סוכריה.. ישראל עזבה את לבנון לפני

סוכריה.. ישראל עזבה את לבנון לפני

מליון שנה.הכיבוש תם הסתיים.נגמר אזל חלס אין כבוש בלבנון...
למה דפקו טילים היום על נהריה?????????????????????????
למה... למה מדוע ?????????

בכלל מה הסיפור של הערבים ?,כל הזמן יורים מלחמות הרג אלימות ...כולל בתוכם.
כאן זה פורום ערבים נכון...את מי אשאל אם לא כאן............בפורום חרדים ?

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????

למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ???????????

מדועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ??????????????????????????????..

מה לי ולדעתי על שלטון שלך במקומות שכאלה?

הנקודות עליהם מדובר במקומות האלה- הציר השיעי- אם יכולים לקרוא לזה כך, כוללים דיונים שבאף אחד מהם מונח "שילטון ישראלי" לא בא בחשבון.

מה אתה חושב על זה? לא מעניין

למה? כי גם אתה לא מעניין.

מדוע? אתה יכול לסכם את זה כ "בריחה". ואני אסכם את זה בתור "התייפייפות" שלך.

מה לך ולענייני ה "שאם"?

עכשיו קח תרמיל וסע לכבוש את סוריה ולבנון. מה אתה רוצה ממני? אמרו לך שאני האדי נסראללה?

מי אמר שאני רוצה לכבוש משהו שם?

רק עושה השוואות בן שלטון יהודי ישראלי נאור והומני
לבין שלטון ערבי חשוך מדכא בכל העולם הערבי....בכל מדינותערב/איסלם אכזריות מלחמות וחושך זה לחם חוקם.

מה היית מעדיפה כאן המשך שילטון ישראל
או החלפתו בשלטון ערבי,שתמיד הוא חשוך אפל מדכא.?

מה זאת אומרת?

אותך.

אחרת את מי אנצל במקום הביטוח הלאומי?

קיבלתי תוספת על נכות מבוימת. תוספת של 2500 שח בחודש.

שווה לא?

פעם איזה פרסי

אמא שלו נפטרה

רצה לעשות מודעה בעיתון , אמר לפקידה בטלפון "תרשמי: אמא מתה"

אמרו לו אדוני צריך לפחות 5 מילים. אז הוא אמר לה , תרשמי:

"אמא מתה. סובארו לבנה למכירה".

כך אפשר לחסוך.

איך אתה שואל ערביות במקדונלדס על פוליטיקה? אחרי שאתה מזמין ארוחה ומחכה או אחרי שאתה מסיים לאכול?

לא מסתדר לי עם עצם העובדה שפעם ציינת, שבכל פעם שהיית הולך לאכול אצל אבולעאפיה, היית לוקח איתך איזה 10 ניידות של משמר הגבול. היית לוקח גם את פלוגות תותחנים מעזה?

כן שיורים טילים ויש אזעקה בבאר שבע

ואני מבקר את אחי שם..אזי אני וכולם שם בלחץ ..מאד בלחץ ?
למה הם יורים טילים על באר שבע אילת וכו.,לאחר שהכיבוש בדרום הסתיים מזמן ?????????????
למה ירו טילים שלשום על נהריה וזאת לאחר שכיבוש לבנון הסתיים לפני מליון שנה...ארכיאולוגיה.
הרבה אנשים היו שם בלחץ..הרבה לחץ

אני מניח שבדמשק ובסוריה יש הרבה אנשים בלחץ . בעצם בכל האיזור .
גם בעזה האזרחים בלחץ בגלל שלטון החמס
בזמן שלטון ישראל היה יותר רגוע.גן עדן
גם בקהיר הרבה אנשים בלחץ.

