צהריים טובים ליום רביעי!

אחר הצהריים מצויינים,אז אצלינו:נתחיל מהבוקר

נתחיל מאתמול,ילד מהכיתה הרביץ לבן שלי,והבן שלי כמובן לא עמד דום,הכל התחיל שאותו ילד הרס לבן שלי כיסא שאשתי הכינה לו והוא בא להראות לרב,אמרו לבן שאותו ילד הרס והוא אמר אותו למורה,והילד החטיף לו.בקיצר הרב שלח את שני הילדים הבית,שאת הילד המרביץ קיבל גם עונש כתיבה,והבן שלי קיבל מיכתב.היום בבוקר שלחתע עם הבן מכתב לרב שטיפלנו בו וכ'ו,ולאחר שהגיע לת'ת שלחו אותו לבית כי לא מספיק יום אחד סילוק.ואז אשתי התקשרה ואמרה קהבן לא הגיע לבית.יצאתי מהישיבה לחפש אותו ואז הוא הגיע לבית.
עכשיו אני:בחוזרי אל ביתי ניתקעתי עם הרכב בצומת לאחר צפירות של נהגים הצלחתי להניע,ושוב ניתקעתי,ולבסוף קיבלתי בשורה שהלך ראש מנוע.בצהריים חיממתי את האוכל במיקרו עם קערת זכוכית מיוחדת והיא התפוצצה,אחרי כן היגעתי לעבודה נפלו עלי כל המנהלים.בקיצור ישתבח שמו לעד שדואג לייסר אותי בדברים צדדיים ולא בגוף .
סליחה שחפרתי פשוט שאלת אז עניתי

רוזהלי

New member
דה קומבינה

בקשר לבן כך הם גדלים

אולי תשקול להיפרד מהרכב
יהיו לך פחות הוצאות וכאבי ראש

שוקו בת

New member
קומבינה

ב"סד

ב"ה שאין נזק בגוף ובנפש.

מאחלת לך שתצליח להתגבר!!

צהריים מצויינים

היום יש יום הולדת לאשתי,המשפחה מהרגנת מסיבה,ואני אורח,אתמול היא רצתה ליקנות עגלה,היה לה 300שח והם פרחו ונעלמו.עכשיט היא תקועה בלי עגלה,כי הישנה אתמול נשברה.ב'ה קיבלנו באהבה ועכשיו צריך לשמח אותה,כסף אין,אז קניתי פרח וכרטיס ברכה ועכשיו מנדבים אותי גם להשתתף בעגלה ב'ה.הכל מאיתו ית' ואנחנו עושים רק השתדלות ותפילה.
יום מוצלח לכול עם ישראל,ורק בשורות טובות

שוקו בת

New member
מזל טוב לאישתך!!!!

בס"ד

עד 120 שנים,

שתהיו מאושרים, ומעושרים מתוך בריאות איתנה.

ושיהיה לכם נחת מרובה!!!

מ

מזל טוב לנוגה על הולדת הנכד

יהי רצון שתיזכו לגדל בנים ובני בנים עוסקים בתורה ובמיצוותבבריאות אושר ועושראמן

למעלה