מפגש פורום!

N o R i K o

New member
מפגש פורום!

אז... בניגוד למפגש פורים הלא-יוצלח בעליל, נראה לי שאם נקבע שבועיים מראש את מפגש פסח יהיה לנו הרבה יותר קל ונחמד לארגן משהו

אז, פתחו יומנים-
מתי:
חול המועד פסח
היכן:
כנס עולמות 2012, הכנס השנתי למדע בדיוני ופנטזיה, אשכול פיס ת"א
בתוכנית:
דסקוסים, חפירות, הרבה שטויות, התפאנגרלות... וגם תחרות טריוויה שהזוכה בה יקבל כוס של משחקי הרעב!
(בחסות קרן
)

הבעיה כרגע - התאריך והשעה!
כנס עולמות נמשך יומיים, בין ה-8-9 באפריל, ואני מניחה שלחלק מאיתנו שתכנן להגיע גם ככה יש תוכניות מעבר
אז בחרו לכם תאריך אחד מהשניים

והשעה - חלק מאיתנו ירצו להגיע בשעות הבהריים (11-12) והחלק הישנוני יעדיף את אחרה"צ (3-4) - אז בחרו לכם זמן

אז כל מי שרוצה להגיע, שיגיב ב-
+תאריך ושעה! D:

ושהסיכויים יהיו תמיד לטובתנו

Sexy Darren

New member

בבקשה אבל ב9 ולא ב8! אני חוזרת מחו"ל ב8...

ואני מניחה שאני אוכל לבוא מסביבות 3-4. יהיה מעולה!

pennylane11

New member

אממ. אני מתנדבת בשני הערבים (כלומר משש עד אחת עשרה בלילה~) - בראשון בפונדק ובשני בדוכן יד שנייה. בשני אני גם בהרצאות כל הצהריים, מ12 והלאה, לכן אני ממש מעדיפה את היום הראשון, אבל אם יצא ותעדיפו על זמן המשמרות שלי (במיוחד בראשון) אתם מוזמנים לממש את כל תוכניותיכם בפונדק ואני אבקר מדי פעם D:

אם כך, יתאים לי כמעט בכל זמן שתבחרו - חוץ משני בצהריים! מועדף עליי ראשון בצהריים ואז אני אפרוש כשאצטרך ללכת למשמרת ויהיה מעולה D:

Wait For It

New member
יתכן

יש גם מפגש של הארי פוטר בעולמות, אז אם זה יהיה באותו זה יהיה מעולה, אולי אפילו נאחד את המפגשים

(אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני בסוף לא אלך בכלל
)

E l S i

New member
יום שני מסביבות שלוש עד שש

(זאת ההפסקה היחידה שלי לאכול? טוב נו, אני אסתדר יומיים בלי אוכל)

פאנגירל

New member
בשמיני באפריל יש לי יומולדתDD:

אז אם אני מגיעה, אני מצפה לבלונים! (JK)

pennylane11

New member
איזה כיף לך!

איזה כיף לאנשים שהיומולדת שלהם לפעמים נופל על ימים מגניבים או חגים וכזה! שלי באמצע נובמבר ותמיד יורד גשםXD
טוב, אני אגיד לך מזל טוב באותו יום

Digi Lista

New member
מתי באמצע נובמבר?...גם שלי בדיוק שם...

באופן טבעי החוויה שלנו דומה מבחינת הגשם...אבל אם מדובר באמצע נובמבר אז עקרבים שולטים, נתנחם בזה?

Digi Lista

New member
איזה קטע, זה התאריך שלי!

גם אני ב17 לנובמבר! בקיצור כשיגיע התאריך הזה אנחנו נתבאס יחד מהגשם ונמשיך להתחנם בהיותנו עקרביות עם אותו התאריך

pennylane11

New member
איזה אדיר D:

וואלה, את הראשונה שאני מכירה שיש לה יומולדת איתי באותו יום! המון באותו שבוע, אבל אף אחד לא באותו יום

Digi Lista

New member
יש גם איזה מפורסם או שניים בתאריך שלנו

היה מתישהו בעיתון שכל יום מציינים מי המפורסמים שיש להם יום הולדת באותו היום (קצת כמו בפינה של גיא פינס, אם במקרה ראית מתישהו), אני חושבת שג'ובאני רוסו הכדורגלן (לשעבר?) היה אחד מאלה שהוזכרו בדיוק בתאריך שלנו, אני זוכרת שאמרתי לעצמי בדיוק מה שאמרת "מגניב שמישהו בדיוק בתאריך ולא רק באותו שבוע"

בקיצור, אנחנו חוגגות יחד כשיגיע המועד... אז מה את רוצה ליום הולדת הקרובה (מלבד שלא יהיה גשם)?

