , אני צריכה לקנות ארגז , וחול של חתולים ואין בי כוח , אין בי כוחות , הייתי רוצה שמישהו אחר יעשה את כל הסידורים האלה . בנוגע לפתח תקווה לא נראה לי כי אצטרך לסוע עם חתול במנשא
באטובוס עד רמת גן . אחפש באזור ת"א , ר"ג ומקסימום יש עמותות באזור . אבל המחשבה של ללכת לקנות דברים , מנשא וכל מה שציינתי אין בי כוחות . מקסימום יהיה לי גם חתול וגם כלב , אני אוהבת גם כלבים וגם חתולים כך שזה בסדר מיבחנתי
* אתמול גם שוב לא הלכתי לקבוצה , רציתי אבל נכון לא היה לי כוח . אין בי כוחות . אין כוח , אחרי העבודה נסעתי לנמל ת"א , מזל שלזה עוד יש לי קצת כוח . אין כוח. הייתי רוצה גם להזמין עוזרת הביתה שתנתקה פה , אבל זה מצריך להיכנס לאיזה
אתר באינטרנט ולחפש אחת וגם לזה אין בי כוח , אבל בטח שגם אין בי כוח לנקות לבד . לאכול יש כוח כמובן אתמול אכלתי קצת יותר והבוקר ראיתי שעליתי חצי קילו , לא נורא , אולי אחרי העבודה אסע לחנות של חיות לקנות מנשא , וחול של חתולים
אוכל של גורים כי נראה לי שאני רוצה גור , משחקים , ואז אולי אסע ביום שישי לאיזו עמותה , נניח להסגר של ת"א שנמצא ברידינג , יש גם של SOS חיות בשוסטר ברמת אביב , אני רוצה בעל חיים . אני מאד מאד אוהבת בעלי חיים כל הפייסבוק
שלי מלא רק בעמותות של בעלי חיים ( וכמובן לא כאלה שממיתות בלע חיים ) . הייתי רוצה כלב , אבל זה נראה לי קשה . אין כוח . אין כוח לכלום , אני גם מרגישה נורא להביא בעל חיים לבית המלוכלך נראה לי יותר הגיוני קודם להזמין עוזרת ואז
להביא בעל חיים.. אבל ... אין בי כוח , אין כוח לכלום .