אירוח דמויות!

shirusheet

New member
אירוח דמויות!

אז גם השבוע אנחנו מארחים בפורום דמות ממשחקי הרעב

השבוע מתארחת כאן דמות שנוייה במחלוקת,
שרבים טוענים שהיא מרי סו...

פרימרוז אוורדין!

אתם מוזמנים לשאול את פרים איזה שאלות שבאלכם (כמובן לזכור להשתמש ב-
CF/MJ כשצריך), לאורך כל השבוע, עד ליום שלישי הבא.
כל מי שרוצה להתארח בתור דמות בפורום, יותר ממוזמן לשלוח לי הודעה אישית עם שם הדמות שהיה רוצה לגלם וכבר נדבר

בהצלחה

N o R i K o

New member
פריםםםם!
MJ

פרים!
איי וולנטיר!
איי וולנטיר אז טריביוט!!!11%@$@%

אה סליחה זה בא לי אוטומטית עם השם שלך.

- מה קורה? את מדברת אלינו שם מהמרומים, או שכמו פיניק גם את חיה ב-AU (או שאומר, במציאות, ו-MJ הוא AU בעצמו) שבו... את חיה?!

- חשוב לי להבהיר תחילה שאת הדמות היחידה שאני שלמה עם המוות שלה. אני מקווה שאת סולחת לי על כך ומבינה שזה חלילה לא נאמר נגדך, ולמעשה כשאני חושבת על זה ממש נשבר לי הלב.
- איך הרגשת כשקטניס התנדבה במקומך לאסיף? באמת האמנת שהיא יכולה לנצח, או שאמרת לה את זה כדי לתת לה את הפוש?
- איך היה לצפות במשחקים עם אמא שלך ועם גייל? מאוד חסרה לי הפרספקטיבה שלכם. מתי הכי דאגתם לה? מתי הופתעתם ממנה? מתי בכיתם? מתי רציתם למחוא לה כפיים מרוב התלהבות?
- איך הגבתם למערכת היחסים שלה עם פיטה בזירה? האם את ואמא שלך הבנתן שמדובר בסוג של טריק מצידה, או שבאמת "נפלתן בפח" שהיא מכרה לפאנם וגם האמנתן לזה?
- צפית עם גייל במשחקים ואני מניחה שזה חשף לך צד שלו שלנו פחות יצא להכיר. מה דעתך עליו? על מערכת היחסים שלו עם קטניס?
- הרבה מאשימים אותו במוות שלך. אם את היית יכולה להצביע על האשם, בתור האחת עם הדעה הנכונה ביותר, כי אחרי הכל, זה המוות שלך... האם את באמת חושבת שהוא אשם?
- וכן, אל תצפו שאני אתחמק מהשאלה הזו... גייל או פיטה? אני בטוחה שאת יודעת כמה גייל חשוב לקטניס, ואת יודעת כמה היא חשובה לו כי צפיתם יחד במשחקים. מצד שני, בספר השלישי את מראה הבנה כלפי החשיבות של פיטה לקטניס. אז לא את מי את מעדיפה, כי אני מניחה שגייל יותר קרוב אלייך - גם לא בדיוק מי את חושבת שיותר מתאים לקטניס, למרות שיהיה נחמד לשמוע את דעתך - הייתי שמחה לדעת, מנקודת המבט שלך, את מי לדעתך קטניס באמת אוהבת. הרי את מכירה אותה טוב יותר מאיתנו...
- אוי, אני מערבבת פה בין כל העלילות, מקווה שלא קשה לך עם זה. איך הרגשת כשקטניס נבחרה שוב למשחקים, והפעם בכלל לא יכולת להפרד ממנה? באותה תקופה קטניס הייתה ממש מטומטמת והיא בקושי דיברה עלייך, אבל אני בטוחה שהיה לכן נורא נורא קשה עם זה.
- את זוכרת את אבא שלך? היית מאוד קטנה כשהוא נפטר, בת 7, אבל זה כן גיל שזוכרים. מה את הכי זוכרת ממנו?
- נראה שאת קרובה יותר לאמא שלכן מאשר קטניס. מה את יכולה לספר לנו עליה?
- איך קטניס כאחות? מה גורם לך לאהוב אותה ולהעריך אותה? מה הן המגרעות שלה בעינייך?
- מה הן המגרעות שלך? בסדרה הצטיירת כדמות מאוד מאוד מושלמת. אני אשמח לדעת מה יש לך להעיד על עצמך שהוא לא בדיוק חיובי

