חדשות ועדכונים!

Macphista

New member
חדשות ועדכונים!

אין שום דבר חדש!

אולי אפשר להחשיב את הציוץ הזה של אדם למשהו חדש, אבל אין לו חשיבות באמת...
בכל מקרה- אם אתם רואים- אנא שתפו.
יום שמח.

Shiri from the block

Active member
חח יש דברים חדשים! תמונות חדשות של ג'ן מהיציאת סרט החדש שלה Some Girls
ועוד תמונות של לאנה מהפרימיירה של The Lone Ranger של ג'וני דפ
תכף אעלה אם יהיה לי זמן!

יסמין@

New member
איזה מבטא

הייתי צריכה להתרכז כדי להבין, אבל יש כל כך הרבה קסם במבטא הזה!
ואיך הוא אמר - כשהוא מרוצה מאוד מעצמו תוך צחוק קצר שדומה מאוד לצחוק של רמפול
- שרמפל ידע כל הזמן משום שהוא נתן לרג'י את הקללה. לי זה נשמע הגיוני מאוד. טוב, כמובן לא ניכנס לכל זה שוב. פשוט נחכה ונראה. באמת מקווה שבעונה השלישית יתנו תשובה ברורה וחד משמעית לשאלה זו ולשאלות נוספות.

יסמין@

New member
דמותו של רמפל

(אני מזכירה שאני ממש לא מנסה לשכנע, שלא מפריע לי שחושבים אחרת, שאני עצמי לא נעולה על קו מחשבה מסוים ומוכנה לקבל שהיוצרים ילכו בדרך אחרת)

בעקבות דבריו של קרלייל חשבתי שוב מדוע אני חושבת (נכון לעכשיו וכו' וכו') שרמפל ידע כל הזמן מי הוא ולא שכח אפילו לשנייה את זהותו ואת האג'נדה שלו: דמותו של רמפל כפי שהיא מצטיירת בסדרה. אכתוב בקיצור 2 ראשי פרקים:
א. בתחילה הוא היה אדם חלש ממעמד חברתי נמוך, שהיה מוקף באלימות ובמלחמות עם ענקים וברשעות של החזקים. הוא איבד את מילה אשתו (באמת אישה למופת) והיה צפוי לאבד את בנו שרצו לשלוח אותו למלחמה שממנה לא ישוב.

ב. הוא הפך לדארק וואן. מאותו רגע ואילך נראה שהוא החליט שהוא יעשה הכל - אבל ממש ממש הכל - כדי לא לחזור למצב של קורבן נחות, חסר אונים ואומלל. יותר הוא לא ינשק את המגפיים המטונפות של אף אחד. הוא לא ייפול יותר לידיים של אף אחד. הצורך הנואש שלו בעוצמה היה כל כך עז, שברגע האמת הוא העדיף אותו על פני בנו...

יש לי עוד הרבה מה לכתוב, אבל נראה לי שהרעיון ברור. לאור כל האמור לעיל, ולאור העובדה שהוא הכיר את רג'י היכרות מאוד קרובה (לא צריך לפרט), ולאור העובדה שהוא לא בטח באף אדם והיה זקוק בצורה אובססיבית בתחושה של עוצמה ושל שליטה - לא נראה לי מתאים לדמותו שהוא יסכים לתת לרג'י כוח ועוצמה עליו במשך 28 שנים!!! זה פשוט לא עולה בקנה אחד עם דמותו, עם אחד מהמניעים המרכזיים של דמותו: הצורך בעוצמה, הפחד מחולשה ולהיות קורבן. ולכן, ובשל הסיבה שקרלייל אמר (הוא נתן את הקללה ולכן הוא לא שכח) - אני חושבת (נכון לעכשיו וכו' וכו') שרמפל לא היה נותן לרג'י קללה שהייתה גורמת לו לשכוח את עצמו ואת האג'נדות שלו. הוא לא היה נותן לה כזה כוח עליו במשך תקופה כל כך ארוכה. הוא שנטש את בנו ברגע האמת משום שכל כך פחד לאבד את כוחו - לא נראה לי הגיוני שהוא יסכים להיות חסר הגנה מול אישה כרג'י.

לדעתי האישית, הסובייקטיבית, שאינה מתיימרת להיות האמת האולטימטיבית היחידה האפשרית. זו דעתי ברגע זה, והיא לא מחייבת אף אחת או אחד.

Macphista

New member
וונדרלנד- ארוכה ממה שהכריזו לראשונה

http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/29304204-episode-order-extended-for-ouat-in-wonderland
בהתחלה אמרו שוונדרלנד תהיה רק 13 פרקים, עכשיו אומרים שתהיה ארוכה יותר אבל לא תגיע ל 22 פרקים. איפשהו באמצע.
ולא שוללים עונה שנייה עם אותם הדמויות של הראשונה- מה שאמרו שלא יקרה.
אמרו שכל עונה של וואנס ספינאוף תהיה בעולם אחר עם דמויות אחרות.
קיצור זה כבר לא נראה כמו פרוייקט צד קטן וחמוד אלא סדרה בפני עצמה שתקח זמן מהיוצרים ו... אולי גם תבוא על חשבון איכות שתי הסדרות.
גרוע.

גם זמני השידור השתנו, לא?

דווקא אהבתי את הרעיון המקורי שלה, שזה יהיה מעין מיני סדרה וזהו.
אני גם חושבת שהשינוי לא יעשה טוב לשתי הסדרות.

Macphista

New member
אם אני זוכרת נכון

וונדרלנד תשודר בימי חמישי, כשוואנס ממשיכה עם ימי ראשון.

זה סותר את הרעיון המקורי שהיה- שוונדרלנד תשודר בזמן ההפסקה של וואנס במקומה.

shirush3

New member
אני לא יודעת אם אני שמחה או לא

זה נראה מגניב לגמרי ובסך הכל עוד סדרה לאוסף(פורום עד עצם וארץ הפלאות?
)

הבעיה היא שכמו שאמרת זה יבוא על חשבון איכות ואני לגמרי בטוחה בזה
אני מקווה שיהיה בסדר

Shiri from the block

Active member
כן אני גם לא מרוצה מזה לגמרי.. זה כן נראה סדרה מעניינת אבל באמת מקווה שלא יבוא על חשבון של וואנס.. והייתי מעדיפה שזה ישאר כסדרת ביניים להפסקה של וואנס ולא בו-זמנית..

למעלה