וסליחה על האיכות הנוראית של התמונה אין מצלמה פלאפון קקה חיים קשים
S snoopytush New member 7/2/13 #4 זה מעניין רב האומנים שנתקלו בזה אהבו את זה אבל בחלק מהאנשים הציור עורר אי נחת האמת שזה לא הצבעים שבחרתי פשוט צילמתי את הציור ועשיתי צבעים הופכיים בצייר
זה מעניין רב האומנים שנתקלו בזה אהבו את זה אבל בחלק מהאנשים הציור עורר אי נחת האמת שזה לא הצבעים שבחרתי פשוט צילמתי את הציור ועשיתי צבעים הופכיים בצייר
פ פנטה סטעייל New member 7/2/13 #5 LIKE אין פה ממש סמל של לייק אז הינה הגבתי כלייק ממש אהבתי את התמונה עשה לי טיפה קשה בלב אין לי ממש איך להסביר תמשיך לצייר ואל תפסיק
LIKE אין פה ממש סמל של לייק אז הינה הגבתי כלייק ממש אהבתי את התמונה עשה לי טיפה קשה בלב אין לי ממש איך להסביר תמשיך לצייר ואל תפסיק
א אסור3 New member 11/2/13 #12 גם אני אהבתי את זאת! היא דווקא מעוררת רוגע, כמו שחור של לילה. גם העץ נראה יותר טוב לדעתי. עד שלא שמת את התמונה השלישית בכלל לא שמתי לב לאיכות הצבע
גם אני אהבתי את זאת! היא דווקא מעוררת רוגע, כמו שחור של לילה. גם העץ נראה יותר טוב לדעתי. עד שלא שמת את התמונה השלישית בכלל לא שמתי לב לאיכות הצבע
ל ליזי133 New member 9/2/13 #8 אהבתי ממש נחמד, חבל שאיכות הצילום ככה ככה, אבל התמונה ממש יפה, את השנייה גם אהבתי, אבל את זאת יותר
S snoopytush New member 9/2/13 #9 אבא הביא מצלמה הנה הציור באיכות טובה יותר ותודה לכולכם!!! ושבת שלום