סכמ"ש (בתקווה שהפעם יענה יותר מבן אדם אחד!)

DAN1EL

New member
סכמ"ש (בתקווה שהפעם יענה יותר מבן אדם אחד!)

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
סורי על האיחור, אבל יאללה, מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי דירה עם החברה!! :) עברנו בשלישי האחרון לגבעתיים ובינתיים אני ממש מרוצה מהאזור (רחוב שקט אבל במרחק של דקה-שתיים הליכה ממלא מקומות מרכזיים) ומהבית שאתמול סיימנו רשמית לעבור עליו לגמרי מבחינת הבסיס.. כל מה שנוסיף מעכשיו זה כבר פיצ'פקס ושטויות כאלה
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: המעבר הזה עייף אותי ושבר לי את הגב ):
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: רק עברנו וכבר חברה שלי "עוזבת" אותי - היא טסה בראשון לפנות בוקר לרודוס עם חברות אז יהיה לי בית ריק.. לא החלטתי אם זה טוב או רע חחח
&nbsp
התחדשות השבוע: הבית

&nbsp
סרט השבוע: למי היה זמן לסרט?
&nbsp
סדרת השבוע: או לטלוויזיה
&nbsp
ספר השבוע: או בכלל לספר!
שיר השבוע: למוסיקה דווקא היה לי זמן חח.. "בודפשט" של ג'ורג' עזרא, שיר ממכר וכיפי ממש
&nbsp
אלבום השבוע: In the Lonely Hour של סם סמית', לא רע בכלל בשמיעה ראשונה
&nbsp
מאכל השבוע: אתמול בערב יצאנו לאיזה בית קפה קרוב אלינו לבית, שזה משהו שאני ממש לא רגיל לו כי גרתי באורנית שזה ישוב קטן בלי כלום חחח, ואכלתי שם איזה משהו הודי שהיה טעייייייייים!

&nbsp
ציטוט השבוע: "איי! אאוץ'! אח!" - קולות הכאבים שלנו כשהרמנו דברים כבדים

&nbsp
תמונת השבוע: דמיינו את הדירה שלי, יפה ונקייה.. אז כאן

&nbsp
תכניות לסופ"ש: עכשיו אני עובד עד 23:00, אתמול בערב סידרנו את הדירה.. זהו בערך חח
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): כיף קצת להתאוורר בחיים :)

ערן1987

New member
אה, יש לי משהו רע נוסף

מותו של רובין וויליאמס - כל כך עצוב ומבאס, הוא היה שחקן דרמטי וקומי מוכשר ונדיר באיכותו שאין דברים כאלה. חבל כל כך.

DAN1EL

New member
תתחדש על המעבר דירה!

אני לא יודע אם "תתחדש" זו ברכה מקובלת במקרה הזה, אבל מה אפשר להגיד במקום?

&nbsp
ציטוט השבוע

העיקר שזה נגמר. :)

DAN1EL

New member
עכשיו כשאני חושב על זה

יכולתי גם להגיד "מזל טוב".

Music Man XD

New member
סכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע:
המצב בארץ קצת נרגע, ויש לזה השפעה בכל מיני תחומים. אני שמח ומקווה שיישאר כך.
משהו רע שקרה השבוע:
היו איזה יומיים שהייתי בסוג של דיכאון, עצבני על כל מיני דברים וכאלה. מין תחושה כזו שלוקחים אותך כמובן מאליו, אין מעציב מזה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מקווה שיהיה שבוע פורה מבחינה מקצועית, כיפי, רגוע ושקט.
התחדשות השבוע:
שום דבר מיוחד.
סרט השבוע:
אני אלך לצפות ב"אפס ביחסי אנוש" הערב, אחרי המון זמן שרציתי ופשוט לא יצא.
סדרת השבוע:
אני מת על טלוויזיה אבל פשוט לא יוצא לי לצפות בכלום

ספר השבוע:
"כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר. עד כה, יפהפה.
אני קורא אותו אחרי שסיימתי את "מאה שנים של בדידות" של גבריאל גרסיה מארקס. וואו. הספר הכי טוב שקראתי בחיים, כנראה. פשוט יצירת מופת. מדהים, מדהים, מדהים. כבר קניתי את "אהבה בימי כולרה" כי ממש התלהבתי.
שיר השבוע:
Jessie Ware - Say You Love Me, שונה מאוד משאר החומרים שלה, אבל הוא יפה.
Angel Olsen - Lights Out, שיר מדהים.
אלבום השבוע:
Angel Olsen - Burn Your Fire For No Witness, אלבום כל כך יפה. אתם חייבים לנסות!
St. Vincent - St. Vincent, מלכה.
מאכל השבוע:
אוכל של בית, גלידה טעימה (בן & ג'ריס
)
ציטוט השבוע:
"העולם הוא ודאי חרא אחד גדול, כשאנשים נוסעים במחלקה ראשונה והסִפְרוּת בקרון-משא" - ציטוט יפה מ"מאה שנים".
תמונת השבוע:
מתוך הקליפ היפהפה של ג'סי לשיר Tough Love.
תכניות לסופ"ש:
חברים, אוכל טעים, מנוחה, צפייה בראיונות מעניינים ביו-טיוב, קריאה.

Music Man XD

New member
בסוף לא היה מקום.