בכל מקום שהם נמצאים והורגים אחד את השני הרבה אנשים בלחץ ..
כולל אירופה מגדלי התאומים USA ובכל העולם.
כל העולם בלחץ בגללם .. מלחמות שווא שהם יוצרים
הרסו לנו את העולם..
כל מקום שהיה גן עדן פורח ,הפכו לגהנום מלחמות הרג מדבר שממה וציה.. ועל מה... על כלום ושום דבר.
הרסו לנו את העולם.

לא ידעתי

שבמקום בו צומח לו דיקטטור כשאחד יושב על הכיסא 30 שנה, והשני כבר 13 ולא רואים מתי זה ייגמר- זה נחשב לגן עדן.

יש גם אחד אחר שישב 40 שנה- אולי גם זה גן עדן.

גם סוריה היתה ותהיה גן עדן. שם היה ניתן להשיג גן עדן ושקט "מתמיד" כשבוצע הטבח ב 2/2/1982 :"טבח חמאא". טבח שנמשך 27 ימים. יש לך מושג כמה קורבנות חפים מפשע נפלו שם? אל תשכח את מספר הנעדרים . לא מעניין.
השלטון התחיל ב "גן עדן" וב "שקט" כשהוא חיסל את אזור חמאא.
עברו השנים וחמאא הפכה להיות התחנה הראשונה של תחילת המהפכה הסורי- משם היא החלה. מהפכה נגד השלטון שטבח בה בעבר.

ההתקוממות נגד אסד לא החלה מלפני 3 שנים. היא החלה הרבה לפני. בעוד זמן שלטונו של האב. לפני הופעת הקיצונים. אולי כדאי שתלמד איך הכל החל ומדוע. אבל מה זה משנה? תמיד, והכי טוב זה להשתיק אותם וזה יהיה גן עדן. אל תשכח באותה חבילה אפשר היה לקבל את הגולן ב 67'. אחחח איזה גן עדן.

"כל מקום שהיה גן עדן פורח ,הפכו לגהנום מלחמות הרג מדבר שממה וציה.. ועל מה... על כלום ושום דבר"- על כלום ושום דבר כל עוד זה לא נגע בתחת שלך וכל עוד האיום לא נשף בעורף של המדינה פה.
לא שאלת עליהם אז- ואם אין כל איום מתקרב או ממשי- לא היית גם מזדהה איתם בגרוש גם היום.

הצלחת לסחוט ממני דמעה "גם אזרחים בסוריה בלחץ". אוי מרגש.

15 טילים כימיים על אזרחים בתוך סוריה- 13 שנה ואין קטיושה אחת על הגולן. צבא שלטונות דיקטטורים ערבים אומנים בלפרוץ לכלללללללל מסגד אפשרי בתוך מדינתם. במצריים פרצו ל 3 מסגדים תוך 3 ימים כולל הרג אזרחים ושריפות, בסוריה לא רוצה לספור כבר, ואז יוצא אותו דיקטטור נרגש ודנדש ומצהיר "התחנה הבאה שלנו היא הר הבית."
. איזה גן עדן שווה הא? בחיאת מוטי לא שווה?
.

הבעיה היא לא במי שקם נגד השלטון- הבעיה היא באותם אנשים אשר מאמינים בכוח מתמיד- שוכחים שיבוא הזמן שבו צריכים להנפיק את הקבלות.שוכחים שלכל תגובה- יש תגובה מקבילה. ואז הכי קל לבוא לכאן ולדבר על הקיצונים המוסלמים המשוגעים מחוללי המהמות בכל מקום אשר אליו הם יגיעו

וכאילוווווווווווווווווו מי שצעד בכוח לשלטון לפניהם נקט ברכים ממש אבל ממש שונות.

מוטי, די עם ההצגות. מוסלמים צריך לחסל. ומהר.

