חדשות ועדכונים

Macphista

New member
רוברט קרלייל ואמה תומפסון יככבו בסרט

משותף שרוברט גם יביים.

למה אנשים מביימים סרטים שהם משתתפים בהם בתפקיד גדול זה beyond me.
אבל... זכור לי שהוא ביים פרק בסטרגייט יוניברס וכולם היו מרוצים, ואני זוכרת שבין העונה הראשונה לשנייה הוא אמר באיזשהו ראיון שהוא ישמח לביים פרק גם בוואנס וזה תלוי באדם ואדי אבל זה לא קרה...
בכל מקרה, הסרט הוא בריטי/קנדי ואמורים להתחיל צילומים בחצי הראשון של השנה הזו (מה שאומר... בקרוב מאוד...) אז כנראה שהתפקיד שלו בהמשך העונה בוואנס לא גדול במיוחד...
http://variety.com/2014/film/news/b...n-long-midnight-of-barney-thomson-1201080441/
מצחיק שאמה תומפסון תשחק את אמא שלו...
הם לא בערך באותו הגיל? או לפחות נראים בערך באותו הגיל?
אומג! כן! היא בת 54, והוא מה, קטן ממנה בשנה?
אוי אני ממש מקווה שזה יהיה מוצלח... ולא סתם סרט סנימטקי שאף אחד לא ישמע עליו חוץ ממני... אם בכלל יזכה להפצה בינלאומית...
אני ממש לא מתלהבת מלחזור על הסלטות באוויר שעשיתי רק כדי לראות את קליפורניה סולו...

אבל, אופטימיות. יי! סרט חדש עם רוברט! היפי!

יסמין@

New member
ממש לא נראים

באותו הגיל. לפי התמונה המצורפת לכתבה, היא נראית כבתו. בכלל לא קרוב לגילו, ובוודאי לא כאימא שלו!

זה בדיוק כמו שבת זוגו בוואנס היא שחקנית צעירונת שנראית כמו בתו הצעירה או נכדתו... כזו גוזמה! כל שחקנית מעל גיל 40 נתפסת כזקנה מיובשת, ונותנים לה תפקידים של נשים מבוגרות בהרבה, וכל הגברים הזקנים מגלמים תפקידים של רומיאו. זה כמובן משקף את מעמד האישה גם בחברה המערבית וכו' וכו' ענייני ג'נדר וכו' וכו'.

Macphista

New member
אוי, היא לא נראית צעירה

הנה תמונה שלה מגלובוס הזהב מלפני כמה שבועות. היא נראית כמו אישה שנראית טוב בגילה. היא לא נראית פחות מחמישים.

והוא לא משחק תפקיד של רומיאו, לא בוואנס ולא בסרט הזה- הוא ישחק איזה ספר משוגע שהמציאות והטירוף שלו מתבלבלים לו בראש.
גם כשהוא היה צעיר הוא לא שיחק רומיאו.

אבל בכלליות ... כן. שחקנים מבוגרים ישחקו בתפקידים רומנטיים ומיניים בגילאים הרבה יותר מבוגרים מאשר נשים.
בלה בלה בלה חברה מערבית, מגדר וכו'.

יסמין@

New member
השאלה היא:

האם היא נראית מבוגרת מספיק להיות אימא של רוברט קרלייל?
הוא שחקן ממש מצוין ומגוון, אין בכלל שום ספק. אבל מה לעשות, אם מדברים מבחינה חיצונית, הוא נראה מבוגר לגילו. בהרבה. לפי איך שהוא נראה, אימא שלו צריכה להיות בסביבות ה-70 פלוס פלוס פלוס (וגם זה רק אם ילדה אותו כשהייתה מאוד צעירה) או בגיל 80+
אמה תומפסון נראית בסביבות 70+-80?

לפי הויקיפדיה, היא נולדה בשנת 1959 והוא נולד בשנת 1961 (וכאמור, נראה מבוגר הרבה לגילו)
מה זה אומר שחשבו שזה אפשרי ומקובל שהם יגלמו דמויות של אם ובנה??? היא הייתה אמורה ללדת אותו בגיל שנתיים? או שטוענים שהיא נראית בערך 20 שנה יותר מבוגרת מגילה האמיתי? או שהוא נראה צעיר מגילו האמיתי ב-20 שנה? זה עיוות שמצביע על כל העניינים התרבותיים והחברתיים והג'נדר ושאר הג'ז המגעיל הזה.

Macphista

New member
רגע, מה העניין?

זו פעם ראשונה ששחקנ/ית ת/ישחק דמות מבוגרת יותר?
האם מעולם לא ראית איפור שמזקין שחקנים כדי שיתאימו לדמות?
הנה היא בנני מקפי (ויש עוד תמונות בהן נראתה מבוגרת יותר ככל שהדמות הייתה מכשפה)

Macphista

New member
והנה היא בהארי פוטר

ולהזכירך גם בראד פיט שיחק איש זקן בסרט מצליח כלשהו ששכחתי את שמו ועוד מלא שחקנים עשו ועושים את זה כל הזמן.
זה התפקיד.
אף אחד לא אומר שהשחקנית נראית בת 70 או שהיא ילדה את בנה הבכור כשהייתה בת שנתיים.
איפור, תלבושות ושיער - זה חלק מלהיות שחקן.

