הופעה בקיסריה 1.8.13

talhanimov

New member
הופעה בקיסריה 1.8.13

רשמים מההופעה:
מצד אחד ,אתה יוצא מההופעה ואומר לעצמך , " אוקיי.. הופעה מאוד שגרתית ,עם אותם שירים פחות או יותר, עם אותם טקסטים בין השירים " , ולא יוצא ממנה עם איזה שהוא וואוו.. מטורף כזה .
אבל מצד שני, אתה מתחיל לשחזר מה היה ..ואז אתה מגלה להפתעתך שהיו כמה וכמה דברים מאוד מעניניים ,כמו למשל:
• שלמה חזר לשיר את השיר "לנגב לך את הדמעות" אחרי 20 שנה כמעט !!

• שלמה ..מזהה ילד שרקד לו להנאתו ככה עם עצמו שניראה (כבן 10 ), מזמין אותו אליו ומתחיל לזרום איתו באותו ריקוד בפרונט כך מול כולם.
• אתה מגלה פתאום ..איזה שהיא ילדה בת 4 אולי בת 5 ..שמכירה את המילים של השירים של שלמה ,ושרה אותם לעצמה .. מילה אחר מילה .
• שלמה מזהה את חברנו חן , ומזמין אותו לבצע איתו
תוך כדי ההופעה את השיר it the road jack
• שהביצוע של שלמה עם אסתר ראדה לשירים : "הבחורה שלי" "תוכיחי לי" "במטוס סילון" ,גורמים לו לגרוב מדהים , לאנרגיות מטורפות , ובקיצור .. להתפרע מעבר לרגיל במהלך ההופעה .

אז ..בכל זאת , עכשיו שאני חושב לאחור אני יכול להגיד ,הייתה הופעה רגילה , שיגרתית ,
אבל.. היה כייף ונהנתי בה מאוד !!

כמה קטעים מההופעה ,למי שהיה וגם למי שלא , תהנו :

לנגב לך את הדמעות
http://www.youtube.com/watch?v=kb3IyWrZM64&list=UU9H3_BnxI2vPw2zZN_TbxtQ

הבחורה שלי
http://www.youtube.com/watch?v=dWuiNYy0jaI&list=UU9H3_BnxI2vPw2zZN_TbxtQ

תוכיחי לי
http://www.youtube.com/watch?v=a55wfrIiUao&feature=c4-overview&list=UU9H3_BnxI2vPw2zZN_TbxtQ

לא עוזב את העיר (ביחד עם חן)
http://www.youtube.com/watch?v=5qtKIc6wiVs&list=UU9H3_BnxI2vPw2zZN_TbxtQ

airplain

New member
שלמה ממש התנהג לא יפה!! אני מתבייש

אני מעריץ של שלמה עוד מלפני 20 שנה......הייתי בהמון הופעות שלו, וחרשתי כמעט על
כל סרטוני היוטיוב שלו.....

מה שקרה בדקה 0:28 בשיר ״לא עוזב את העיר״, זו פשוט תעודת עניות לשלמה!!!!

שימו לב איך בדקה 0:28, שלמה פשוט לופת את היד של הבחורה שבסך הכל, כל חטאה היה לצלם את שלמה
כאשר הוא היה קרוב לידה...........הייתי בשוק לראות את זה!!!!!!!!!!!!!
וזה לא שאחרים מסביבו לא צילמו.....
פשוט איכזב אותי בענק , ההתנהגות הברוטלית הזו :( ..... פייר אני מאוכזב

שימו לב שכמה שניות אחרי זה, הוא התעשת וקלט שעשה מעשה לא יפה!!!!
הוא סיים לשיר עם חן, הלך לכיוון הבמה, אחרי כמה שניות חזר לאותה שורה של הבחורה,
הלך ושר עם מישהו אחר עוד כמה שניות..... ואז בדקה 2:28 חזר לבחורה והפעם הוא בעצמו קרא לה ממקום
מושבה , שתבוא להצטלם איתו...... והחבר שלה צילם אותם.