זה מצחיק, נראה לי שחפרתי לך הכי הרבה כשאת... אל תיעלבי או משהו, בערך הדמות שהכי פחות עניינה אותי בספרים
אבל הייתי שמחה לראות POV שלך של הסדרה. יכל להיות חכם ומגניב

Prim Everdeen

New member
היי נוי

למזלי קטניס הזהירה אותי ליידע אתכם מראש, בגלל שיש איזה אישה שהחליטה לכתוב סיפור על דברים שלא קרו לנו. לספר לך בערך מתי אנחנו חיים?
קטניס חזרה מהמשחקים לפני כמה חודשים, והסתיימו כבר סבבי הניצחון של ושל פיטה.
ורגע, פיניק, זה פיניק אודייר?
, את מתכוונת שהוא ממש התארח אצלכם? קטניס בטח תחשוב שזה ממש מטופש, אבל אני מעריצה אותו...

-האמת שאני לא בטוחה מה הרגשתי אז, הכל כל כך מטשטש כשקטניס כאן ובטוחה, ואני יודעת שהיא לא תוכל ללכת למשחקים שוב.
אני חושבת שהרגשתי בעיקר יאוש ופחד, לפני רגע חשבתי שאני עומדת למות, אבל אם זה יכולתי להשלים, לא אם העובדה שאחותי הגדולה, שהיא המשפחה הכי יציבה שנשארה לי, עומדת להרוג את עצמה בגללי.
אבל כן, אני חושבת שבאמת האמנתי שהיא יכולה לנצח, כי קטניס היא שונה משאר הבנות בתפר, היא חזקה ויודעת להרוג, ואני יודעת שכשזה מגיע להישרדות, היא תעשה הכל בשביל להמשיך לחיות.

-זה היה קשה, בעיקר נוראי, לראות איך אחותי משתנה, ואז נרדפת וסובלת כשלא יכולנו לעשות כלום בשבילה. הרבה פעמים הייתי יושבת רק אם גייל, כי אמא לא הייתה עומדת בזה.
דאגנו לה כל הזמן, זאת הייתה הפעם הראשונה שבאמת הסתכלתי על המשחקים, וזה נוראי ומפחיד. אותי הכי הפחיד החלק עם הצרעות, וכשהייתה השרפת יער, גייל פשוט יצא מהחדר, אני חושבת שהוא לא עמד בלראות את קטניס בסכנה כזאת, כשכל ענף בוער יכול להרוג אותה.
הכי הופתענו בחלוקת הציונים, בייחוד אמא, גייל אמר לי אחר כך שהוא לא ציפה לפחות מזה מקטניס, ואני ממש מסכימה איתו, אני מכירה את היכולות קשתות של אחותי, והיא מדהימה, הציון הזה הגיע לה.
היית צריכה לשמוע את זה, היינו לייד הכיכר, בבית של משפחת הוות'רן, והכיכר הייתה מלאה. כשהציון של קטניס הופיע כולם התחילו למחוא כפיים בהתלהבות.

-אני לא יכולה לומר לך מה אמא שלי חשבה, כי היא לא דיברה איתי הרבה בתקופה של המשחקים. אני ניחשתי שמדובר בטריק, בעיקר בגלל שאני מכירה את אחותי,היא מסתירה רגשות כאלה.
ואם היא באמת אוהבת מישהו, היא תראה את זה בדרכים הרבה יותר מרומזות ממליון נשיקות.

-גייל מדהים, הוא כמו אח גדול בשבילי, הוא תמך בנו כל הזמן בתקופה של המשחקים, למרות שזה גרם לזה שהוא היה צריך לכלכל שת משפחות ולמלא את התפקיד של קטניס. חוץ מזה, במהלך המשחקים, הוא היה היחיד שיכולתי לדבר איתו, כשהיינו רואים קטעים מפחידים במשחקים, הוא היה מחבק אותי כמו שקטניס עשתה כשהיו לי סיוטים...
האמת שעכשיו קצת קשה לי לספר משהו ממש על מערכת היחסים של גייל וקטניס, כי פיטה שינה אותה ממש. הוא באמת אוהב אותה, ואני חושבת שגם קטניס אוהבת אותו, רק כמו שאמרתי, קשה לה להודות ברגשות אמיתיים, והיא מראה את זה רק בצורה מרומזת.

-מצטערת, אני לא יודעת
זה בטח מהספר שהאישה ההיא כתבה, נכון? אני יכולה לומר לך רק שלדעתי גייל שאני מכירה לא ינסה להרוג אותי...

