תזכורת מפגש!

N o R i K o

New member
תזכורת מפגש!

המפגש יערך במסגרת כנס עולמות 2013, אשכול פיס, רחוב הארבעה בתל אביב, ביום רביעי, ה-27 במרץ, חול המועד פסח, בשעה 14:00 בצהריים!

נכון לעכשיו אישרו הגעה

- מעין (pennylane11)
- ענבר (Sexy Darren)
- רותם (Miss Lavet)
- איילת (Ayelet 363)
- יעל (E l S i)

קול קורא

- שיר!@#$%@ היית גם בכנס הקודם. אפילו גררת איתך את נטע! (זו הייתה נטע, נכון?
) נזכה לראותך גם עכשיו?
- דנה!!!1 את אדומה ויקירת הפורום, ולא אכפת לי שאת רחוקה, בואי

- מוריה!!1 נו גם אלה מגיעה... קחי איתה טרמפ או משהו!
- רותם חיפושית! אנחנו יודעים שאת כאן... אז בואי גם למפגש!

- מאיה... את נסתרת מעיננו אבל לפעמים את צצה, וזו הזדמנות לחגוג לך יום הולדת מוקדם! D:
- הדר... נו ראית דוקטור הו! בואי בואי!

וכמובן כל מי שחלילה שכחתי מוזמן לאשר הגעה ולהראות נוכחות!

מקווה שנתראה ויהיה מגניב ומלא שולחנות מהגוני.

Black Stain

New member
אין מצב;[

אני עובדת כל השבוע אז גם אם הייתם עושים תאריך אחר לא הייתי יכולה לבוא.. אבל הפעם באמת תצטלמו ותעשו דברים מגניבים ותספרו לכולנו כי אתם כמו כת סודית שנפגשת בכנס הזה וחוזרת אחרי 40 שעות ואומרת שהיה כיף ולא מרחיבים ולא כלום!!

Billy Shirs

New member
זאת הייתה נטעXD

ברביעי בשתיים אנחנו רוצות לראות את משחקי קרוסאובר, אני ממש מקווה שזה יצא לפועל.

pennylane11

New member
הזמנתן כרטיסים מראש?

כי אם לא, לא הייתי מרימה ציפיות. בתור בוקר-ראשון-של-כנס-בקופה, תגיעו באיזה שמונה-תשע בבוקר או שלא ישארו כרטיסים.

Billy Shirs

New member
פאק

תודה על העצה באמת. לא רציתי להזמין במקרה של ביטול או שתצטרף אלינו מישהי... שמעתי שימכרו את הDVD של הסרט אז זה הגיבוי שלי.

pennylane11

New member
תקשיבי,

אם באמת בא לכן ממש, בואו ברגע שפותחים את הקופות. כאילו, אם תהיו שם בעשר, סביר שעוד יש. ברגע שיתחילו למכור כרטיסים ברצינות, ההימור שלי הוא שזה יגמר ראשון, מנסיון עבר שלי, וגם אם לא, זה יגמר ממש מהר. ככה גם תחסכו לעצמכן את התור שיהיה פסיכי בטירוף.

Ayelet 363

New member
מקווה שאוכל לבוא

סיכוי טוב שאני באה עם חברה שקבעתי איתה מזמן, ואז עלול לצוץ משהו כמו בפעם שעברה, שהיינו צריכות ללכת לרגע, ואז זה איכשהו התגלגל בגלל משהו... ולא כל כך נעים לי שנישאר עם חבורה שהיא לא מכירה (למרות שממה שהיא אמרה נראה שהיה לה נחמד במפגש ההוא דווקא, אפילו שזה היה לזמן כל כך קצר). עכשיו נראה שלאחד הימים היא תיאלץ לא לבוא. אם זה יהיה יום רביעי אז אולי אני אבוא בשביל המפגש ובשביל עוד חברים שאני יודעת שיהיו, ואז בטוח שלא איעלם מהר. אני עוד לא יודעת מה התוכניות, מה עם הרצאות שהיא רוצ הלהגי עאליהן או עם אנשים שאני רוצה להיפגש איתם.

Ayelet 363

New member
אוקיי...

בסוף אני אכן באה עם אותה החברה ומחר. אני לא יודעת מה היא תעדיף לעשות, וגם לה בטח יש אנשים שהיא רוצה לראות, אבל כנראה שנבוא לפחות לחלק מהזמן. מקווה שנגיע למפגש הרשמי, ואם לא אז שנראה אתכם מתישהו אחר שם. אני גם כנראב באה לפגוש שני חברים אחרים ביום חמישי, כנראה בלעדיה.

Ayelet 363

New member
שינוי

בסוף אני באה מחר לבד. אז כנראה שיהיה לי יותר זמן. עדיין יכול להיות שאצטרך להיעלם, כי הזמינו אותי לאירוע לא קשור (לא בעולמות) ולא נעים לי לא להגיע, אבל אני מתכננת להגיע גם וגם. אהיה בעולמות גם ביום חמישי, עם החברה שהזכרתי.

pennylane11

New member
תכננת להגיע?

אולי חווית אייקון שלך לא הייתה כזאת נוראית אחרי הכל...

עדושית

New member
לא..

אבל אני לא גרה כ-זה רחוק יו נואו.
אז אם היה מסתדר לי הייתי קופצת להגיד שלום

|עדיין קצת בטראומה מאייקון
|

Miss Lavet

New member
כתבתי את זה כבר באוף אבל זה חשוב

אם אחת מכן תראה מחר מישהו שדומה לדיוויד טננט בקוספלי (תחפושת) של הדוקטור העשירי תגידו לי- זה ממש חשוב

תודה.

ותזכירו לי מתי המפגש?:

למעלה