תמונת השבוע

cheburasha

New member
תמונת השבוע

סתם כי בא לי לפני שאני הולכת לישון

פעם בחודש מתפקדים עם תמונה אחת בלבד ולא תמיד יש משהו טוב לשלוף אז החלטתי לשתף עכשיו. כמובן שמוזמנים להצטרף ולהוסיף
ולהגיב כמובן!

cheburasha

New member
יש מי שהגיבה אחרת כשראתה את הקטע הזה?

Kim Ji Suk - הבחור עם הגוף המושלם

cheburasha

New member
מדברים על מעריצים...

טוב, מי שעדיין לא מכיר - בצד שמאל, עם הג'קט הכהה, זהו Joo Jin Mo השחקן האהוב עלי ביותר. ובצד ימין, עם הג'אקט הלבן, זהו Hong Suk Chun השחקן ההומוסקסואלי המפורסם ביותר בקוריאה. הם שיחקו ביחד בסרט Puzzle והתמונה המצ"ב היא מאחד האירועים לקידום הסרט.
אבל לא בשביל זה הבאתי אותה כמובן. כמו שאתם רואים, יד של מי על הברך של מי... מסתבר שHong Suk Chun הוא אוהד שרוף של Joo Jin Mo. הוא ממש הולך לכל הקרנות הבכורה שלו ואירועים אחרים ומעודד אותו בצורה נלהבת ביותר. אומרים שהקרנת בכורה היחידה שהוא לא הלך זה של הפרח הקפוא. יש שמועות כי כדי לא להביך את Joo Jin Mo ויש - כדי לא להתבאס. מי יודע... אלה רק תהיות של מועדון המעריצות

cheburasha

New member
סלחו לי על המגמתיות

אבל עוד תמונה שקשורה לג'ו ג'ין מו. זה מהמפגש במועדון המעריצים ביפן. יש לו מועדון מעריצים רשמי שם, עם דמי חברות, עם אתר מלא בחומרים שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר וכו' וכו'.
והתמונה, מדברת בעד עצמה...

cheburasha

New member
סלפי חמוד

למי שלא מכירה - כולם כאן שחקנים קוריאנים מפורסמים ביותר והם כולם חברים ומשחקים ביחד בייסבול בקבוצת סלבס "Play Boys"
ובתמונה מימין לשמאל:
Joo Jin Mo
Hwang Jeong Min
Cha Tae Hyun
Hyun Bin
Jang Dong Gun
Park Joong Hoon

maayanro123

New member
לי ג'ון כנראה לקח את תפקיד הפסיכופת ב Gap Dong קצת יותר מדי ברצינות

**נלקח מהטוויטר של יונגהווא.

אני חושבת שהתמונה צולמה בברזיל כשהם היו שם בשביל הצילומים של Music Bank.

cheburasha

New member
תמונה אפית מהפייסבוק של Park Joong Hoon

הלוואי והסבלס האחרים היו כמו Park Joong Hoon שממש פעיל בפייסבוק, מפרסם מלא קטעים ותמונות. ואם הייתי מבינה קוריאנית אז בכלל היה טוב

בתמונה האינטימית הזו רואים כמה דמויות ממש אבל ממש מפורסמות:
האיש והגבר שמאחוריה אני לא מזהה. מי שיודע מי הם, אשמח לשמוע.
מאחוריהם בצד ימין של השולחן זה Park Joong Hoon
בצד שמאל של השולחן הראשון מקדימה הבמאי Bong Joon Ho (זכרונות הרצח, רכבת השלג, טוקיו, אימא ועוד...)
לידו הבמאי Kim Ki Duk (אותו כבר כולם מכירים, נכון?)
ולצידו בסוף זה השחקן הותיק המעולה Ahn Sung KI. אתם יודעים שהוא היה בארץ לפני שנתיים, בפסטיבל הסרטים הקוריאניים?

Larc En Ciel

New member
האמת שKim Beom נהג להיות פעיל המון בפייסבוק

אבל כבר שנה שהוא לא מעדכן משום מה....

זאת התמונה האחרונה שהוא שם

cheburasha

New member
FISHERMAN

שוב ג'ו ג'ין מו. סורי

אבל התמונה חמודה, תודו!
מה שמשעשע בה במיוחד זה שהשחקן הזה הוא דייג מושבע. ומה שיפה במיוחד אצלו זה שהוא משחרר את כל הדגים שמצליח לדוג. ולא בגלל שהם קטנים מדיי לבישול אלא על העיקרון! חולה עליו

cheburasha

New member
עוד תמונה. מי כבר מתגעגע לשניים האלה?

מעניין אם השירשור יקפוץ...

maayanro123

New member
חחחח אני!
השרשור כבר לא קופץ, אבל את מוזמנת לפתוח חדש, אני אשרשר את ההודעה למקום המתאים

למעלה