
ביקשת לדעת איך יצא, אז ככה: יצא אחלה !
היוגורט חלק, נזיל, מזיג, שפיך, קרמי לאללה. בטעם הוא מזכיר את כל הממרחים שעשויים מקשיו, דוגמת המיונז מקשיו.
האמת, שלא הבחנתי בשינוי בולט בטעם בין לפני הכנסתו לצנצנת לתסיסה לבין לאחר התסיסה ולא ברור לי כל כך מה מטרת העמדתו בצד ל-20 שעות.
הדבר היחידי שהבחנתי היה שעיסתו התמצקה מעט בתהליך. לפני הכנסתו למקרר ערבבתי אותו היטב עם כפית וקיבלתי את התוצאה הסופית הרכה והקרמית.