-שוב הספר הזה, אני צריכה לקרוא אותו

אני יודעת שתאמרו שאני משוחדת, אבל אני חושבת שקטניס אוהבת את גייל.
פיטה מקסים, אבל כל תשומת הלב שהוא נתן לה, והמערכת יחסים שהם נכנסו לתוכה על מנת לשרוד, לא גרמו לה להתאהב בו לדעתי.
אחותי די מבולבלת כרגע, ודי מכעיס אותי לחשוב שזה בגלל שפיטה דיי כפה עליה לאהוב אותו, לדעתי, אם היו נותנים לה אפשרות בחירה עכשיו, היא הייתה בוחרת בגייל. כי בסופו של דבר קטניס תבחר במי שהיא תוכל לשרוד איתו, וזה גייל, לא פיטה.

-רגע, זה מהספר שבו גם נהרגתי?
תסלחו לי שאני אומרת את זה, אבל הסופרת הזאת כנראה לא מכירה את פאנם, כי מנצחים לא יכולים להיבחר לעוד משחקים.

-אני זוכרת שאבא שלי היה גבוה, וחזק, תמיד כשהוא היה חוזר הביתה מהמכרות הייתי רצה לחבק אותו, והוא היה מרים אותי מהר, לפני שאמא תבוא לצעוק עליו שהוא מלכלך אותי. אני זוכרת גם פעם אחת שהוא לקח אותי איתו ועם קטניס לאגם, ואז אכלנו תותים.
מה שאני זוכרת גם בכללי, זה שתמיד היו ילדים רעבים מסביבנו, אבל אני וקטניס איכשהו היינו בסדר, כי אבא היה מביא אוכל. הפעם הראשונה שהייתי ממש מורעבת הייתה אחרי פני שקטניס התחילה לצוד. זהו בערך
אני יודעת שאמורים לזכור בבירור מהגיל הזה, אבל יש לי בעיקר קטעי זכרונות ממנו. לא הייתי קרובה אליו כמו קטניס אף פעם...

-אמא שלנו נורא עדינה, היא לא ציידת, לכן קטניס הרבה פחות התחברה אליה. היא אוהבת לטפל ולדאוג ליצורים חיים ולאנשים, ואולי קטניס לא רואה את זה, אבל היא באמת אוהבת אותה.
אמא גם אמיצה, אני לא יודעת מה בדיוק קרה לה אחרי שאבא שלנו מת, אבל המשחקים וקטניס החזירו לה את האומץ שלא שתמיד סיפרו לי שהיה לה. חוץ מזה, היא גם חכמה, היא מלמדת אותי רפואה, וזה מדהים לראות כמה היא באמת יודעת, למרות שהיא אף פעם לא עברה הכשרה רשמית.

- קטניס פזיזה מאוד, היא פועלת הרבה פעמים בלי לחשוב קודם, מה שמביא לאסונות הרבה פעמים.
היא לא מאוד חברותית, והיא לא נפתחת להרבה אנשים. גייל אמר לי פעם שאני, הוא ואבא האנשים היחידים שקטניס ממש מדברת איתם וחושפת בפניהם את עצמה ואת הרגשות שלה.

-אני מניחה שקטניס הייתה בסערת רגשות מאז יום האסיף, שהיא לא סיפרה על התכונות הרעות שלי כי היא דאגה. אם הייתם שואלים אותה חודשיים לפני

טוב... יש לי כל מני תכונות רעות אני מניחה, אני לא אתלטית טובה, אני לא יכולה להיות ציידת, להתגנב או לשחות טוב כמו קטניס.
אני גרועה במתמטיקה, לפחות מה שלימדו אותנו עד עכשיו, זה נורא~
הייתי רוצה להיות עצמאית, אבל אני לא כל כך. אני תמיד צריכה להיות תלוייה באחרים, קטניס, גייל, אמא שלי...

חחחח, זה בסדר, אני חושבת שדיי "חפרתי" לך גם בחזרה, אתם ממש נחמדים בסך הכל

N o R i K o

New member
כל כך התלהבתי מהתשובות שבאתי להגיב בלי להעיר!

הוווו פרים
ממש ריגשת אותי.
את מקסימה

I would volunteer as a tribute for u too

Prim Everdeen

New member
תודה!