תכננתי ללכת לסרט ואז יש לי עוד משהו, אז לא אוכל ללכת להצגה מאוחרת יותר היום.
לא נורא, עוד שבועיים! (כבר פעם שלישית בערך שאני אומר את זה
הגורל לא נותן לי לצפות בסרט הזה)

ערן1987

New member
הסרט הזה מ-א-ו-ד מצליח

אז אני מתקשה להאמין שלא תראה אותו בקולנוע בסופו של דבר

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: מצב רוח טוב לאורך כל השבוע, ומבחן נוסף שסיימתי איתו!

משהו רע שקרה השבוע: אין.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה כמו השבוע הזה מבחינת הרגשה, רק שאספיק בו יותר דברים.
התחדשות השבוע: ידידה טובה, שיודעת שאני בקטע של ניק דרייק לאחרונה, קנתה לי על דעת עצמה סתם ככה את התקליט השני שלו במתנה!
אני בדיוק שומע אותו שוב עכשיו.
סרט השבוע: כרגיל, היו כמה:
"הצלפים" - של סרג'יו לאונה המלך. איזה במאי מדהים, אין דברים כאלה.
"האקדוחן" - מערבון ספגטי של סרג'יו קרבוצ'י, שהוא לא טוב כמו "נבאחו ג'ו" שלו, אבל עדיין מגניב למדי.
"ממלכת החיות" - סרט הפשע האוסטרלי הזה שאני רוצה לראות כבר הרבה זמן (רציתי לראות בקולנוע ולא יצא לי) - מוצלח מאוד, אך קודר מדי.
"הבפאלו הלבן" - עשיתי מיני-מרתון של סרטי צ'ארלס ברונסון (אחד מכוכבי האקשן הגדולים של הסבנטיז) - זה מערבון ממש מגניב שבו בעצם כל הסרט ברונסון מחפש בפאלו לבן ענקי שהוא ועוד איזה צ'יף אינדיאני רוצים שניהם לחסל.
"מר מג'סטיק" - הסרט השני עם ברונסון שראיתי במסגרת המרתון, והוא ממש ממש מגניב! את התסריט כתב אלמור לנארד, כותב ספרי הפשע המנוח שעל ספר שלו ביסס את טרנטינו את "ג'קי בראון". הסגנון של לנארד ממש מורגש כאן. סרט נפלא.
"ימים ברקיע" - סרט יפהפה של טראנס מאליק. אחד מסרטי האווירה הכי חזקים שראיתי, והצילום פשוט מהפנט. צפיתי בו לצורך הלימודים, וטוב שכך.
"התמנון הזועם" - מעין חיקוי מהסבנטיז ל"מלתעות", רק עם תמנון ענקי. חשבתי שזה יהיה הרבה יותר גרוע

"מלתעות" - המשכתי את זה למיני-מרתון של אימה ימית, עם הסרט הנפלא הזה, שאני צופה בו בפעם המי-יודע-כמה.
"סיפורו של וויל האנטינג" - צפייה נוספת. עדיין מעולה. חייב להודות שאני לא ממעריצי רובין וויליאמס, אבל המוות שלו עשה לי חשק לראות את זה שוב.
"יום החצאית" - סרט מתח צרפתי מוצלח שמתרחש כולו בכיתת תיאטרון של בית ספר תיכון. צפיתי בו כבר כמה פעמים, הפעם צפיתי בו שוב עם חברים שרצו לראות אותו.
סדרת השבוע:

ספר השבוע: עדיין עם החדש של עירית לינור.
שיר השבוע: Bob Dylan - You're Gonna Make Me Lonesome When You Go
אלבום השבוע: קרה לי קטע מוזר עם האלבום הראשון של ניק דרייק - אחרי שנים שלא שמעתי אותו (ויש לי אותו מקורי, הייתי שומע אותו קצת נראה לי בתקופת הצבא כזה) פתאום הוא בא לי ממש ממש בטוב, למרות האווירה המלנכולית משהו שהוא משרה, ואני חורש עליו כל השבוע. אני חולה על הצניעות המוזיקלית העדינה של דרייק. הוא היה כל כך מיוחד.
בנוסף, אני חורש על Blood on the Tracks של בוב דילן, שגיליתי שזה האלבום האהוב על טרנטינו.
מאכל השבוע: עוגת ביסקוויטים של אחותי. זה מה שאני אוכל עכשיו.

ציטוט השבוע: כל הראיון המדהים הזה עם טרנטינו, בו הוא מדבר בעיקר על המשמעות של אוכל/שתייה בסרטים שלו, ועל איך הם מתקשרים לכוח: https://www.youtube.com/watch?v=9TP-KgA4uYo
תמונת השבוע: טרי ריצ'ארדסון.
תכניות לסופ"ש: אתמול ישבתי עם חברים אצל חבר, היום הולך עם חבר לראות את "אפס ביחסי אנוש" סוף סוף.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): בן אדם אחד מסכמ"ש חוץ ממני ומערן?
זו התקדמות, אבל לא מספיק.

ערן1987

New member
תתחדש על התקליט!

שבוע מוצלח בכלל וגם מבחינת צפייה בסרטים אה? חח.. "סיפורו של וויל האנטינג"

&nbsp
&nbsp

Galuush

New member
אהבתי את השיר ממש.

מודה שאני מכירה אותו מקאבר שמיילים סיירוס עשתה, אבל השיר ממש יפה!!

למעלה