נשמע מבטיח ומבחינות רבות אכן קיים.
אני רוצה לכתוב את הרשמים שלי ולפני זה לתת הקדמה שכל דבר שקשור לשלמה ארצי אמוציונלי בשבילי מאוד. אני לוקח דברים שנוגעים לגביו לחיוב ולשלילה בצורה מאוד דרמטית. לפעמים זה גרם לי לכתוב בעבר בפורום דברים שהתחרטתי עליהם אח"כ, לפעמים זה גרם לי לסיכסוכים עם מס' אנשים בפורום והצטערתי על כך מאוד.
אחרי שההקדמה הזו נאמרה אז הרושם שלי מתחלק לשניים-
יש בראיון איזשהו חשבון נפש של שלמה עם עצמו. אני לא יודע אם הוא היה מביא את התכנים הללו מעצמו בראיון או שזה בגלל שלשם ניתב המראיין את השיחה. הספקות של שלמה עם עצמו, ההודאה שלו שלא דייק אף פעם באמת המדוייקת אבל תמיד חיפש, השיתוף שלו על ההיבריס שלקה בו במהלך עשיית צימאון- כל אלו שיתופים מאוד אנושיים ומרגשים. במובנים מסויימים אולי גם נדירים ביחס לראיונות אחרים איתו.
מצד שני, כמו תמיד, אני שם לב לאמביוולנטיות, לדברים שמתחת לפני השטח, לדברים שלא נאמרו או שהוחלקו- עניין הקשר של שלמה עם הקהל כבר שנים רבות תעלומה בעיניי. בהופעות הוא נותן את כולו בשביל הקהל ומחוץ להופעות יש לי תחושה שמתוך חוסר אנרגיות הוא פחות נגיש ואדיב עם הציבור ביחס לסלברטאים אחרים ולפעמים אף עצבני. הצטערתי ששלמה לא דיבר על כך. שלמה גם לא אמר מיוזמתו שהוא לעיתים קצר רוח, זה בא רק בעקבות שאלתו של המראיין. דבר תמוה שקרה בעניין השאלה הזו הוא שבגוף הראיון שלמה עונה לשאלה האם הוא לפעמים קצר רוח- "לפעמים" אך במילים המודגשות במסגרת בתוך דפי הראיון כתוב ששלמה אומר שהוא קצת קצר רוח. אולי אני שיפוטי מידי, אולי אני אמוציונלי מידי, אבל ההבדל הזה עניין אותי ושאלתי את עצמי מה שלמה באמת אמר ומדוע יש הבדל בין שניהם.
היה גם עוד משהו שהטריד אותי לגבי שאלה אחרת ששלמה נשאל- "חשוב לך להיות האמן הכי מצליח בישראל?" שלמה ענה שזו שאלה מכשילה ואני באמת יכול להבין אותו אבל אני חושב שזו שאלה שמאוד רלוונטית לגבי שלמה. כל הזמן יש לי את האמביוולנטיות לגביו שמצד אחד יש בשלמה את הקסם שגורם לכמעט כולם להתחבר אליו ולאהוב אותו וזה כיף שיש מישהו כזה. מצד שני נראה ששלמה באופן אקטיבי עושה בחירות בקריירה כדי לשמר את הסטטוס הזה ושחס וחלילה הוא לא ייפגע ושזה בא על חשבון דברים מסויימים אחרים. בכך ששלמה ענה שזו שאלה מכשילה וגם מה שהוא ענה בהמשך התשובה שלו הוא מבחינות מסויימות ברח מהתמודדות עם השאלה הזאת, לפחות מעל גבי העיתון.
אהבתי איך ששלמה ענה לגבי ההשתתפות שלו במחאה החברתית, שזה נושא שבדיוק עלה כאן בפורום וקצת חשתי מבולבל לגבי העמדה שלי לגביו ונראה לי שאני זורם עם שלמה לגבי איך שהוא הציג את הדברים.
אני מקווה שהרשמים שלי נכתבו ממקומות נכונים אצלי (ברגע זה לפני שאני מקליד על "שלח" אני מרגיש שכן) ושגם התקבלו בצורה כזו.