יסמין@

New member
אם זה

מה שיעשו - זה משהו אחר. אם ישאירו אותה במראה הנוכחי שלה ולא יזקינו אותה ב-20 שנה - זה משהו אחר לגמרי.

אם כבר מדברים על סרטים... סרט שיצא לי להיתקל

בו עם ג'ניפר גוודווין... מבוסס על הרצח של ג'ון קנדי... למרבה ההפתעה היא מגלמת את ג'קי אישתו באופן חביב ביותר... ומי שצפה באחים ואחיות יזהה את רוב לאו, זה שגילם את רוברט הסנטור... הוא מגלם את ג'ון פ קנדי...

הינה הטריילר למי שמעוניין
http://youtu.be/GTT8S7LS0rY

Macphista

New member
כן, הוא יצא לפני כמה חודשים

היה גם בערוץ הנשיונאל ג'יאוגרפיק בישראל.
התחלתי לראות אותו והפסקתי אחרי דקות ספורות. אם אני זוכרת נכון הייתה לי בעיה עם התזיזתיות של המלצמה... משהו בצילום הפריע לי ופשוט ויתרתי.

דווקא הצילום לא הפריע לי ממש...

לדעתי הסרט עצמו חביב למידי ולא מעבר... צפיתי יותר בגלל השחקנים מאשר העלילה שמין הסתם ידוע מראש.

Macphista

New member
שם פרק 3X18 וואנס

bleeding through

אגב הם חוזרים עוד חודש וכמה ימים...

Shiri from the block

Active member
יש לי תיאורה מש"שית
הפרק הקודם נקרא הג'ולי רוג'רס שזה השם ספינה של הוק.
והפרק הזה נקרא bleeding through

שנה שעברה, הפרק שקורה מתה נקרא The Millers Daughter.. אז אממ.. אולי זה מאשר את זה שבסוף זה כן יהיה הוק שימות?

Macphista

New member
מממ
משש

אם את הולכת לפי ההגיון הזה אז הוק ימות בפרק שנקרא על שמו- הג'ולי רוג'ר, כמו שקורה מתה בפרק שנקרא על שמה.
אז למי מתייחס bleeding through?

בכל מקרה, קשה לי להאמין שיהרגו דמות כל כך אהובה. ניל נראה כמו הניחוש המתאים.
אבל... אי אפשר לדעת.
אני לא בטוחה איזה פרק הם מצלמים עכשיו אבל אתמול על הסט מעריצים צילמו את הוק, מר.סמי, אמה והנרי.

Shiri from the block

Active member
מש"ש מצלמים את פרק 18 נראה לי, ואולי גם חלקים מפרק 16 שמעתי.. לא ברור.
האמת שהרבה זמן לא ראיתי את ניל בתמונות

ידוע בכלל מתי המוות המדובר יגיע? סוף עונה או לקראת סוף עונה?

Shiri from the block

Active member
ולגבי השאלה
מש"ש היה לי קצת בילבול..
חשבתי שקורה מתה בפרק שנקרא The Queen Is Dead וברח לי מהראש שמדובר על אמא של סנואו.
ואז חשבתי ש The Miller's Daughter זה הפרק הנלווה שאחרי המוות של קורה, אבל בעצם זה הפרק מוות של קורה.. אז חשבתי שזה יהיה כמו הוק ויהיה מוות ואז פרק נלווה למוות.
אני דווקא די חושבת שהוא זה שימות. למה כמה פלאשבקים והיסטוריה שלו כבר אפשר לראות?
מעצבן שדחפו אותו ככה להיות דמות כזאת ראשית.
מישהי עשתה ספירה של השניות בסדרה בחצי הראשון של העונה השלישית והוק הופיע יותר פעמים מאשר סנואו ואמה!!!

Macphista

New member
ספויילר, מש"ש, מישהי עשתה ספירה של שניות?!

וואו, לאנשים אין חיים.

כמה פלשבקים והיסטוריה כבר אפשר להראות של ניל? הבן אדם היה מנותק מכל שאר הדמויות בסדרה. הכי קל להיפטר ממנו.
אין לי מושג באיזה פרק יהיה המוות.

וואו, ממש מעניין אותי איך הסדרה תמשיך. ובלי קשר למכשפה המרושעת. האמת שאני לא טורחת אפילו לקרוא ספויילרים עליה. כל כך לא מעניין אותי כל הרפטטיביות של הרע התורן. רוצה לדעת מה קורה לדמויות המוכרות.

Shiri from the block

Active member
חחחח כנ"ל גם לי אין שמץ מה יקרה איתה..
והנה שוב ידה תיהיה על עליונה, ואז הגיבורים ינסו למצוא דרך לעצור אותה, ואז לא יצליחו בהתחלה, ואז יצליחו והיא תמות/תעלם.

ויש מישהי שגם עשתה ספירה של שניות לדמויות בעונה הראשונה והשנייה

למעלה