מפגשפורום

adii1201

New member
מפגשפורום

ג'יימס התחיל, ואני לוקחת על עצמי (לפחות מבחינה רשמית
) את ההמשך. את התאריך והתכנון לעומק אני משאירה לג'יימס אבל את ההכרזה הרשמית והניסיון להכריח את כולכם להגיע אני עושה

אז ככה! חברים וחברות יקרים, מפגשי פורום הם מסורת בתפוז מאז ומתמיד. הם מתקיימים לרוב בפורומים אינטימיים (כמו הפורום שלנו) עם חברי פורום קבועים (למרות שכולם מוזמנים
). הרעיון הוא להכיר את הפרצופים שמאחורי הכינויים. אני מנהלת בתפוז מאז 2004 (לא את עב"נ, עברתי עוד 2 פורומים עד אז
) וזה כנראה יהיה הפורום האחרון שלי ובזה תסתיים הקריירה התפוזית שלי (חלילה לא כי לא נהנתי, אלא כי החיים קורים ואין לי כבר זמן יותר). זו פעם ראשונה שנסגר לי פורום כי סדרה, שהמשיכה כל כך הרבה זמן, מגיעה לסיומה. שאני יודעת על זה מראש, שזה לא נופל כרעם ביום בהיר. יש איתנו חברי פורום שמכירים אותי עוד מאז הפורום הקודם שלי, כאלה שהכירו אותי עוד בתור גולשת פה בפורום, כאלה שעזבו, כאלה שבאו במקום. אבל מה שבטוח: אנחנו משפחה תפוזית
הסדרה שלנו, שחיברה את כולנו ובזכותה אנחנו מכירים אחד את השני, מגיעה לסיומה. אחרי 8 (6.5 בשבילי
) עונות מופלאות של הרבה צחוק, בכי ודרמה זה נגמר. ואני חושבת שאין סיבה טובה יותר מאשר לפגוש את כולם, לשבת, לצחוק, להיזכר בקטעים מצחיקים מהסדרה, מהפורום, מכל דבר שעולה על רוחכם.

אנחנו לא נושכים (אני, אני לא יודעת לגבי בן
) ואני בכל אופן מוכנה להעביר תמונה של עצמי/פייסבוק לכל אחד בפרטי. לא עושה את זה על גבי הפורום כי הוא פתוח מדי לכל עם ישראל ואשתו
בכל מקרה, מה שרציתי לומר זה שבסופו של דבר זה רק יכול להיות אירוע נחמד
כמו שג'יימס כתב זה יהיה במרכז הארץ, קרוב לסיום הסדרה (הסדרה נגמרת ב-13.5). אנחנו נתאם מועד שהכי נוח לרובנו, ומקום שהכי נוח לרובנו. התוכנית היא בעיקר לשבת לשתות/לאכול משהו, וסתם מינגלינג. בעיקר היכרות, היפרדות והתאבלות על מותה של עב"נ
.

אני מבקשת מכוללללללםםםםם להגיע או שאני אנקוט באמצעים
ברצינות, כדאי, זה יהיה נחמד אם יבואו כולם, וזה יהיה נחמד להכיר את כולם, ואני מבטיחה להשליט סדר גם במפגשפורום

מי שמגיע/מתכנן להגיע/עובר לו בראש הרעיון והוא שוקל אותו ברצינות נא סמנו
בשרשור זה. מי שלא חושב על זה בכלל, אל תדברו איתי
סתם, סמנו
. חברים, קחו ברצינות!!!

adii1201

New member
איפה כל האחרים

איתי!
מאור!
דוד!
עדי!
אפרת!
דנה!
בן!
כל מי שלא כתבתי!!
להתפקד ומיד

אני פה!

ראיתי את פרק 19. הקטע עם המיני קישים כשעצרו את ברי היה הורס! והקטע של ג'ולי בסוף פשוט קיטש מזעזע ולא משכנע. ואני לא מבינה מה קרלוס רוצה מגבי. היא הסכימה שהוא יתפטר, היא מרוויחה, זה עושה לה טוב להזמין אותו ויש לו עם זה בעיה. נורא מאצ'ואי מצידו. הכי גדול היה הקטע עם ג'יין ולינט, הניסיון שלה לבלבל אותה עם הערבול של הקרם, והיה כ"כ ברור שאם יש קרם בדלת, בסוף הוא יגיע לג'קט. לא יכולה לחכות להמשך...

אז, בנוגע למפגשפורום...

קודם כל שבוע טוב, וכיף לשמוע שחגגתם בפסח. אם המפגש יתקיים במרכז, בין השעות 10-12 בבוקר, אני אגיע בכיף. יש כבר משהו מגובש? אני אעקוב.
ד"א, ראיתם מה עושים ביס? משדרים פרקים נבחרים בזמן ההפסקה... ואחרון חביב , צריכה פרטים דחוף על הארוסה של אנדרו.
הפנים שלה כ"כ מוכרות לי ואני משתגעת מאיפה! תודה מראש.

adii1201

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

לגבי המפגשפורום, כיוון שרובנו עובדים/לומדים אנחנו נעשה את המפגש באזור שעות הערב (כלומר 5-6) ולא בשעות הבוקר. וכן, זה בהחלט יהיה במרכז
אנחנו נעדכן פרטים בהמשך (אני תכף אפנה למר ג'יימס היקר!)
אני לא ראיתי מה עושים ביס

והארוסה של אנדרו: http://www.imdb.com/name/nm3261044/

למעלה