תראה מי עוד בלחץ לא תאמין

Haaretz הארץ
לפני 7 שעות
"ישבתי מול המסך וראיתי גופות, קופץ, אנשי דת בחליפות ובלי זקנים דיברו על הלגיטימיות של מורסי באלג’זירה, קופץ, אנשי דת בלי חליפות ועם זקנים הבטיחו שאלוהים עם העם ועונש מר לרשעים, קופץ, בטלוויזיה המצרית דיברו על צמאי דם, קופץ, הראו את אותן גופות ואמרו שזה מעשה ידיהם של הפנאטים המוסלמים, קופץ, בסוריה מאות הרוגים מגז או בלי גז, על ידי המורדים או על ידי הצבא, תלוי בערוץ. כולם קופצים. אוי אלוהים, כמה מביך להיות ערבי לפעמים" | נחשו מי כתב: http://htz.li/14q7z6B
20אהבתי · · שיתוף

http://www.haaretz.co.il/magazine/sayed/.premium-1.2103920

כאן הכל

סייד קשוע
מאבדים שליטה
תקלה אקזוטית בטלוויזיה גורמת לה להעביר ערוץ עצמאית, אבל מה זה משנה בעצם?

סייד קשוע 22.08.2013 14:0221הוסף תגובה

הורד עכשיו ללא תשלום הארץ iPhone
הורד עכשיו ללא תשלום הארץ android
לתגובות (21)
הדפס
שלח לחבר
שתף בטוויטר
שתף בפייסבוק
שתף
הוסף לרשימת קריאה

בכל פעם שמדליקים אור בבית, הטלוויזיה קופצת ערוץ. הדבר הדאיג אותי מאוד בהתחלה, וחששתי שמא נוצר קצר כלשהו בעקבות החלפת חוטי החשמל במסגרת השיפוץ שערכנו לפני כשנה. הזמנתי את הקבלן, שהגיע עם חשמלאי מוסמך, והשניים קיימו בדיקה עם מכשירים בכל נקודות החשמל בבית. בדקו מוליכות והארקות וקבעו שהחשמל תקין.

“אולי זה הממיר?” זרק החשמלאי, והקבלן קבע שהוא יביא ממיר חדש ויבדוק אם התופעה נמשכת. “לא צריך”, עניתי לו אז, כי כבר החלטתי שאני מתנתק משירותי הלוויין לטובת צלחת וממיר ערבי. ביס יש רק את ערוץ אלג’זירה שמשדר חדשות מהעולם הערבי, והערוץ הזה, כך לפחות קבעו הרבה מאוד חברים, כבר אינו רלוונטי. “ברור שתהיה מבולבל”, קבע אבי בביקור האחרון בטירה, “מי צופה בבוגדים הקטארים שכל היום מפיצים שקרים מפוברקים נגד סיסי ואסד?”

איור: עמוס בידרמן
איור: עמוס בידרמן.
עוד כתבות בנושא
בוושינגטון חושדים באמיתות הדיווחים, אך יודעים שהקו האדום קרוב מתמיד21.08.2013 | 23:22
סוף העולם בדמשק22.08.2013 | 02:00
“מה אתה אומר?”

“מה שאתה שומע”, הוא אמר בהחלטיות, “מיד אחרי שנפטרים מהכנופיות החמושות והטרוריסטים, עוד יבוא תורה של קטאר. כמה ייקח למצרים לכבוש אותם? חמש שעות?”

“אבל יש להם שם את הבסיס האמריקאי הכי גדול באזור”, הסתייגה אמי שהפכה למומחית לאסטרטגיה מלחמתית.

“הם חושבים שלאמריקאים אכפת מהם?” השיב אבי בזלזול, “שיהיה להם לבריאות”.

אשתי שמחה מאוד על הרעיון של צלחת לוויין ערבית, ולאו דווקא בגלל אלג’זירה שהפכה ארסית. “סוף סוף הילדים יראו קצת סרטים מצוירים בערבית ספרותית”, היא אמרה, “כל היום מקשיבים לעברית. אתה תראה, עם הצלחת החדשה - הערבית שלהם תשתפר פלאים”.

טכנאי הצלחות מבית צפאפא שאל אם אני רוצה צלחת עם ראש אחד או שני ראשים - ראש אחד מכוון לערוצים הערביים, השני, אם אני רוצה, יביא לי גם את הערוצים הישראליים.

