שירים מתוך השמינייה

B R A Y E R

New member
מנהל
שירים מתוך השמינייה

שבוע טוב

בהמשך אעלה את המשחקון הבא במשחק שלנו, ואחרי זה גם אתן מצב נקודות עדכני(כולל מי זכו עד עכשיו גם בבונוסים)

אבל לפני זה...
נותן לכם עוד צ'אנס לקבל בונוס נקודות

שתפו אותנו לאיזה שיר שהושמע בשמינייה לאורך כל העונות אתם הכי מתחברים, ולמה?
זה יכול להיות שיר ששמעתם פעם ראשונה וגרם לכם לשמוע אותו עוד הרבה פעמים, זה יכול להיות שיר שאתם נורא אוהבים ושמחתם שפתאום השמיעו אותו...
3 הגולשים שיתנו את התשובה שתהיה הכי מקורית\מנומקת\משכנעת יזכו כל אחד ב50 נקודות בונוס!

בהצלחה!

דודי0000

New member
)בן!!!! כל הכבוד על ההשקעה

התגעגעתי! השיר שאני הכי אהבתי והכי מרגש אותי ולדעתי הוא שיר מאוד עמוק זה "עוד קיץ אחד" הוא פשוט מרגש אותי ושהייתי קטן עוד יותר לא יודע למה אבל לדעתי אני לוקח את השיר הזה לכיוון שונה שלא משנה כמה שלפעמים רע לך יש להמשיך הלאה כנגד כל הסיכויים כמו שהשיר אומר "את החופש הזה לא ייקחו מאיתנו , לא משנה השעה לא משנה המקום". יש בשיר הזה המון מילים מרגשות והקליפ יצא מושלם ובן באמת שהתגעגעתי

אני448

New member
השיר שאני הכי אהבתי

'שר מעלף' (מקורי ביי דורי פיינגולד) שדורי שר במסיבה שהשמיניה אירגנו, הוא היה כל כך מצחיק וכיף ששמעתי אותו בלופים ביוטיוב. 'אני שר, מעלף... מעלף... לא שומעים?'
אתם תתמכרו, כי הוא שר פשוט מעלף..

השיר שלי-

טוב אז אולי זאת בחירה קצת קיטשית אבל השיר שהכי התחברתי אליו היה
MY CITY OF RUINS של ברוס ספרינגסטין, שהושמע בסצינה האחרונה
של הפרק האחרון בעונה השלישית,
כשמראים לנו שהתשיעייה לא מזהה אחד את השני....
קודם כל, הסצינה בעיניי היתה ממש עצובה, וגם אישית בזמנו ממש לא אהבתי את איך שבחרו לסיים את הסדרה,
אבל השיר עצמו ממש התאים בעיניי, וגם כמובן סיים את הסדרה (בזמנו).
מה גם שאז לא ממש הכרתי את השיר, למרות שברוס בעיניי הוא זמר מעולה (!!!) ומאז התחלתי לשמוע הרבה את השיר המדהים הזה,
וגם אם במקרה יוצא לי לשמוע אותו, אני תמיד נזכר בסוף של הסדרה...
והנה קישור לקטע והשיר המדובר-
http://www.youtube.com/watch?v=vkc_H5eG91I

survivortvk3

New member
גם אני הכרתי את השיר הזה משם

וזה אחד השירים היפים אי פעם לדעתי

AVIV664

New member
השיר שהכי התחברתי

השיר שהכי התחברתי אליו הוא השיר hurt christina aguilera שהושמע בפרק 131 השיר היה מתאים לסיטואציה ,אבי ומיקה נפרדו ואבי עבר דירה, ושאיה ואדם לא ידעו שהם אוהבים אחד את השני...

בחירת שיר

בחרתי את השיר hurt
השיר מופיע בפרק 131 עונה 3
בסיום הפרק מראים את מיקה לבד ואת אבי בביתו החדש
את אדם שמחכה לאיה
איה לא רואה את המילל את נטשה ואת רוני הולכות לראות את גופו של "דניאל"
כל המקרים שתיארתי השיר מזכיר את האוירה .
hurt=פגוע

למעלה