חדשות ועדכונים

Shiri from the block

Active member
עוד עידכון על פרוזן בוואנס + מש"ש ליהוקי
שוב אם לצוטט את אדם ואדי:
Horowitz told the website, "As for her being a villain, the thing we loved so much about that movie, among a million other things, was that Elsa was misunderstood."

According to Horowitz, viewers may also see other characters from "Frozen," such as Anna and Olaf featuring in Season 4.

He said, "We would be very disappointed if Elsa was the only one from that world that you saw."

ואומרים שזלינה וניל יחזרו לעונה 4 |:
איך זה יכול להיות לגבי ניל?? פלאשבקים או שהוא חוזר לחיים??
העיקר אמרו שאותה דמות שתמות לא נראה יותר בכלל.

ויש גם שמועות שאליזבת' מיטשל ששיחקה את ג'ולייט מאבודים תופיע בסדרה, כנראה כאלסה.
וגם ג'וש הולוואי כנראה יצטרף לסדרה.
אני מניחה שהוא יהיה על תקן קריסטוף או האנס (יותר מתאים)

http://www.breathecast.com/articles...hell-cast-elsa-september-2014-premiere-15947/

Macphista

New member
כתבה מוזרה ממש

מדוע?
ראו-
While the producers promise a "drama and crisis" between Adam and Emma, we are also likely to see Robin Hood returning to "Once Upon A Time" Season 4. In addition, we may also see Belle (Emilie de Ravin), Rumple (Robert Carlyle), Neal (Michael Raymond-James), and Zelena (Rebecca Mader) returning to the hit show.

דרמה ומשבר בין אדם ואמה?! מי זה אדם? אגב, פעם נאמר שהשם הפרטי של מר.גולד הוא אדם כי זה השם הפרטי של החיה ביפה והחיה. האם מדובר על משבר בין אמה ומר.גולד או שהתבלבלו ומדובר על המשבר בין אמה ורג'ינה?

עוד, אולי נראה את בל ורמפל חוזרים לעונה הרביעית? אולי? ברור שנראה אותם. מה זה האולי הזה?
ניל- מוזר, אמרו שהוא מת ולא יחזור גם לא בפלשבקים, אבל כבר ראינו פלשבקים שלו גם אחרי שמת בעונה השלישית אז... כן...
זלינה- זו לא פעם ראשונה שאומרים שהיא תחזור.

שאר האמירות של אדם ואדי לגבי פרוזן אנחנו כבר מכירים, נראה לי שעשו קופי פייסט מדברים שכבר פורסמו.

הדבר המעניין הוא לגבי אליזבת' מיטשל וג'וש הולאווי.
אני מאוד אוהבת את אליזבת' מיטשל, יהיה נחמד לראות אותה כאן. כשחושבים על זה זה באמת יותר מתאים שהיא תהיה אלסה מאשר דיאנה אגרון כי היא יותר מתאימה בגיל לשאר השחקנים, דיאנה אגרון די צעירה.
ולגבי סוייר... אצליח להסתדר בלעדיו...אבל יתאים לו לשחק את אחד הבחורים של אנה.

shirush3

New member
אולי סתם התבלבלו?

אולי משבר בין אמה להוק? או אמה והנרי?

Shiri from the block

Active member
אני גם חושבת ככה
שהתכוונו לרשום אמה והוק, כי קראתי בכתבה אחרת שיהיה ביניהם בעיות בעונה 4.. כאילו, כל מיני דברים שהם יצטרכו להתמודד איתם.

Rachel47

New member
אני לא יודעת אם זה

משנה שדיאנה צעירה
דווקא אלסה היא מאוד צעירה ו..אממ..בתולית? (מילה בעע) אז זה לא כזה משנה אם היא תהיה צעירה יותר
סוייר..זה יכול להיות נחמד אבל כמו שאמרת, לא חייב...

Shiri from the block

Active member
תמונת ספוילר לפרק האחרון
לא יצא לי לעלות אותה אז, אבל כתבתי על הפרק שהיה משהו אחר שעיצבן אותי ולא זכרתי מה..
אז זה מה שעיצבן אותי

הוק הזה.. כזה עיוור ומדבר שטויות!!! דמות מעצבנת שסיימה את המטרה שלה בסדרה ממזמן בעעע
והכותבים המפגרים שאשכרה כתבו טקסט כזה מפגר.

