מסר שקיבלתי בתיבת המסרים שלי בפייסבוק

25307yosef

New member
מסר שקיבלתי בתיבת המסרים שלי בפייסבוק

להלן המסר שקיבלתי היום (שישי 17/04/2015) בתיבת המסרים שלי בפייסבוק מאקטיביסט שככל הנראה הוא תושב העיר כרמיאל:

"יוסף שלום,

משלם המיסים בכרמיאל רדום ופשוט גונבים אותו ועושקים אותו ויש חובה לגרום לשקיפות ולגילוי נאות לציבור כאשר זה מתחיל בחברה הכלכלית וזה ממשיך בעמותה לקליטת עולים המנוהלת בצורה המזכירה חברות קש ואין ספק שעם קצת תושיה ורצון טוב ניתן לגלות שחיתויות שחייבות לעבור חקירות פליליות וכמובן שהדובדבן שיש בקצפת הוא פסטיבל מחול כרמיאל. יש לנו מידע רב שהצטבר על מספר רב של פרשיות ונשמח אנו לשתף איתך פעולה לעשות סדר וניקיון יסודי כאשר אין ספק שהגורמים הרלוונטיים עושים את כל הטעויות בעולם ורק בזכות טעויות אלה ניתן להבין שמשלם המיסים פשוט לא מבין עד כמה עושקים אותו מרמים אותו וגונבים אותו".

ואני כמובן אסכים לשתף פעולה עם כל אדם באשר הוא על מנת לגרום לשקיפות ולגילוי נאות לציבור של כל מה שקורה בעיריית כרמיאל ובפסטיבל מחול כרמיאל. אינני צריך לפחד מפועלי וממה שאני עושה כיום וממה שניסיתי ורציתי לעשות בעבר, מי שבחר מרצונו (או שעשה זאת "בלית ברירה"...) לפעול שלא כדין ובצורה בלתי תקינה ובניגוד לכל נורמה מקובלת, הוא זה ורק הוא זה שצריך לפחד!!!

כל עוד לא תהיה שקיפות מלאה ומוחלטת בפסטיבל מחול כרמיאל, אני לא אפסיק במאבקי העיקש למען השקיפות והגילוי הנאות לציבור בכל הקשור לפסטיבל מחול כרמיאל שהוא למעשה "הדובדבן שבקצפת", "הדובדבן שבקצפת" שמאחוריו מסתתרים הרבה מאוד דברים שלא רוצים שאנחנו נדע...

שום התראה או איום או הפחדה או ניסיון לסתימת פיות או הכפשות שיכתבו או יאמרו כנגדי במקומות שונים, לא יגרמו לי להפסיק במאבקי העיקש למען השקיפות המלאה והמוחלטת וההגינות והיושרה והגילוי הנאות לציבור בכל הקשור לפסטיבל מחול כרמיאל. איומים או הפחדות שכאלה אם יהיו, הם רק ילבו את האש עוד יותר ויספקו לי נשק ותחמושת במאבקי.

ולסיום אני אשתמש עכשיו במילותיו של מי ששלח אלי את המסר לתיבת המסרים בפייסבוק:

אין ספק שכל הגורמים הרלוונטיים עשו וממשיכים לעשות את כל הטעויות שבעולם, ורק בזכות כל הטעויות האלה ניתן להבין שכולם (רוקדים, מרקידים, כוריאוגרפים של להקות ואף המפיקים והמנהל האמנותי) נמצאים בתרדמת ולא מסוגלים להבין שפשוט עושקים אותם ומרמים אותם וגונבים אותם.

הרי כולנו יודעים שערך אמנותי של יצירה אמנותית לא נמדד על פי תזרים המזומנים של יוצר היצירה האמנותית ואף לא על פי אורח החיים הראוותני של יוצר היצירה האמנותית. הערך האמנותי של היצירה האמנותית נמדד על פי קריטריונים אמנותיים בלבד. ולכן כל יוצר של אמנות צריך לעסוק ביצירה אמנותית ולא בניסיונות חוזרים ונשנים ליצור רווחים כספיים מיידיים שלא מביאים ולעולם לא יביאו כל תועלת אמנותית לאף אחד.

בפסטיבל כיום אין כל זכר לעבר ובלי העבר אין כל עתיד !!!

25307yosef

New member
יש לי הרגשה שמתחיל להיות מפחיד בכרמיאל והמשטרה בדרך..

הפעם אני נאלץ לצנזר חלקים נכבדים מהמסר מאחר ואני יודע שהחברה מכרמיאל מקבלים תצלום מסך של ההודעה הזו ממרגלת העוקבת אחרי כל ההודעות שלי, אני מאוד מקווה שתצליחו לקרוא בין השורות. ולמי שבחר לפעול בצורה בלתי חוקית, יש לו בהחלט ממה לפחד...

אני נאלץ לצנזר חלקים נכבדים מהמסר על מנת שלא לחשוף את שמותיהם של האנשים המוזכרים במסר ואף לא ברמז. המסר מתאר את פועלם ואת תפקידם של אותם אנשים ולכן אותם חלקים במסר צונזרו. בנוסף נאלצתי לצנזר חלקים נוספים מהמסר על מנת שהחברה מכרמיאל לא יצליחו לנחש במי מדובר. מי שנמצא ברשימת התפוצה שלי לקבלת מידע, יקבל עדכונים רק לאחר שכל החומר יאומת ויותר לפרסום.

אם אכן המסר שהועבר אלי נכון, אז יש סיכוי שהמשטרה בדרך לכרמיאל...

להלן המסר המצונזר:

אדון יקר,

אדם שהיה XXXXXX XXXXX XXXXX XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX XXX XXXX, העביר לנו מידע מאוד מפורט על שחיתות, בעיקר בעמותת הפסטיבל ובXXXX XXXX שנים רבות. הבנו שרוב החומר הועבר ע"י אותו אדם לXXXXXX XXXXXX שכנראה לא עשה שום פעולה למרות כל ההוכחות שצורפו ופרטים מדויקים של הפעילות הפלילית הענפה של מר XXXXXX XXXXX כאשר XXXXXX את XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX. מדובר בשיטות מתוחכמות ביותר הפועלות עד היום להוצאת כספים מXXXXXX XXXXX לXXXXX XXXX כאשר הכספים יש להם יעדים מוגדרים מראש ורובם מגיעים למגזר הפרטי. אין ספק שמדובר בחומר פלילי ביותר. אם אתה מעונין להתעסק עם זה תקבל פרטים מדויקים עם תיעוד על השיטה.

למעלה