עדכון לגבי מצב הפורום

yoni sc

New member
עדכון לגבי מצב הפורום

שלום לכולם,
שמי יוני, וכפי שאתם יכולים לנחש מהצבע הכתום שלי- אני מצוות הנהלת הפורומים, ובאופן ספציפי- אחראי על הפורום הזה

ראשית, רציתי להגיד שיש לכם פה קהילה מקסימה, ואין שמח ממני על כך שעלתה יוזמה לפתוח את הפורום הזה לפני מס' חודשים

שנית, כידוע לכם, הפורום עובר טלטלות מסוימות עקב שינויים בניהול.

בהמשך לזה, כפי שאתם כבר יודעים, מנהל הפורום הנוכחי פחות זמין בימם אלו לטיפול שוטף בפורום, מה שנותן אולי את התחושה שהפורום פרוץ להודעות פוגעניות ושרשורים לא לגיטימיים, שלא היו עולי ןםלאוויר או לפחות נשארים באוויר בימים כתיקונם.

לאור מצב זה, חשוב לי להבהיר 2 דברים:

1. אני עושה כל מאמץ למצוא כרגע מנהל נוסף לצד light18m. עם חלקכם כבר דיברתי טלפונית, כך שאתם יודעים את רמת המחוייבות שלי לעתיד הפורום (בין אם כמועמדים לניהול ובין אם כגולשים אכפתיים).
אני מקווה שבימים הקרובים תתקבל החלטה בנושא, ואותה החלטה תהיה לרווחת רובכם אם לא כולכם.

2. במידה ובימים אלו עולות הודעות פוגעניות, שרשורים לא לגיטימיים, אאוטינג או כל תוכן אחר שלפי דעתכם עובר על תקנון האתר, מעכיר את אווירת הפורום או פשוט לא ראוי מסיבות כאלה או אחרות, אני אשמח שתפנו אלי ישירות במסר לכינוי yoni sc.
בפניתכם צרפו לינקים רלוונטיים להודעות או לעולם משתמש מסוים, ואני אעשה את הסדר הנדרש.

אתם תיווכחו שאני מגיב מאוד מהר לפניות שכאלה, (ולפעמים אפילו בערבים או בלילות כשאני בכלל בבית, אמור לראות את הסדרות שלי
)

במידה ויש מקרה מאוד דחוף כגון אאוטינג או שרשור קללות, אפשר לפנות אלי גם טלפונית למשרד 03-6109685 (אבקש שזה יהיה רק במקרים דחופים כי טלפונית יותר קשה לי לתת מענה)

ולסיום- אני מקווה שהפורום ימשיך להיות נעים, תומך ומשפחתי כפי שהוא היה עד היום

המשך גלישה נעימה

יוני

iba90

New member
הודעת התנצלות בפני חברי הפורום**

מבלי לעורר ויכוח סביב ההודעה הזאת שלי (אני יודע שאני "מושך אש" כרגע) אני רוצה להתנצל שעזבתי את הפורום ב"טריקת דלת" ובדברים שרשמתי אח"כ. בימים האחרונים אני מקבל מסרים מחלקכם שקוראים לי לחזור לנהל את הפורום בגלל שכרגע הוא באמת נראה "מופקר" לכל אותם "טרולים" שרק חיכו שלא תהיה פה השגחה. וגם בגלל שהם אהבו את צורת הניהול שלי. אני מודע לזה שאי אפשר לרצות את כולם כל הזמן ויכול להיות שהייתי צריך להיות קשוב\תקיף יותר בתפקוד שלי כמנהל הפורום. אני רוצה להתנצל בפני כל מי שהפורום הזה חשוב לו וכעת נפגע מהמצב שנגרם "כביכול בגללי". לכל בן אדם מותר לטעות ואולי ההחלטה לוותר על ניהול הפורום בכזאת אימפולסיביות הייתה שגויה. אני חושב שלמדתי שיעור חשוב ב"התנהגות קבוצתית" ובהצבת גבולות כחלק מהמקצוע אותו אני רוכש בימים אלה.

אומרים שבחיים פרק ב' תמיד יותר מוצלח...אבל מי שיבחר לנהל את הפורום..שיהיה לו\לה\להם בהצלחה.

A 26 cm Schlong

New member
אין מקום להתנצלות לדעתי

עם כל הכבוד ל"תפוז", זו הייתה זכותך המלאה לפרוש מהפורום מסיבותיך שלך.

מה שקרה פה אחרי העזיבה שלך הוא באחריות הגולשים ובאחריותם בלבד. אין לך יד ורגל בדבר ואני חושב שניהלת את הפורום היטב, בעיקר כי לא נפלת בפח שחלק מהכותבים פה ניסו לטמון לך.

אי לכך אני חושב שאין לך שום צורך להתנצל, בטח שלא על ה-SO CALLED אימפולסיביות שלך, שהיא חלק מאוסף התכונות שהופכות אותך למה שאתה - בן אדם.

כל אדם טועה, וזה בסדר לטעות

כך אנחנו לומדים מה נכון. ניהול פורום שכזה, הנמצא בראשית דרכו, ואשר קוראיו אינם מוכרים, הינו דבר מאוד קשה
הפרוץ לטעויות וחוסר שביעות רצון. גם אם עשית טעויות עדין לא כשלת, להפך. הצלחת במשימתך והוכחת זאת דוקא
במעשה הפרישה הפתאומית - דבר המעיץ על לחץ נפשי קשה כתוצאה מאותם לחצים המופנים כלפי מנהל אחד בפועל.

אתה תמשיך לכתוב כאן,ובצבע אדום. מזה א תוכל לברוח

מנומשת27

New member
היי IBA

אני לא חושבת שיש לך מה להתנצל על הבחירה לפרוש. הגיעו מים עד נפש וזה בסדר. אתה לא מחויב לתפוז או לפורום בשום חוזה, ואין סיבה שתרגיש רע עם עצמך אם הרגשת שאתה כבר לא מסוגל לעמוד בעומס.

אני מעריכה אותך

אתה אדם גדול איבה
כי להתנצל בפומבי זה דבר גדול ולא מובן מעליו
כל הכבוד לך !!!!!!

מאחר ויש מצידך פיקוח על תוכן פוגעני

בפורום זה, משמעות הדבר כי יש ברשותכם זמן נוסף על מנת למצוא את פתרונות הניהול הטובים ביותר
עבור הפורום הזה. רבים כאן מודים לך ולאור על היזמה והתהליך כולו, ובטוחני שהתוצאה תהיה טובה,
טובה מאוד.

yoni sc

New member
זהו חבר'ה, יש מנהלת!

היא זמינה לכל בקשה ושאלה, כך שכל עוד אין מקרים קיצוניים,בתור התחלה תמיד תפנו אליה, ורק אם דברים מצריכים התבוננות וטיפול נוסף תפנו אלי.

כמובן שבמידת הצורך, מי שרוצה מוזמן בכל זאת לפנות אלי. הדלת תמיד פתוחה

בהצלחה לכולם

Hawkgirl

New member
אלצ'ווווו! DDD:

בהצלחה דארלינג!! ^.^
(מוזמנת גם תמיד לחפור לי פה או בפייס D: )

למעלה