pennylane11

New member
את האמת אני כבר יודעת

יש להקה שאני ממש אוהבת (האעאע כל החתיכים אצלי
) שיצא שגם השנה וגם שנה שעברה הייתה להם הופעה בדיוק בתאריך הזה ואיכשהו ברגע האחרון לא יכולתי ללכת. אז השנה אני אלך להופעה שלהם מה שלא יהיה ואני אעמוד שורה ראשונה ואכריח אותם לשיר את השיר שאני הכי אוהבת כי זה היומולדת שלי! זאת תהיה ה-מתנת יומולדת D: (זה וניית'ן פיליון, אבל אני צריכה להנמיך ציפיותXD)

Digi Lista

New member
כל עוד את יודעת זה טוב

מאחלת לך באמת מכל הלב שתגשימי את מה שאת רוצה
ואל תתבאסי מהגשם שירד, זו חוויה שאין למי שנולד בקיץ נניח
..., על הלהקה שמעתי, אני אצא ממש בורה אבל מי זה ניית'ן פיליון?

אצלי זה בדרך כלל עובד בערך ככה עם החברים והמשפחה:
"מה את רוצה ליום הולדת?"
-"כלום"
"בכל זאת?"
-"מה שאני רוצה אני כבר אשיג..."
"זה ברור, אבל בכל זאת, אנחנו אף פעם לא יודעים מה להביא לך".
-"אז תביאו רק ברכה, אני הכי אוהבת ברכות"
"אבל..."
-"לא, זה בסדר"
"נביא כסף ותקני מה שאת רוצה"
-"נישאר בברכה." (קשיחות? עקשנות? ראש בקיר? בכל זאת עקרב...)
"יש בעיה כי גם מאוד קשה להפתיע אותך."
(זה כנראה קשור לעובדה שכל פעם שניסו להפתיע אותי גיליתי את זה מהר והרסתי את ההפתעה או שהבהרתי לאנשים שימנעו מלעשות לי מסיבת הפתעה למען שלום היחסים שלנו
)...
בסוף זה מסתכם בחגיגות במנות קטנות בגלל שבעצם רוב החברים שלי לא מכירים אחד את השני וגם עם המשפחה קשה לתאם זמנים בין העבודות, הגשם, החיים והעובדה שאנחנו לא גרים אחד ליד השני וכמובן במקומות העבודה- אני עובדת עם ילדים וכבר שנים גורמים לי להתרגשויות ולא משנה איפה אני נמצאת, לא תמיד זו הפתעה בגלל שכמו שאמרתי קשה להפתיע אותי אבל גם כי הרבה פעמים מרוב התרגשות הילדים באים ומגלים לי מה הם הכינו לי...ואת יודעת מה הכי קטע? אני יכולה לשתוק שבכלל יש לי יום הולדת ולבדוק מי זוכר מעצמו וככה בעצם אני גם מקבלת ברכות לפני או אחרי כי אני לא מזכירה לרוב האנשים

pennylane11

New member
מכל צד של המשפחה יש כמה עם פייסבוק,

אז זוכריםXD
ניית'ן פיליון הוא קאסל (בקאסל, דה), הוא קפטן האמר בדוקטור הוריבל, ריינולדס בפיירפליי וסרניטי... הוא שחקן מושלם, הוא הסיבה שקאסל היא אחת, אם לא הסדרה האהובה עליי. הו ניית'ן

פאנגירל

New member
ימים מגניבים?? זה על חופש! זה נורא!

כל הכיף אצלנו זה להגיע לבית הספר ושכולם מביאים לך בלונים ועוגות וברכות... ועכשיו את שום סיכוי שאראה את כולם

אבל כן, פעם יצא לי על ליל הסדר (ועוד בבת מצווה שלי! זה היה לפני שלוש שנים...) אז זה היה מגניב.

וגשם זה כל-כך עדיף על שמשD:

pennylane11

New member
איכשהו היומולדת שלי זה תמיד היום הכי

מבאס בשנה

כבר למדתי לקחת את זה באיזי יחסית, אבל לפני שנתיים היה ביומולדת שלי יום קאפקייקס (כן, זה קטע כזה של הבצפר) וכל היום כל מה שעשו לנו זה פעילות על קאפקייקס ואפייה ונתנו לנו לאכול וחילקו לכולם... אני אלרגית לגלוטן. פשוט ישבתי ובכיתיXD אני חושבת שזה היה by far היומולדת הכי גרוע שהיה לי

פאנגירל

New member
אני נותנת לך את החיבוק שלי מרחוק

זה נשמע מבאס... :\

יש לי חברה שביום ההולדת ה-14 שלה קיבלה מחזור פעם ראשונה, ממש באמצע השיעור. כל הכיסא שלה התמלא דם. זו חוויה נוראה בכל מקרה, אבל ביום ההולדת?!

Digi Lista

New member
איזה מביך.

חוויה בהחלט רעה לכל יום וברור שגם ליום הולדת.

למעלה