מצחיק שהם קוראים לך אוכפת שקט, אבל את בעצם נחמדה, כמו זה שהיה חבר של קטניס וגייל, ג'ינג'י, אני לא זוכרת איך קוראים לו. ואל תדאגי, זאת מחמאה

Billy Shirs

New member
היי פרימוש,

דבר ראשון - את באמת מרי סו? אם לא, מה היית אומרת שהפגם שלך?

מאוד נחמד שאחותך אוהבת אותך עד כדי התנדבות, אבל האשמה לא אוכלת אותך מבפנים בכל יום ויום?

למה לדעתך היחסים שלך עם גברת אוורדין הרבה יותר טובים משל קטניס?

מה את חושבת על פיטה? לדעתי אתם נפשות תאומות.

עם איזה גברבר מפאנם היית רוצה להיות (כשתגדלי קצת, כמובן, כדי שזה לא יהיה קריפי מדי)?

Prim Everdeen

New member
היוש

- כבר כתבתי למנהלת הנחמדה מעלייך, יש לי כל מיני פגמים, תאמיני לי שאם היית שואלת את קטניס אחרי ריב שלנו, לא הייתי יוצאת כל כך מרי סו

- את יודעת, זה מאוד נחמד להיות צינית, כשאת לא זאת שאחותה כמעט נרצחה, ועברה את כל מה שקפיטול עשה לה, במקומך, ורק כי את נבחרת, כך שאני חושבת שהתשובה דיי ברורה.

- כבר כתבתי את זה למעלה, אמא שלנו עדינה יותר, היא מרפאה, לא ציידת. קטניס קשוחה, ויש לה ציפיות שמי שמספיק מבוגר כדי להיות עצמאי, יהיה קשוח כמוה. אמא שלנו לא עומדת בציפיות שלה. בציפיות שלי כן. אני אוהבת ריפוי, ואני מעריצה את הכישרון שלה בזה.
אני חושבת שבגלל שאני גם יותר דומה לה, קטניס הייתה תמיד ילדה של אבא.

-לא ממש יצא לי להכיר את פיטה, ראיתי אותו במשחקים, אבל מאז שכלי התקשורת הלכו הוא בקושי מגיע. אני חושבת שהוא יכול להיות מקסים ומאוד רומנטי, אבל אני לא יכולה שלא לכעוס עליו... אתן בטח חושבת שאני דיי תינוקית עכשיו, אבל זה מרגיש קצת כאילו הוא הרס את המשפחה המושלמת שהייתה לנו, כשהוא נכנס ככה בתוך הקשר של גייל וקטניס

- אני לא כזאת קטנה! אני מניחה שאני אמצע לי חבר בעתיד, כרגע אין אף אחד שממש התאהבתי בו, חוץ מ... טוב, אתן גם מעריצות, אז אתן יכולות להבין.
זה פיניק אודייר
הוא פשוט כל כך חתיך, ובראיונות שלו שראיתי, הוא תמיד מצחיק וקליל כזה, אבל לא מזוייף כמו אנשי הקפיטול. אבל בטוח אין לי סיכוי, כי אני קטנה ממנו בהמון שנים, ואם מישהי תפגוש אותו זה אחותי, לא אני...

N o R i K o

New member
אומייגאד פיניק\פרים.

אם לא הייתי כל כך פיניק\אנני זה היה ה-OTP שלי. ה!

(טוב לא
אבל... האסוציאציה שלי היא ג'יני\הארי
)

Finnick Odair

New member
היי פרים,

לבי שייך למישהי אחרת. אבל אם היית טיפה יותר מבוגרת, ואם לא הייתי תפוס, אני בטוח שלא הייתי מצליח להוריד ממך את מבטי
תמסרי ד"ש לקטניס בשמי?

N o R i K o

New member
אני מצטערת פיניק יקרה,

אבל את לא אמורה להמשיך לכתוב בפורום
לא אישי נגדך, את פשוט לא אמורה.

תודה.

N o R i K o

New member
את גם לא אמורה לגלות לנו שזו את!

(לא שזה לא היה צפוי... התלבטתי בינך לבין עמית
)
לא הגזמת, פשוט הרעיון של האירוח זה להגיב על שאלות של אנשים, וכשאת משוטטת ברנדומליות בפורום ומגיבה למה שבא לך זה כבר נותן פאן אישי לדמות. למשל, אני נעלבת שפיניק לא הגיב להודעה שלי אלא רק להודעה של פרים.

סתם, נו, אבל הבנת את הרעיון

E l S i

New member
טוב אבל בסוף האירוחים חייבים לעשות פאנל!

shirusheet- דעתך?

למעלה