מפגש פסח 2013!

N o R i K o

New member
מפגש פסח 2013!

מה זה?

אז למי שפספס את שני מפגשינו הקודמים, מפגש הוא הזדמנות להכיר את הפנים מאחורי הניק D: יושבים לנו בנחת במעגל, מדסקסים על הא ודא, משחקים במשחק גרוע כלשהו וכשנגמר הזמן והכוח מתפזרים

איפה זה?

המפגש יערך במסגרת כנס עולמות 2013, אשכול פיס, רחוב הארבעה בתל אביב - מרחק 7 דקות הליכה מעזריאלי ו-2 דקות הליכה מהסינמטק
הסיבה לכך שהמפגש נערך במסגרת הכנס היא כדי לתת למרוחקים סיבות נוספות להגיע למרכז... עם כל כמה שאתם ממש רוצים לראות אותנו, החג קצר והמלאכה מרובה

מתי זה?

אמנם ההצבעה הייתה קצרה אך נותרו פחות משבועיים וכרגע נראה שהאופציה הנוחה ביותר לבאי המפגש היא ביום רביעי, ה-27 במרץ, חול המועד פסח. נראה לי שהשעה שתהיה הכי נוחה לכולנו היא 14:00 בצהריים, בדיוק לאחר הארוחה ושניה לפני האירועים המרכזיים ב-15:00-16:00... אם למישהו יש התנגדות לשעה, שיאמר עכשיו או ישתוק לנצח!

אז... מי בא?

גם אם כבר הבעתם עניין בשרשור הקודם, תנו ב-
, ואם ישנה אופציה לכך שתגיעו למפגש, גם טוב!
לסמויים ולחוששים - גם אתם מוזמנים
אנחנו לא מפלים אף אחד ובאמת שכיף לנו, אפילו שימשנו מחקר אנתרופולוגי בפעם הקודמת
אין לכם מה להפסיד, ובמקרה הכי גרוע אתם תמיד יכולים לברוח בטענה שיש לכם הרצאה להגיע אליה

בואו בואו! יהיה כיף! ושולחנות מהגוני!

pennylane11

New member
!

המשמרת שלי בדיוק נגמרת בשתיים אז אני בטח אשב לאכול, אבל אני לחלוטין אעשה את זה אתכם!

Miss Lavet

New member

זה בדיוק היום שאני נמצאת בו ואין לי שום הרצאה באותה שעה

Ayelet 363

New member
אולי

אני עוד לא בטוחה מה לו"ז של חברה שלי שקבעתי איתה מזמן שאבוא איתה... מקווה לראות את כולכם.

למעלה