יש לזה פשוט טעם רע :(

אני אשמח שתראו את הקטע ותגידו לי האם אני צודק או שאולי לא הבנתי מה קרה שם.

בהתחלה, חשבתי שלא הבנתי, אבל אחרי 2 דקות (באיזור ה 2:28), כשהוא חזר במיוחד לאותה בחורה,
הבנתי שגם הוא הלך עם התחושה שהא פשוט התנהג בצורה מכוערת :(

תסתכלו ותחוו את דעתכם....הלוואי ופרשתי לא נכון......

פייר, התאכזבתי משלמה בענק :(

ZWZWZW2

New member
הוא צודק ב-10000000 אחוז ... די נמאס מאותם

מדוזות שנדבקות על מנת להתחבק , לצלם , לנשק ( ולא רוצה לפרט יותר מזה ) תוך כדי הופעה .
מכיוון שהבחורה כמה והוא רצה שכולם יראו את חן הוא הושיב אותה . אמנם לא הייתי בהופעה
אבל אפשר לראות את הפרצוף ואת המבטים שהוא שולח לעברה וכאילו אומר לה ״ את לא שמה
לב שאת עומדת ומפריעה ״?
ובינינו היא הרי יושבת שם ואף אחד לא מפריע לה לצלם אז מה הבעיה לצלם בישיבה ?
תקרא מעט למטה את הכתבה של עמוס אורן שמדברת בדיוק על זה .
די נמאס עם הגועל הזה .

airplain

New member
תגיד, אתה רציני?? איזו תשובה מתחסדת

ל 4000 איש שם היו מצלמות , שבזמן הזה 2500 לפחות היו מכוונות לשלמה.
10 מהן לפחות היו מרחק סנטימטר משלמה שצולם על ידי האנשים שמסביבו....

על מה אתה מדבר??

ממתי נהיה אסור לצלם את שלמה כשהוא יורד לאורקסטרההה??

אני בשוק מהתגובה שלך...

ואולי די להתחסדות.??

עובדה שגם שלמה הבין שהוא התנהג בברוטליות , ואחרי 2 דקות הוא הגיע ישירות לבחורה
ונתן לה סימן לבוא ולהצטלם (תודה רבה באמת על האישור)

אני מבין שכשזה נעשה סתם ככה ברחוב, זה יכול להציק!
אני מבין שבמידה וכל הקהל יושב, בזמן שהוא שר את אלוהיי או שיר שקט אחר , והוא יורד לקהל,
ומישהי פתאום מחליטה לעמוד ולצלם, אז זו בהמיות וחוסר טאקט.... אבל חלאססססס... זה לא המקרה.
סביבו היו עוד 1000 איש שצילמו לו, מול הפנים....
מעולם זה לא הפריע לשלמה .

ואם מהיום זה מפריע לו, אז שיודיע על כך.

להלבין פני אדם ברבים, זו העבירה הכי גדולה שיש.... וזה מה שהוא עשה.
מסכנה הבחורה, הייתה בשוק ובהלם :( ליבי איתה

ומי זה חן?? מה אכפת לי ? לא להפריע לו? נו באמת

חן אדיב

New member
כולם מדברים על הרגע הלא נכון. פספסתם את 0:48

מי זה חן? חן זה בחור נחמד שלפעמים שלמה מזמין אותו לשיר. חן מעולם לא התנפל על שלמה, או אפילו בא לבקש משלמה תמונה: חן קם כששלמה מזמין אותו, חן חוזר למקום כששלמה מסמן לו לחזור. ואם חבר של חן הוציא את הטלפון כדי לצלם את הרגע, חבר של חן לא עומד ממש מול שלמה כדי לצלם, אלא מצלם באין מפריע מהצד. וחן היה באותו רגע עם שלמה, וכמו כל רגע אחר בהופעה, עם או בלי חן, שלמה רצה שיראו.

