תגידו מזל טוב

SHTRUDIDI

New member
תגידו מזל טוב

היום יום הולדת לדנה!
או דנע או דניאל או דניאלה או Bleed for me

אז דנה, מה אאחל לך

קודם כל, שיום ההולדת שלך ייצא בימים מוצלחים יותר בשנים הבאות

שיהיה לך בכל זאת יום הולדת שמח

שתקבלי מתנות שוות ועוגה טעימה

שתהיי תמיד מאושרת ובריאה

ותפגשי את קוקי וקולטון במסיבה בניו יורק בקרוב

מזל טוב

Hadar07

New member
מזל טוב

מקווה שהיה לך יום מהנה עד כמה שאפשר

רק אושר, בריאות והצלחה.
ואמן כמו שקרן אמרה שתפגשי את קוקי ואני אהיה ביחד איתך בשורה
הראשונה בהופעה

Bleed for Me

New member
חחח תודה רבה!!

כל כמה שנים יוצא לי ביום הזיכרון\שואה, ככה זה...בסדר...מסתדרים...

תודה רבה ואמן אמן אמן!!!

LeAnnDylan

Well-known member
דנה

טוב, זה לא סוד שאני שונאת 90% מאוכלוסית העולם, ובערך 99% מגולשי תפוז. אבל אותך אני אוהבת. ובאופן יותר מפתיע, אני אוהבת אותך בלי קשר למשיכה פיזית או טובות הנאה בעלות אופי מיני.
למרות שאת אכן, אחת מאלף נשותיי

כבר אמרתי לך שבחרת יום מבאס להיוולד בו אבל בתור אחת שחגגה לא מעט ימי הולדת ביום כיפור, אני חושבת שכדאי שאשתוק. למרות שיום השואה לגמרי עולה על יום כיפור אז עדין הפסדת. רק לא השנה הזו

בכל אופן, מגיע לך מזל טוב. ואחד אמיתי כזה, לא כזה שאת אומרת לאנשים ומאחלת להם בסתר שיחנקו או שידרוס אותם גמל.
למרות שאת לא סותמת את הפה לרגע ומסרבת לתת לי לנצח בוויכוחים ששתינו יודעות שאני צריכה לנצח בהם, אני עדין מאחלת לך להיות מאושרת.
גם אם זה אומר שיש סיכוי שיצאו לך ילדים משמשים

מאחלת לך שתסיימי כבר עם התואר שלך ותעשי משהו עם עצמך, כי את תכף בת 30
מה שאומר שאת עוד שניה בבית אבות

אז למקרה שתחליטי להגיע לשם (לבית אבות נו, למה את לא עוקבת?!) במקום לגרום למישהו לעשות לך איזה המתת חסד ולמנוע ממך ריורים (ולא כאלה מבורכים על נשים כוסיות אלא כאלה של זקנים בפאקינג בית אבות!), טיטולים, שיניים תותבות ואיברים מדובללים בחלוקי לילה עם סקביאס (אגב, דעי לך שאני תמיד מוכנה לעשות את זה בשבילך. זו אהבה אמיתית
המתת חסד כן, אוף, ג'יז, למה את לא עוקבת?!) קיצר רגע, איפה הייתי? אה, כן, למקרה שתגיעי לבית אבות, אני מאחלת לך שתחלי בדמנציה או אלצהיימר או שניהם כדי שלא באמת תדעי איפה את ואז גם כשאיזה אח פיליפיני מתוסכל מינית יכה אותך, עדין תהיי מאושרת. מגיע לך להיות מאושרת. גם בזמנים קשים כאלה. ולמקרה שתגיעי לשם צלולה, מקווה שלפחות יהיה לך פרקינסון, שתוכלי לרטוט באופן טבעי ולענג את עצמך במקרה שהמשמש שלך לא יתפקד לעת זקנה

קיצר אוף, אני גרועה בברכות.
אז מאחלת לך פשוט הרבה אושר ומלאנתלאפים כסף. אין משהו חשוב יותר מזה.
אבל למקרה שאת גרידי, מאחלת לך חום ואהבה, פרנסה, חברה טובה וכוס יין. אה, וחיות מתות. זה תמיד חשוב חיות מתות!!
ואני בטוחה שאיפשהו נכנס כאן בברכות הבנאליות גם פיריון, אבל אני לא באמת מאחלת לך להשתעבד לאיזה עולל (או עשרה) לשארית חייך. אז אני מאחלת לך שתשכילי לקשור חצוצרות!
ובנימה אופטימית זו - מזל טוב!!

אוהבת אותך המון! (ואני תמיד צודקת!)

limors2

Active member
מזל טוב

לא משנה איזה יצירות מופת אני אכתוב, הכל יחוויר בהשוואה לברכה של דילן שתקראי לפני שלי

אז אני אסתפק בבנאליות של עד 147, אבל אוסיף מתנות!

וקצת

Bleed for Me

New member
חחח תודה מנורההה!

שתדעי שקראתי את מה שכתבת לי בפייסבוק כמה פעמים, הצחקת אותי ממש! את גם מוכשרת

למעלה