פעילות בפורום ועדכונים

• פותח הנושא k500
  • פורסם בתאריך

k500

Active member
מנהל
פעילות בפורום ועדכונים

שלום לכולן/ם,
לאחרונה עברתי על כמה דברים בפורום ובחלק אצטרך להמשיך לעדכן, אז רציתי לשתף את כולן/ם כאן כדי שתדעו מה התעדכן לאחרונה ובמה אתם/ן יכולים לתרום. מצטער אם זה נשמע כמו "אני עשיתי, אני בניתי" אבל אחריות ניהול הפורום בידי כרגע, אז סליחה על היוהרה הזמנית, מקווה שתבינו
:

1. בתכונות הפורום: עדכנתי את הטקסט והערך א-מיניות.
2. מאמרים: עשיתי סדר במאמרים, אלה שלא עבדו, נמחקו, בעיקר אלה מפעם שלא ממש רלוונטים לנו.
3. קישורים: סידרתי את הקטגוריות, מחקתי קישורים שלא עבדו והעלתי קישורים חדשים ורלוונטים.
4. שאלות נפוצות: מחקתי שאלות לא קשורות, סידרתי את אלה שכן, גם בקטגוריה הנדרשת, עדכנתי חלק מהתשובות.
5. הודעות מנהלתיות (הטקסט שרואים בכניסה לפורום, אחרי ההפנייה לשאלות נפוצות): פרסמתי ערך חדש על א-מיניות למי שנכנס וצריך מושג בסיסי על מה מדובר.
6. מילון מונחים: הידעתם? יש לפורום מילון לפי א"ב. אז מה שהיה שם זה זוועה, מחקתי את הבושה ובינתיים הכנסתי ערך אחד באות א'.

זה לא הסוף ולא הכל, יש לי עוד מה לעדכן ולעבור עליו, אבל אני לא לבד בעניין הזה. מאחר וכולכן/ם שותפים לפורום, אשמח אם תעלו הצעות נוספות, רעיונות, שיפורים, הערות וגם מונחים חדשים למילון שנבנה כאן.

Hatzilonit המסורה עוזרת ומסייעת וככל שעוד חברי פורום יעלו דברים והצעות, נתדיין בנושאים הללו ונעדכן אותם תמידית, כך ייטב, בין אם זה בקישורים, מאמרים, שאלות ודברים אחרים שמצאתם לנכון להוסיף לפורום. הכל כאן שלכן/ם ובשבילכן/ם.

עד כאן פולחן אישי, עכשיו תורכן/ם

p019

New member
עם התחלת בעסייה - אולי אפשר להמשיך את העבודה על ויקיפדיה?

k500

Active member
מנהל
אפשר בהחלט

אני מציע גם שנפתח יוזר בויקיפדיה ונקרא לו "פורום א-מיניים" ואז כשנשלח את הערך שנכתוב, אולי זה יתפוס ולא ימחקו לנו כמו פעם קודמת.
מה דעתכם/ן?

p019

New member
עד כמה שאני מבינה זה לא עיניין של "שמות"

יש להם חוקים - וצריך לעמוד בהם גם עם הם מגוכחים.
לשים מראי מקום, לתת תזקורת על "ההסטוריה" של א-מיניות (מה הקשר היסתוריה עם מושג שלא טלוי בהסתוריה - אל תישאלו אותי)
ועוד כמה חוקים שאני לא זוכרת.
לדעתי עם נעמוד בזה ונתען שא-מיניות זה סוג של חייזר שבא להשתלת על העולם - לא יהיה להם שום בעיה.
העיקר המבנה - לא התוכן אצלם.
&nbsp
אז נדעג למבנה ואז נוכל לתקן את התוכן.

k500

Active member
מנהל
כן

כתבתי עם מראי מקום וכל מה שצריך, לא השלמתי את כל הטקסט עדיין, אבל אני לא לבד כאן ויש צורך בהערות ותיקונים מצד הפורום גם. ככה לפחות נראה לי.

למעלה