הבחורה ב-0:28 קמה (ואכן יכלה לצלם בישיבה), שלמה הושיב אותה כי הייתה ממש על ידו ולא רצה שתסתיר (אולי... למצלמות המסך שהיו מאחוריה בקו?), ואחר כך חזר להצטלם איתה, כשהיא-היא הייתה מרכז העניינים וקיבלה רגע שהוא רק שלה. והכל, כאמור - בחיוך.

עד כאן אני לא רואה כל רע!

מה שכולם כנראה פיספסו זה בחורה אחרת לגמרי, ב- 0:48. אמנם לא הייתי קורא גם לרגע הזה "שיא הרוע" או אפילו רע, מהצד זה נראה אפילו משעשע, אבל במבט שני יש בזה משהו צורם. בחורה מתגנבת ונצמדת אל שלמה (ואלי!? ואפילו לא שמנו לב...) על מנת שחבריה יצלמו תמונה...

...אני כבר מעדיף את אלה שמנדנדים לו מול הפנים! לפחות הם מכירים בנוכחותו ומבקשים ממנו, ולא מתגנבים מאחוריו בשביל תמונה של "תראו הייתי פה על ידו" בלי שהוא ידע.

מהצד זה צורם כי זה נראה כאילו שלמה הוא בובת שעווה שרק צריך להצטלם איתה בלי אפילו להכיר בנוכחותו או לבקש ממנו. כמו במוזיאון השעווה שכולם מצטלמים עם הבובות. הרי לא צריך לבקש רשות מבובת שעווה, נכון...?

בסדר, אז היא התגנבה כדי לצלם תמונה, בלי ששלמה אפילו ידע. משעשע קצת. ביג דיל... אבל זה בדיוק הרגע הזה שעמוס אורן דיבר עליו בכתבה. התמורות בקהל. פחות אכפת מההופעה ומשלמה. ויותר מהתמונה ומהסטטוס "תראו הייתי פה". עד כדי כך שגם לעשות את זה ממש סנטימטר משלמה בלי שהוא ישים לב זה בסדר, כדי שתושג התמונה. מבלי להכיר בנוכחותו. מבלי אפילו לבקש "שלמה אפשר תמונה".

כולם דיברו פה על הרגע הלא נכון.

זה 0:48 שמסמן את ה"קהל החדש"...

...אבל לפחות כולם נהנו בסוף. אז... נו שויין.

שלמה עושה הופעות באוירה מאוד עממית ולכן זה

הגיוני שבעידן הפלאפונים אנשים יתנהגו כך בהופעות שלו. זו עיסקת חבילה.

talhanimov

New member
רק רגע ...

תשמע, לפי איך שתיארת את האירוע זה גרם לי לחשוב שצילמתי בטעות איזה סרט אימה.. ולא את ההופעה של שלמה בקיסריה.
אז חזרתי לסרטון ולדקות אותם ציינת קודם כדי לראות שוב ושוב .. ולבדוק ממה לעזעזל הזדעזעת שם.
ממה שאני רואה שם סה״כ שלמה רצה להציג את חן לקהל ושכולם יראו אותו שר,
ואז.. קמה לה אותה בחורה שישבה מאוד קרוב אליהם כדי להצטלם עם שלמה, אבל היא לא שמה לב שהיא מפריע לקהל לראות את שלמה וחן, אז נכון.. האינסטינקט הראשוני של שלמה היה להשיב אותה בחזרה, אבל מיד רגע אחרי (תוך כדי שחן כבר שר) אפשר לראות שהוא מחייך לאותה אחת ואמר לה ״רגע״ את מסתירה עכשיו ,
והכל נעשה בחיוך ובצורה יפה.
וכמו שציינת שלמה חוזר מיד אחרי כמה רגעים אל אותה אחת, ונותן לה את מבוקשה בזה שהיא מצטלמת איתו,

סוף לסיפור.

airplain

New member
לא מחייך ולא בטיח

הבן אדם תוקע בה מבט של 10 שניות..... כמו מורה שנוזף בתלמיד.

