מפגשפורום: התאריך

adii1201

New member
מפגשפורום: התאריך

חברים יקרים! שוחחתי עם ג'יימסי היקר וחשבנו על התאריך הבא: 17.5.12. הפינאלה הוא ביום ראשון באותו שבוע, משמע 13.5.12.
17.5.12 הוא יום חמישי, ולדעתי זה היום הכי נוח כיוון שאין לימודים/עבודה/ביצפר יום למחרת לרוב.
חשבנו על אזור המרכז, ג'יימס הבטיח לחשוב על תוכנית אומנותית, אם יש לכם רעיונות גם טוב

מדובר על אזור השעה 5, 6 ככה. אני לומדת באותו יום, כך שאהיה במרכז גם ככה, אני מסיימת ב-4

שרשרו תגובות, טענות, מענות, רעיונות והיענות שלכם

שירלי, אם את באה (על מי אני עובדת, את באה
) תבואי עם זואי

adii1201

New member
כן זה מה שסיכמנו

כל אחד מגיע מכל מיני מקומות בארץ, אני בכלל ירושלמית, אבל במרכז זה הכי נוח להגיע לשם. את המקום הספציפי נקבע קרוב לתאריך, ולמען האמת זה לא משנה לי איפה תחליטו אתם, האוטובוסים לוקחים אותי לכל מקום
העיקר שתגיעו

מה גם, חברים יקרים, שאתם הפורום האחרון שלי ופה תיגמר הקריירה התפוזית שלי, אז תגיעו

LeAnnDylan

Well-known member
כי זה יום שיש לי בו משהו קבוע

שכל פעם יוצא לי לבטל וכבר לא נעים לי ונגמרו לי התירוצים. אם זה יהיה בראשון או רביעי, אוכל להגיע. חמישי זה קצת בעייתי. אנסה לעשות מאמצים אבל לא בטוחה בכלל.

adii1201

New member

לי לא כזה משנה, אני פשוט מעדיפה שזה יהיה או ראשון או שלישי או חמישי, כי אני גם ככה במרכז ולנסוע עוד יום לאזור המרכז זה כבר נהיה טו מאץ'

adii1201

New member
שבוע אחרי, בדיוק אתמול ראיתי שהם כתבו

בפייסבוק שלהם שזה ישודר שבוע אחרי.

אני כ"כ רוצה לבוא.........

אני עדיין לא יודעת, בתחילת מאי אמורים להודיע לי מה קורה עם העבודה.
אני מבטיחה לנסות, ואני אודיע לכם.

james p

New member
חברים מה אתם ישנים???

הסדרה נגמרת ועד כמה שאני רוצה להיות אופטימי אנחנו מתפזרים לארבע רוחות השמיים. בואו ניפגש ונוקיר ונעריך על המון ימים ומשפטים מצוינים שעברו בינינו על רגעים מאושרים ומדהימים שהסדרה הזאת הביאה לנו.
פעם אחת נתאמץ ונעשה איזה מפגש פורום נהדר.
נעשה איזה קלווז'ר.
אפשר להגמיש קצת כדי שכמה שיותר יוכלו להגיע.
אבל אנחנו צריכים לשמוע יותר קולות כדי שנדע לאיזה כיוון ללכת.
בבקשה ענו!!!

למעלה