מסכמש"ת
הטוב של השבוע: חציו השני. ביום שלישי גמרו את כל הבלגנים וחנכו את הכביש המפורסם ברוב פאר והדר – וזהו, מאז שקט
ובנוסף, הכנות שאני עושה לעצמי לקראת הלימודים, זה כיף לא נורמלי.
הפחוטוב של השבוע: חציו הראשון. הצפצופים כשצבעו את הכביש בפסים הלבנים, הנויניקים שעבדו סביב הכביש לשקם את הצמחייה – ועשו עבודה מעולה אך רועשת והרבה יותר מדי מוקדם בבוקר... ובאשר לי, מנה גדושה של נקיפות המצפון של מי שלא מספיקה לעשות כל מה שצריך...
איך הלך עם הכאב: הצלחתי להיות יותר פעילה ולהזיז יותר את הגוף, זה מקל על חלק מהכאבים.
סרט/ספר השבוע: בשעה טובה גמרתי להקריא את "צופן דה-וינצ'י" והתחלתי את "מר אל, כאן אנה". אחד הספרים האהובים עליי מכל הזמנים.
מאכל השבוע: ענבים
מה מהשבוע תשמחו להשאיר מאחור בשנה החולפת: משאיות ושאר כלים כבדים ורועשים.
מה מהשבוע תשמחו לקחת איתכם לשנה הבעל"ט: את ההחלטה לעלות על הגל השקט ולחתוך בעצמי את כמות הטריגרים שאני חשופה אליהם (לא לצפות בסרטונים שלא עברו אישור בטיחות, למשל). זה היה סוג של "אם כבר אז כבר", אבל כבר לא "אם כבר" ולכן גם לא "אז כבר". אחרי שאתאזן אוכל לחרוג פה ושם אבל עכשיו – דיאטה.
מה התוכניות לשבוע הבא ולחג: אנסה לסגור לגמרי את ההרשמה ללימודים והתשלום, זה כבר נמרח הרבה יותר מדי זמן (ולא רק בגללי). את ערב ראש השנה אחגוג עם המשפחה המצומצמת פלוס אחד או שניים. ככל הנראה (אם כי לא סופי) האירוח אצלי והבישולים מתחלקים בין כולם.
וזהו. שבוע אור
סיגל