“כמה עולה ראש?”

“זה תוספת של 250 שקל”, אמר הטכנאי שהתקין את הצלחת על גג הבניין, “אבל מי רואה ערוצים ישראליים?”

“שיהיה שני ראשים”, אמרתי לו, “אני צריך את ישראל בשביל העבודה שלי”.

“איך שאתה רוצה”, הוא אמר והיה לו חבל על הכסף שאני זורק סתם. הוא חיבר את הצלחת ואת הממיר, וכיוון את מאות הערוצים הערביים לפי ז’אנרים: חדשות, ילדים, סרטים, סדרות וערוצי דת וקוראן.

הילדים התחילו לראות את “פיניאס ופרב” מדובב לערבית, אשתי ראתה דרמות מצריות קורעות לב, ואני, בזמן המועט שהיה לי מול המסך, הקשבתי לחדשות מערוצים שונים, ושמעתי פרשנים ערבים מכל המינים. אבל החלפת הממיר לא עזרה, ובכל פעם שהדלקנו אור בבית, הטלוויזיה העבירה ערוץ על דעת עצמה.

“תתקשר לקבלן”, אמרה אשתי, ואני התקשרתי. הקבלן אמר שיגיע עם מומחה תקשורת, והם לא יעזבו את הבית עד שיפענחו את מקור הבעיה.

באותו יום חיכיתי לקבלן. אשתי אמרה שהיא לא רוצה להיות בבית כשעובדים ולקחה את הילדים למתחם החדש של הרכבת הישנה בעיר. “אומרים שזה יפה”, אמרה ועזבה את הבית.

הקבלן ואיש התקשורת הביאו איתם טלוויזיה חדשה, ממיר, מכשירים חשמליים, וכבלים מכל הסוגים.

“אתה תשב מול המסך”, אמר לי איש התקשורת, “ותגיד לנו בכל פעם שזה קופץ, בסדר?”

ישבתי מול המסך וראיתי גופות, קופץ, אנשי דת בחליפות ובלי זקנים דיברו על הלגיטימיות של מורסי באלג’זירה, קופץ, אנשי דת בלי חליפות ועם זקנים הבטיחו שאלוהים עם העם ועונש מר לרשעים, קופץ, בטלוויזיה המצרית דיברו על צמאי דם, קופץ, הראו את אותן גופות ואמרו שזה מעשה ידיהם של הפנאטים המוסלמים, קופץ, בסוריה מאות הרוגים מגז או בלי גז, על ידי המורדים או על ידי הצבא, תלוי בערוץ. כולם קופצים. אוי אלוהים, כמה מביך להיות ערבי לפעמים, חשבתי לעצמי והערוצים קפצו מול העיניים אחד אחרי השני. אוי אלוהים זה גנטי? חשבתי בלבי, ולא ידעתי למי להאמין.

“ועכשיו?” שאל הקבלן כשלחץ על מתג חשמל.

“קופץ”, עניתי לו ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי, וכיצד נוכח אובדן התקווה אוכל בכלל לכתוב על קיפוח, גזענות וכיבוש ישראלי. אז בנו עוד התנחלות, קופץ, אז הרגו פלסטיני בג’נין. אוי אלוהים.

“אלוהים”, אמר איש התקשורת לאחר כשעתיים שלמות שבהן החליפו כל מה שניתן להחליף והטלוויזיה בבית המשיכה להחליף ערוצים, “מעולם לא ראיתי דבר כזה”, הוא המשיך ונראה נואש לחלוטין. “אתה מבין?” אמר, “לקחנו כבל מאריך וביקשנו חשמל מהשכנים, וחוט מהממיר שלהם, ואיך שזה נכנס אליך הביתה זה קופץ. זה לא להאמין הדבר הזה”.

“קפה?” הצעתי להם.

