לא אהבתי את התוצאה, אבל זה מה שיצא...
החלטתי שזו הזדמנות טובה לשימוש בכורה בקולקציית הנאונים של אורלי (Feel the vibe). מימין לשמאל:
אגודל: שתי שכבות לבן של wow (מס' 350) ועליו שתי שכבות של ORLY Melt Your Popsicle (כתום נאוני). במציאות הוא בוהק מאוד אבל סירב בתוקף לצאת נאוני בתמונות למעט אחת (לא מוצלחת... אבל אצרף אותה בהודעה נפרדת להתרשמות). השתמשתי במדבקת פרנץ' של ביוטיקייר כדי ליצור את הצורה המקושתת. היה קשה לקלף אותה מהדף וכשהסרתי אותה מהציפורן היא השאירה לי דבק על הלק!
זו תופעה נפוצה או רק המזל הרע שלי?
אצבע: שתי שכבות של ORLY Beach Cruiser (הוורוד הנאוני, אכן לא מצריך לבן תחתיו) ועליו שתי שכבות של
Melt Your Popsicle (אכן מתקבל פחות בוהק בלי לבן תחתיו) בשימוש עם מדבקת פרנץ' הפוכה ולאחר מכן עברתי עם מכחול לצייר את הפס הלבן. לצערי גיליתי שיד ימין שלי לא יציבה כפי שקיוויתי וזה לא יצא חלק ויפה כפי שרציתי.
אמה: שכבה אחת של CASTRO Fantasy Pursuer (סגול פוקסיה מאט) ועליה שתי שכבות של Beach Cruiser. המטרה הייתה לקבל ורוד כהה יותר ותכננתי למרוח רק אחת, אבל היא יצאה מאוד לא אחידה וזה נראה נוראה אז נאלצתי למרוח שנייה וזה כבר ביטל כמעט לחלוטין את האפקט של הבסיס השונה. על זה השתמשתי בצלוטייפ ומרחתי את ORLY Glowstick (צהוב נאוני) אבל בלי לבן תחתיו, אז נאלצתי למרוח 4 שכבות והוא עדיין לא יצא נאוני...
(ממש לא מפתיע שהן נסדקו בהמשך).
קמיצה: שתי שכבות של ORLY Skinny Dip (התכלת הלא נאוני בסדרה, אבל הוא ממש חמוד. ויש לו שימר כ"כ עדין שבקושי מרגישים בו ובתמונה הוא בלתי נראה לחלוטין). השתמשתי במנקד כדי להוסיף את הנקודות הלבנות המתבקשות.
זרת: שלוש שכבות של ORLY Old School Orange (הכתום מקולקציית Plastix) ועליו בקצה Beach Cruiser בדוגמה שבקושי רואים. בתמונה הוא נראה די דומה ל-Melt Your Popsicle אף שבפועל הם שונים לגמרי...
על כולם מרחתי את Essie Matte about you.
יצא צבעוני ועליז אבל לא התחברתי לתוצאה וגם היא לא התחברה לציפורניים שלי... תוך שעה הלק התחיל להיסדק לי (יותר מדי שכבות + גימור מאט זה לא מתכון טוב
). אבל נהניתי מהפינה, מקווה בפעם הבאה להוציא תחת ידיי משהו יצירתי ומקורי יותר (ורצוי גם עמיד).