Macphista

New member
בהחלט!

גם אני חשבתי שהמשפט הזה שלו היה מוזר לחלוטין.
אולי הוא התכוון ב"you" ל"אתם"? כאילו, את והאחרים... ביחד הבסתם אותם וזה?

Im All That

New member
גם אותי זה מעצבן

אני לא אוהב שפיתוח דמויות אחרות בא על חשבון אמה.
ואני בעיקר לא אוהב שהכותבים מתעלמים מזה שאמה היא לא זו שהצילה אותם מפן וזלינה!!
עוד יותר מעצבן אותי זה שהם מדביקים לה משפטים כמו "אני המושיעה, אני לא זוכה לחיים נורמליים" וכו' וכו'..
את הצלת אותם רק פעם אחת!! זהו!! מה את משחקת אותה...

Macphista

New member
איזה הצילה? מתי היא הצילה?

היא העבירה שנה שלמה ב"אני לא רוצה את זה/אני לא מאמינה בזה" ורק כשהאמת העיפה לה סטירה בפנים היא האמינה ושברה את הקללה.
וגם כן, איך שברה? כולה נישקה את הבן שלה.
וואו!!!!
חתיכת שבירת קללה!

קדחת, הבחורה חופרת כבר שלוש עונות כשכל מה שהיא זה כלי משחק בידיים של רמפל/רג'ינה ושות'.

Rachel47

New member

נורא נורא מעצבן שבתכלס רמפל ורג'ינה הם לא "גיבורים" והם פשוט לא זוכים בקרדיט שמגיע להם
רג'ינה פאקינג הביסה את הוויקד וויצ'!
אחרי שחפרו לנו שהיא לא יכולה
אחרי שחפרו שהתשובה היא אמה
הופ
רג'ינה מצילה את כולם
ולמי נותנים קרדיט?! לאמא

אותו דבר עם רמפל ופן
פן היה פאקינג אבא שלו!!!
טוקינג אבאוט קרב קשה!
(הממ זלינה הייתה אחותה של רג'ינה...מצד שני הם לא גדלו יחד, רג'ינה לא ידעה עליה ולא היה לה סנטימנטים טובים או רעים מעבר לקרב הזה....רמפל חי כל חייו עם השנאה והכעס והאכזבה מאבא שלו..)

קיצר....כוסומו...מצילה עאלק...פשוט שתקי כבר בכיינית

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח בדיוק
אין היא דמות כזאת סתומה בחיי
עושים ממנה רעש וצילצולים ובתכלס כל מה שהיא עושה זה לבכות שאין לה חיים, לדאוג להנרי, ולתת לראמפל ורג'ינה לעשות את כל העבודה המתוסבכת.

שבאפי אומרת את זה - זה מעצבן אבל וואלה היא מצילה את העולם שוב ושוב, אבל אמה..............?

Shiri from the block

Active member
טוב רציתי להיות רעה אבל אין לי לב לזה חח רציתי לכתוב כותבת דרמטית שלאנה לא תיהיה בעונה הרביעית של וואנס, עפ"י הקישור הזה:
http://shortme.us/news.php?url=lana...g-for-abcs-hit-tv-show-once-upon-a-time-79362

אבל לא הייתי מסוגלת לעשות לכם את זה. רק שתראו איזו נחמדה אני, כי אני למשל קמתי בבוקר ישר עם ה"ידיעה" הזאת וכמעט קיבלתי התקף לב והתחלתי לבכות

Rachel47

New member
ואו....

באמת חמוד מצידך לא למתוח אותנו כי אני..הייתי קופצת מהגג

היו פעם שמועות שהיא אמרה שהיא לא תמשיך אבל לא היה להם שום ביסוס ובגלל שלא שמעתי שומדבר על זה שוב הנחתי שזו סתם המצאה...אבל אם הייתי רואה ידיעה על זה..אפילו בצחוק..הייתי מתה..

shirush3

New member

ניל?! ניל יחזור?!

אני לא אוהבת את זה שעד שאתה מתרגל שדמות מתה היא פתאום חוזרת משומקום, אלא אם כן זאת דמות ממש ממש אהובה

למעלה