“אני מצטער”, אמר הקבלן, “אבל אני אמשיך לנסות לפתור את זה”.

“עזוב”, עניתי לו, “אני כן מאמין שיש דברים שאי אפשר להסביר, פשוט אי אפשר”.

הפעלתי את הקומקום והטלוויזיה קפצה לערוץ ערבי אחר. שתינו קפה בשתיקה ואחר כך הם קיפלו את הציוד והלכו. ישבתי לבד, ראיתי טלוויזיה וקיללתי את שעשני ערבי.

“תיקנו?” שאלה אשתי ואני שתקתי.

“אתה לא יודע כמה עצוב זה היה”, היא אמרה, כשהילדים נכנסו בשקט מפתיע לחדרים שלהם. הטלוויזיה הבטיחה עתיד טוב יותר ומישהו דיבר על שמים קודרים שעתידים להתבהר וציטט עוד סיסמאות ושירים ששמעתי אין־ספור פעמים בילדותי והבנתי כבר שהם שקריים.

“היית חייב לראות”, אמרה אשתי, “75 שקל כרטיס לתערוכת רכבות, היית צריך לראות איך משפחות ערביות שלמות רק עמדו והציצו מרחוק על העומדים בתורים, ילדים קטנים ניסו להגניב מבטים בשביל להבין מה בדיוק קורה בפנים”.

“כן”, עניתי בייאוש.

“פשוט עצוב”, היא אמרה, “ואתה יודע כמה עולה גלידה שם?” היא שאלה, ואני שמתי לב שמאז שהם נכנסו הביתה הטלוויזיה לא קפצה, והבנתי שאנחנו יושבים בחושך.

כמו שאומרים

في فلسطين مسلمين ارهابيين= احتلال الحركة الصهونية وهدم اكثر من 500 قرى مدنية.

في ليبيا مسلمين ارهابيين= دكتاتور افسد الارض 40 عاما..من قام ضدة فأنة ارهابي.

في العراق مسلمين ارهابيين= احتلال اجبني ساد الارض 9 سنوات على الرغم من عدم وجود سلاح كيماوي واحد. شكرا للخيانة المصرية "الشريفة" التي البست تهمة الكذب لصدام برعاية الدكتور البرادعي. وشكرا لمنح القوات الصليبية العبور من قناة السويس لشن حرب على بلد اسلامي ادت الى ارتقاء الالاف. هذا هو "العدل". اعدام صدام على قضية كربلاء كان عدد ضحاياها 300 ضحية. والدفاع عن الاسد الذي بلغ عدد ضحاياة 90,000 نسمة بحجة "الدفاع عن النفس".

في افغانستان مسلمين ارهابيين= احتلال سوفييتي+ حجة 9-11. تصريحات بوش ل "حربا صليبية" + تصريحات الجنرال الامريكي ويسلي كلارك: "لن نسمح لبقاء الاسلام مشروعا حرا, فية يقرر المسلمون ما هو الاسلام, نحن نقرر لهم ما هو الاسلام. سنحول افعانسان الى قاعدة تدفن فيها احلام الامبراطورية الاسلامية", تثبت العكس تماما. لا هناك فرق بين "ارهابي" وبين "اسلامي". فالاسلامي هو الارهابي بنظرهم.

في الشيشان مسلمين ارهابيين= احتلال روسي بالكامل.

في سوريا مسلمين ارهابيين= لا داعي للكلام. واضح ما يحدث. بشار انساني ومن دافع عن كرامتة وعرضة فهو ارهابي.

في بورما مسلمين ارهابيين= مهما فعل اصحاب الديانة البوذية من ابادة وذبح. فمن العدل البكاء على تفجير تمثال البودا "انساني" اكثر. بمعنى اخر: الحجر اغلى من دم انسان قتل من غير حق. وذنبة الوحيد انة ولد مسلما.

في مصر مسلمين ارهابيين= يطلق صراح المتهم الاكبر من حبل المشنقة الى الحرية, دعس &#159

למעלה