נעליים-איך לבחור,בעד ונגד

פרלמנים

New member
נעליים-איך לבחור,בעד ונגד

שרשרו לכאן, לטובת החדשים והמבולבלים...
באיזה נעליים /מוט אתם משתמשים (דניס, מיטשל, אלפא וכו')
מדוע בחרתם את הסוג הזה?
האם יש יתרונות ו/או חסרונות בולטים?
באיזו קופ"ח אתם והאם קיבלתם החזר?
איפה קניתם?
תובנות והערות נוספות יתקבלו בברכה

ג'סיקה

שחפית82

New member
נעלי אלפא פלקס עם מוט דובס

אנחנו עם נעלי אלפא פלקס (תוצרת גרמניה) עם מוט דובס (תוצרת ארה"ב). גם את הנעליים וגם את המוט הזמנו דרך משה אברהם היבואן. החלטנו לרכוש נעלי אלפא פלקס כי הרופא שלנו רגיל לעבוד איתן וגם כי הן מתחברות למוט דובס עם מחבר מיוחד (בצבע אדום בתמונה).
במוט דובס שיש לנו עם החיבור לאלפא פלקס - יש קפיץ שדוחף את העקב כלפי מעלה ולכן הרופא שלנו ממליץ על השילוב הזה. אלפא פלקס עשו לנו בעיות בהתחלה - היו לנו הרבה שפשופים ולא היינו מרוצים כלל. מאוד רצינו לעבור לג'ון מיטשל. אחרי ברור שערכנו אם היינו עוברים לג'ון מיטשל אז היינו צריכים לוותר על הקפיץ של הדובס. נכון לעכשיו עד כמה שאני יודעת אין מוט דובס עם קפיץ שמתחבר למיטשל אבל צריך לבדוק. מאחר והתיקון ברגליים מתקדם יפה החלטנו להישאר עם האלפא פלקס ולאט לאט מצב השפשופים השתפר. המוט שיש לנו מאפשר גמישות בקיפול הברכיים (אפשר לראות בתמונה).
שילמנו 2,000 ש"ח ליבואן עבור אלפא פלקס+דובס. אנחנו חברים בקופ"ח מאוחדת עדיף וקיבלנו 50% החזר.

שחפית82

New member
תיקון

אנחנו מבוטחים במאוחדת שיא ולא במאוחדת עדיף כפי שרשמתי.

talamar82

New member
בשבילנו הרופא החליט על

דניס בראון ויש להן מוט אדום כזה אין לי מושג אם הוא של חברה אחרת... אני שייכת למכבי זהב ואנחנו נקבל החזר של 83% שזה מעולה. הבעיה מבחינתי שזיו כל הזמן מקפל את האצבעות ברגל ימין כך שכף הרגל אף פעם לא ישרה..אני כל הזמן בחשש שנצטרך גבס שוב... למישהו אולי יש עצות בשבילי??

טובה53

New member
מרקל

לנו יש נעלי מרקל עם מוט רגיל.
ד"ר פנסקי המליץ לנו על נעלי אלפא פלקס. כעבור חודש בגלל פצעים המליץ לנו לעבור למרקל ומאז אנחנו עם המרקל.
יתרונות: המוט נפרד/מתחבר בנוחות מ/לנעלים. אסתטיות. עם שרוכים - נראה לי שהשרוכים מפזרים את הלחץ באופן יותר טוב מ-3 אבזמים.
אנחנו בקופ"ח מכבי מגן וקיבלנו 83% החזר. יש לשים לב שתאריך ההפניה קודם לתאריך החשבונית.
קנינו אלפא פלקס אצל משה אברם ואצלו גם החלפנו למרקל, וקיבלנו זיכוי על הפרש המחיר, שבו השתמשנו לרכישות הבאות.

ד"ר פנסקי אף פעם לא ממליץ על הדניס בראון?

פשוט ד"ר וייגל הפנה אותנו לקנות אותן, וב"ה הן בסדר גמור. הוא אמר שעליהן עשו את כל המחקרים של פונסטי (מקווה שכתבתי נכון), ועל שאר הנעליים לא הוכיחו שהן יותר טובות.

הבנתי שד"ר פנסקי נחשב מומחה בתחום לכן חשוב לי לשמוע ממי שמטופלת אצלו בנושא הזה.

תודה!

פרלמנים

New member
עד לפני כמה שנים, בתקופה שעבד ב"קפלן"

בקושי היו חלופות.
כל הנעליים המיובאות הן עניין די חדש בארץ, 3-4 שנים. מעטים הזמינו מיטשל...
אנחנו מטופלים של וייגל והשתמשנו בדניס, היה בסדר גמור.
אני לא רואה סיבה לשנות, אם נוח לכם.
כל הרופאים שאני מכירה, כולל דר' דובס שהיה בארץ לאחרונה ונחשב לאחד ממשיכיו של דר' פונסטי, מציינים שהסוגים השונים משרתים את המטרה באופן דומה מאוד ונותנים את אותה התוצאה.

ג'סיקה

שילתי1

New member
דניס בראון

שילתי היום כמעט בת 5 אנחנו מאז ומתמיד היינו עם הדניס בראון ומאז ומתמיד מטופלים אצל פנסקי (המלאך הזה) והוא שהמליץ לנו על הנעליים ואיפה לקנות והכל היה בסדר
אני תמיד חושבת על הנעליים שאצלנו והאם אפשר או כדאי או האם יש שימוש לעשות עם הנעליים אולי לתת לאנשים שאין ביכולתם לקנות את הנעליים?!
הכי חשוב זה שבעלי לא הפסיק לעולם לנעול את הנעליים גם שלי לא היה נוח לעשות את זה ואפילו שפנסקי אמר בגיל 3 (הגיל שלו חיכינו להוריד את הנעליים) שיש יותר מדי חזרות והכל נראה בסדר אבל עדיף שנחכה עד גיל 4 ככה היה.
תעשו מה שהרופא אומר לעולם אל תזלזלו גם אם נראה שקשה וחם.

למעלה