מפגש פורום ומי שלא מגיע זה נגמר

adii1201

New member
מפגש פורום ומי שלא מגיע זה נגמר

בינינו

טוב, אז בעיקרון אנחנו עדיין עם יום חמישי. למה? כי זה סופ"ש וזה הכי נוח. דילן לאסביט את מתבקשת לעשות מאמצים. תודה.

לעניין תאריך, בגלל שיום חמישי הקרוב זה כבר קצת צפוף (או שלא, אתם תגידו) אז ג'יימס ואני חשבנו על יום חמישי הבא. התאריך: 31.5.12. המקום: אזור המרכז, כנראה שעזריאלי. השעה: בסביבות 18:00 אחה"צ (אין לי בעיה גם מאוחר יותר).
חברים, קחו את זה ברצינות, אנחנו רוצים לקבוע. מי שמגיע שישרשר שהוא מגיע.

Shiri from the block

Active member
לא!!!!!!! הופעה של מדונה בתאריך הזה!!!!! באמא שלכם, כל יום חוץ מיום חמישי 31.5!!!! |: |: |: |:

Shiri from the block

Active member
באיזה שעה או איזה יום? כי הרגע עניתי בהיסטריות על איזה יום מדובר

מכיוון שזה הופעה וצריך להגיע מוקדם כדי להיות כמה שיותר ראשונים אז אני אהיה שם לפחות מסביבות 4- 4 וחצי בצהריים! ואני הולכת לשם ישר מהעבודה אז אין לי זמן לפני, ובטח שלא אחרי כשזה יסתיים לקראת 11 בלילה או משהו..

פליז פליז תשנו יום

james p

New member
אולי הה7 ליוני או יום חמישי הזה מה עדיף?

סורי אני פשוט בשבוע עמוס אז לא היה לי כלכך מוזה להיכנס לזה ויש לי עוד המון תגובות להגיב עליהן מבטיח להיכנס שוב מחר או מחרתיים.

חבריה בבקשה תגיבו. אנחנו מאוד רוצים לגרום למפגש הזה להתקיים ולעשות פרידה הכי יפה שאפשר. בבקשה שתפו איתנו פעולה. בואו ונגרום לזה לעבוד.
ב ב ק ש ה!!!!

adii1201

New member
מה שג'יימס אמר

אם אנחנו מצליחים להתארגן לעוד יומיים טוב, אם לא אפשר ב-7.6 אבל שאלוהים יעזור לכם תגיבו

james p

New member
מבחינתי לעשות את זה מחר אבל זה דיי קשה לתפוס

כל כך המון אנשים.... אני ממש אובד עצות.

אתם תסלחות לי נכון??

אני לא יודעת איך לתאר לכם כמה הייתי רוצה להיות במפגש הזה,
לראות את ההבעות פנים, את החיוך, לחבק אתכם.....
אבל אין סיכוי שאוכל להגיע, עוברים עלי ימים לא קלים.

james p

New member
לא לא לא לא יקירתינו!

אחרי כל מה שעברנו כאן ביחד ??????
זה כל כך מתבקש שניפרד מהסדרה הזו ביחד.

יש משהו שאנחנו יכולים לעשות כדי לגרום לזה לעבוד בכל מקרה?

LeAnnDylan

Well-known member
אמרתי מראש שיום חמישי הוא יום בעייתי

זה שהתעקשתם לעשות מפגש בחמישי זו בעיה שלכם!!
יש לכל העולם חופש ביום ראשון של שבועות יכולתם לעשות אז... אבל לא.. אתם כופים על כולם לקחת חופש כי זה נוח ~לך~
תמותי

adii1201

New member
לא, ממש לא, אני אמרתי שלי זה לא משנה

ראשון, שלישי או חמישי זה בסדר גמור לי, כל עוד אני שם!
וראשון הזה זה לא ייקרה, זה יותר מדי צפוף לקבוע את זה. ועוד סיבה שזה לא ייקרה זה שבדיוק כמו שכל העולם ואשתו בחופש, גם אגד ודן בחופש

למעלה