מפגש.....מי בא ? להתפקד בבקשה

מפגש.....מי בא ? להתפקד בבקשה

טוב חברים יש בעיה למחשב של דודי....... חייבת לדעת מי בא כי המקום משוריין ומקווה לא לבטל....
שוב שאר הפרטים.......תוכנית ,מיקום [הפתעה] ועוד .....משאירה לדודי לכשיחזור............

15-01-2013 יום שלישי שעה 18:00 21:00

נא להתפקד מי שיכול לבוא. 12 לפחות .

בוקר טוב , חברים מנסה שוב ,מי יכול לבוא למפגש

אם לא תהיה הענות אעבור לרשימת המיילים ואטרידכם דרך המייל......אני חייבת לדעת עד יום שישי ....
ויום שישי הוא יום הקישורים .............אפשר לשלוח אליי מייל.........[מייל אני רואה במהירות]

רוצה מאוד להגיע, יש מישהו שמגיע מהדרום ? באר

שבע יכול להיות טוב ...
כרגע אני לא רואה איך , רק אם נזיזה ליום חמישי

nishnosh

New member
היי באופן עקרוני אשמח להגיע

אבל חייבת פרטים (מיקום) לפני שאוכל לאשר הגעה

ודבי שלחתי לך מסר עם פרטי המייל שלי - לא קיבלתי את הקישורים של שבוע שעבר

חג שמח

אורנה

נרשמו למפגש:

דודי בן אדרת
דמות מוכרת ומוערכת מאוד מעולם תיאטרון הבובות - נותנת לדודי את הכבוד לרשום לכשיוכל
יעל קר
דבי זריהם

יעלקר

Well-known member
מנהל
מתי היו קישורים בשבוע שעבר? קיבלתי קישורים

כשדודי שלח? האם היו מאז נוספים?

יהבוליק

New member
אני גם באה , אבל

חייבת לדעת איפה זה. מרכז? ירושלים? חולון? הרצליה?
אני באה ישר מלימודים וצריכה לדעת אם אספיק להגיע...

מאשרת הגעה..אבל..

חייבת לדעת איפה נפגשים..כיוון שאני מלמדת עד 16:00 בירושלים ורוצה לדעת שהזמן
שעומד לרשותי יספיק לי כדי להגיע.
.
כי בין הרים ובין סלעים
..טסה
הרכבת....

צר לי לקלקל את החגיגה ולבאס אבל...

גם אני מגיע

ועכשיו לאחר שאישרתי את השתתפותי אפשר לעבור הלאה,
כמו שאני רואה נכון לעכשיו אישרו רק 3 אנשים ששנים מתוכם זה דבי ואנוכי

תיראו יקרים שלי, היום והתאריך נקבעו רק לפי פניות המיקום ולא בהתאם לרצונות ולמחויבויות הפרטיות של דבי או שלי!
גם אם נשנה את היום, התאריך או המיקום, תמיד יהיו כאלה שזה לא יתאים או לא יסתדר להם ולכן דרושים קצת רצון טוב, גמישות והתגמשות מצידכם

כולנו ילדים גדולים שמבינים את המצב וגם יודעים שכשאנחנו ממש ממש רוצים משהו אז אנחנו דואגים לכך שזה יסתדר ויקרה!!
לכן, אני פונה אליכם בקריאה נרגשת ומבקש מכולם לעשות מאמצים עילאיים, להגיע ולהיות שם איתנו!!!
כמובן שאם חס וחלילה,
טפו, טפו, טפו, מס' המשתתפים לא ישתפר ויעלה באופן משמעותי אז נאלץ לבטל את המפגש וזה יהיה ממש חבל

חשוב שתבינו שארגון מפגש כזה מצריך הרבה מחשבה, השקעה וים זמן ולכן לא מצדיק קיום במידה ואין מספיק משתתפים.
אני משוכנע שלא תירצו להעציב אותי ולהעכיר את רוחי ועוד בחג חנוכה ובמיוחד לאור הימים הלא קלים שאני עובר בהצגות, במאבק הקופים ובעוד מישורים בחיי ובגלל זה אני יודע שהחל מרגע זה ועד ליום המפגש - לא יפסיקו להגיע כמויות של אישורי השתתפות שלכם במפגש

כמובן שאני מצטרף לדבי וקורא גם לסמויים שלנו ל"נצל" את ההזדמנות לאשר השתתפות ובכך להצטרף למשפחת הבובנאים של פורום תיאטרון בובות

אחרי ששלחתי את ההודעה ראיתי שגם חגית - קינמון, יהב - יהבוליק, רוני נצר - בובטרוני ואילנית מאיר אישרו גם הן את בואן!
בכך אנחנו הופכים לשישה...אולי שבעה אם nishnosh - אורנה תאשר באופן סופי
המצב מתחיל להשתפר בהחלט!!
אבל עדיין לא מספיק ויש עוד המוווון מקום,
אז מי מצטרף

למעלה