האמינו לי שיש לי שעות שלמה עוד לפני שחלקכם נולדתם......
אבל, זה מקרה שתמיד יעיב מעכשיו על מה שחשבתי עליו.

ברור לי שהוא לא בובה של אף אחד ועל החוצפה הישראלית אני לא מנסה לגונן בכלל.
אבל כש 4000 איש מצלמים אותו בכל שנייה, והמון אנשים שולפים מצלמות ברגע שהוא יורד לאורקסטרההה
זה נראה לי מעשה מכוער שלו.

זה הכל

zwzwzw1

New member
מכיוון שאתה עומד על שלך וחושב שאתה צודק אני

לא רואה כל הגיון בלשכנע אותך שאולי אתה טועה ..ובקשר למי יש יותר גדול או לדברייך מי ראה אותו לפני אני יכול להעיד כשאני ראיתי אותו
אתה לדעתי לא נולדת ( ואם כן אז הופעה ראשונה בשנת 77 ) . וזה שיש לך עשרות מאות או אלפי שעות צפיה בהופעות חיות עדיין לא אומר
שאתה צודק .

לא התרשמתי שהיה משהו רע.

וזה היה נחמד מצידו שחזר לאותה בחרה שתצטלם איתו. באופן כללי אני חושב שבהופעות שלמה מקסים, מחוץ להופעה זה אולי שונה..

airplain

New member
מחוץ להופעה שיהיה הכי נוראי שיש

מחוץ להופעה, הוא יכול להיות הכי סנוב ולא נגיש וחסר סבלנות------ וזה הכי לגיטימי.
שלמה לא חייב לאף אחד כלום כשהוא הולך לתומו .

כמובן שגם בקיסריה , הוא לא חייב לאף אחד כלום.
אנשים קנו כרטיס לשמוע אותו שר ואין להם זכות לעוט עליו עם מצלמות ולעשות בו כרצונם.

אבל ראבק, זה לא המקרה.

הבחורה לא רצתה בכלל להצטלם איתו.
היא בסה״כ קמה ממקום מושבה כדי לצלם את שלמה שהיה קרוב לידה.
סביבה היו עוד עשרות אנשים עומדים עם מצלמות שלופות.

בקיצור, טעם רע מאוד של שלמה , והעובדה היא שהוא הרגיש שהגזים, זה ישב לו על הלב
ואחרי 2 דקות בא במיוחד וביקש ממנה להצטלם.

אז לפחות תודו שהוא בתוך תוכו חשב שהגזים!!!!

יפה לפחות שתיקן את עצמו, אבל זה היה לא יפה

מצחיק, דווקא במה שסיפרתי לך פעם חשבתי שיש

מקום לכעוס עליו ואתה חשבת שלא ועכשיו זה הפוך. אני מחכה שיגיע משהו שנסכים עליו.. :)

airplain

New member
ועוד איך שכן

הבן אדם כבר היה ליד הבמה, וחזר במהרה שוב לאיזור רק כדי לומר לבחורה שתבוא עכשיו
להצטלם איתו

אם זו לא הודאה בטעות, אז אין לנו יותר מה לדון.

אתה פשוט עיוור מלקלוט מה היה שם

אולי הוא חשב שטעה ואולי לא.

אני אומר שזה שהוא חזר זה לא בהכרח אומר שחשב שטעה. אנשים יכולים לנהוג במעשה היפה והג'נטלמני גם מבלי לראות את עצמם כאשמים במשהו.
עד כמה שאני יודע המספר במשקפיים שלי מעודכן, מה עוד שבצפייה במחשב אני לא צריך משקפיים :)

למעלה