חוסר ניסיון באומנות

חוסר ניסיון באומנות

יש הרבה סדרות שבין היתר מתייחסות לחוסר ניסיון זוגי ומיני-כאלה שמתמקדות בבני נוער ולמשל הסרט "בתול בן 40" שמתמקד בחוסר ניסיון בגיל מאוחר.

אילו סדרות/סרטים אתם מכירים שבהם יש התייחסות לנושא

האם התכנים הללו גרמו לכם לחשוב על הסיבות לחוסר הניסיון או עזרו לכם להבין דברים לגבי עצמכם

אני למשל הבנתי את הקושי שיש יותר לגברים לעומת נשים חסרי ניסיון כי אצל נשים אולי יש יותר התייחסות סלחנית ולגברים זה יותר קשה מבחינה חברתית. לפחות ככה זה הוצג בסרט.

למי שלא מכיר את "בתול בן 40"- הנה פירוט על הסרט-http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%9F_%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9D

Elle992

New member
ראיתי הרבה סרטים שאני לא

ממש זוכרת את התוכן שלהם כרגע-אבל בתול בן 40 בהחלט נשאר בזכרוני.

אהבתי את זה שעדיין הראו שיש תקווה, כלומר אפילו בגיל מבוגר ככל שלא יהיה תמיד יש תקווה למצוא זוגיות כנה ואמיתית. משהו שחיכינו וציפינו לו בכיליון עיניים,

זה עזר לי להבין בעיקר שאף פעם זה לא מאוחר ולא משנה אם נצבור נסיון בגיל 18 או בגיל 40 זה עדיין יהיה בעל אותו אפקט כמעט. ובעיקר גרם לי להבין שאני לא מקרה חריג, להפך מצבי עדיין נורמלי וסביר ואני לא צריכה להתבייש בכך.

Never Been Kissed עם דרו ברימור..

אחד הסרטים היותר מקסימים שאני מכירה.

http://www.youtube.com/watch?v=iovytD9GPTI

אני זוכרת שבנשיקה הראשונה שלי, זה הסרט הראשון שקפץ לי לראש.
אידיוטי, אני יודעת, אבל בגלל הסרט ההוא משהו בי נורא חשש להגיע לגיל 25 מבלי אפילו לחוות את החוויה הקטנטונת הזאת..

וזה קשה בכל חברה, נשית או גברית, או לפחות ככה זה אצלי

תמיד סרט על מישהו/מישהי במצבי צובט לי את הלב, גם כשיש Happy Ending, זה שוב מעלה את השאלה 'מה איתי?' או 'מתי גם אני אזכה לסוף טוב?'

אוי! נזכרתי!

ב"אנטומיה של גריי" יש את הדמות של אפריל, שעד גיל 27 הייתה בתולה וכשהחברים שלה לעבודה גילו את זה, הם עשו לה חיים קשים.
היא טענה שהיא מחכה לאחרי החתונה כדי לאבד את הבתולים, אבל... זה לא בדיוק קרה. P:

הקטע שצירפתי בטח גרם לי להזדהות עם הדמות של אפריל. את התסכול שיש כאלה שמריצים דאחקות על חשבונה, את העצבים שעולים כתוצאה מהתסכול... להעמיד אנשים במקום עדיין לא יצא לי, אבל מחאתי לה כפיים (לפחות בתיאוריה) על העניין הזה.

כן, העונה ההיא הייתה דיי אנמית.

אבל הנוכחית מ-ע-ו-ל-ה.
ודווקא בפרק הכי עדכני, אפריל שוב בהתלבטויות עם עצמה לגבי סקס. נורא שיעשעה אותי. :)

C l u e

New member
האמת שהפסקתי לעקוב..

מאד אהבתי את העונות הראשונות, כשדמויות שמתו התחילו להופיע בתור רוחות רפאים זה כבר נהיה טו מאצ' בשבילי.
העונה השביעית הייתה נפלאה רק במובן של ה-PTSD של כריסטינה, שלמרות שנמשך קצת יותר מידי היה פשוט מבריק.

Nurikabe

New member
היא דמות מטומטמת ומעצבנת,

שנאתי אותה. כשהיא נכשלה בבחינות שמחתי וקיוויתי שלא נראה אותה יותר.

C l u e

New member
אני דווקא מתה עליו!

אבל אני חריגה. אני לא מצליחה לסבול את שפרד..

היא באמת מעצבנת

במיוחד בעונה האחרונה, גם היתה מעצבנת עם הפרמדיק שהיא יוצאת איתו, וגם היתה כלבה לאיוורי.

ועכשיו ברשותך, אחזור להיות סטרייט

Nurikabe

New member

וגם אואן לא משהו, בכלל בעונות המתקדמות הוסיפו מלא דמויות מעצבנות לסדרה.
על הרבה דמויות אני חושבת למה הם לא יכלו למות בתאונת מטוס או איזשהי טרגדיה אחרת?

iba90

New member
אמריקאן פאי 1

אני זוכר שהלכתי לראות את הסרט הזה לבד ולא אמרתי לאף אחד שאני הולך לסרט הזה...גם בקולנוע קיויתי מאוד לא להתקל באנשים שאני מכיר. הסרט היה לי מאוד עצוב לצפות בסרט הזה...להרגיש את ״הבושה״ על המצב שלי תוך כדי...לחשוב מתי גם לי תהיה פעם ראשונה...לתהות למה המצב שלי כזה...

כשהסרט יצא היית בערך בן 20, זה לא כזו בושה..

אני כשהסרט יצא עוד לא נישקתי בחורה על הלחי

למעלה