הופעה בקיסריה 29.8.13 |שקדי

talhanimov

New member
הופעה בקיסריה 29.8.13 |שקדי

כייף, כייף גדול היה להיות בהופעה כזאת, הרגשה של נכנסים לתוך איזה שהיא מסיבה ושחוגגים משהו ... בקיסריה.
הקהל (להפתעתי) היה שותף מלא למסיבה הזאת , שר עם שלמה כמעט לאורך כל ההופעה , שברובה האנשים היו על הרגליים ורקדו .
זה מפתיע כל פעם מחדש לגלות שלא משנה בכמה הופעות היית לפני ,ואיפה ,ומתי, כל פעם .. להיות בהופעה של שלמה זו חוויה בפני עצמה .

אז הינה כמה דברים שאני לוקח איתי מההופעה :

•הקהל (שוב) שאפו גדול להם נתן אווירה מדהימה ,מה שנתן לשלמה וגם לכל אלה שהגיעו ככה "על הדרך" להופעה הזאת אנרגיות מטורפות ,ורצון לצאת.. של להצטרף לתוך החגיגה הזאת.

• אי אפשר בלי כמובן להזכיר את הביצוע המיוחד הפעם לשיר "בגרמניה לפני המלחמה " , יש שירים של שלמה שתמיד אני אומר לעצמי שזו פנטזיה לרצות לראות אותם מבוצעים בהופעות, והפעם (בהשראת ההופעה בברלין שהייתה כמה ימים לפני) אתה פשוט נוכח לדעת שפנטזיות לפעמים גם מתגשמות , זהו רגע שהיה מאוד מרגש בהופעה אני חושב , והרגע היחיד שהיה דממה בכל קיסריה ושמעו בו רק את שלמה ,וכולם .. ממש כולם פשוט עשו דבר אחד באותו רגע , הקשיבו.

•הביצוע (כמו תמיד) עם אסתר ראדה מאוד מוצלח , היא תמיד נותנת תוספת מיוחדת לשלמה והרבה אנרגיות כשהם ביחד על הבמה ומרגישים את זה , ומאוד אהבתי לראות שרגע לפני שהם בצעו את השיר "תוכיחי לי " שלמה היה ספקן אם הקהל מכיר את השיר ורוצה שיבוצע... בכלל , ולהפתעתי לא רק שהקהל הכיר את זה, הוא (הקהל) פשוט פתח לבד עם השורות הראשונות של השיר ( סטייל שירה בציבור) , ונתן לשלמה תשובה ניצחת אני חושב שהקהל מכיר הרבה שירים שלו ,וגם אוהב אותם.

•ואיך אפשר בלי ... רגע שבאופן אישי אני תמיד אוהב לראות בהופעה של שלמה, וזהו הרגע המאוד ספונטני (עד כמה אולי שזה יפתיע אחרים) ששלמה סוחב את חן (חברנו) מהקהל ... אל הבמה , תוך כדי ביצוע השיר "לא עוזב את העיר" ומבצעים ביחד את "it the road jack" , כייף כל פעם להיות נוכח ברגע כזה בקיסריה.

•ועוד משהו קטן , אהבתי מאוד לראות שתוך כדי ששלמה מבצע שיר כזה או אחר, מתוך הקהל על פעם מישהו אחר זרק את השורה או המילה הבאה מתוך השיר ,ושלמה כמובן הגיב להם בחזרה במבט ובחזרה על אותו מילה או שורה מתוך השיר ,וכאילו נוצר איזה סוג של דו שיח בין כמה "נציגים" מהקהל לבין שלמה באותו רגע .

כמה קטעים שצולמו מההופעה :

פעם תורי ופעם תורך
http://www.youtube.com/watch?v=Mv4J4rCqUc4&feature=c4-overview&list=UU9H3_BnxI2vPw2zZN_TbxtQ

בגרמניה לפני המלחמה

http://www.youtube.com/watch?v=FN2wmkVCeqc&list=UU9H3_BnxI2vPw2zZN_TbxtQ

talhanimov

New member
... עוד סרטון אחד (ומיוחד)

עוד סרטון מההופעה :
( ששותף לביצוע הפעם חברנו חן ששר על הבמה את it the road jack)

שלמה ארצי במחרוזת : " לא עוזב את העיר & הרדיו הישן & שינויי מזג האוויר & נוף ילדות.

https://www.youtube.com/watch?v=jhbBnGPWK_c

נ.ב
תודה זאביק על הקטעים ממקודם, ובמיוחד על זה שצילמת והעלת את "ארץ חדשה " .

חן אדיב

New member
הופעה מדהימה

אמפי שלם מקשיב ל"בגרמניה לפני המלחמה", לראשונה בקיסריה. מדהים ומרגש. ההופעה הייתה טובה גם עד שם אבל אחרי זה, פשוט המשיך לעלות ולעלות, כי אי אפשר לרדת אחרי דבר כזה.

אפילו לזמר לקח קצת זמן להירגע, ובינתיים בןבן בביצוע יוצא דופן בכמות הרגש שהביא לביצוע, של אלוהיי, כנראה בגלל גרמניה שהיה רגע לפני. ואחר כך המופע עלה ועלה.

זמר וקהל באו עם הרבה חשק להופעה. כמעט כל ההופעה על הרגליים (וחלק אפילו על הכיסאות!).

הרבה ביצועים טובים שטל והשועל העלו.

שלמה עושה לי בוחן פתע על הבמה!

ואיך אפשר בלי:

שלמה ובן אחד לשני: "יש לנו ארץ למה עוד אחת... למה... למה..."
חן לטל: "נו תשאל אותם"
טל: "לא..."
שלמה ובן: "למה... למה...."
חן: נו טל תשאל!"
טל: "לא..."
שלמה ובן: "למה..."
חן: "תשאל כבר"
טל:"ללללממממההההההה עעעווודדד אאאחחחחתתתתת !!??"
שלמה עונה לטל: "ללללממההההה עוד אחת?"

talhanimov

New member
ענק

הרגת אותי מצחוק , אבל.. כן מודה באשמה, התיאור נכון ומדוייק.

kriz

New member
אז זה אתה ששרת על הבמה????

מדהים!
הסתכתי על חברה שלי ושאלתי אותה "מי זה"????

אתה שר מדהים!

למעלה