פינת האתגר

mAmA MiSiSiPi

New member
פינת האתגר

זאת התמונה שהועלתה לפני שבועיים ,לכל המצטרפות החדשות בקישור גם הסבר על מהי פינת האתגר
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=162112606
את מוזמנות להעלות תמונות של עיצוב הציפורניים שלכן לפי תמונת האתגר, שרשרו אותן בבקשה להודעה זו.

אני אפתח הודעה נוספת בשרשור עם תמונה חדשה לשבועיים הקרובים.

noash5

New member

יצא מהמם ומתאים מאוד לתמונה!
מבטיחה להשתתף בפינה בסיומה של תקופת המבחנים!

lilo4

New member
וואי, מהמם!

ממש רציתי לשלב גם את הכחול והנקודות הלבנות אבל לא כ"כ מצאתי דרך... אצלך זה נראה ממש טוב ביחד

mAmA MiSiSiPi

New member
כן שיניתי את השיטה שלי

עד עכשיו הייתי טובלת את הספוג במעט לק ששמתי על נייר הפעם פשוט מרחתי עם המברשת של הלק על הספוג את שלושת הצבעים ואז טפחתי עם הספוג על הציפורן.

Labello Girl

New member
הייתי עדינה :)

יצא לא מושקע בעליל, וגם הגיע הזמן למילוי.. אז איתכן הסליחה, אבל העיקר הכוונה! :)
פינה מגניבה.

mAmA MiSiSiPi

New member
חמוד ביותר

לא מזמן עשיתי פרנץ דומה, הצבעים הפוכים רקע לבן עם נקודות כחולות.

lilo4

New member
שלי

ממש נהניתי מהפינה

החלטתי לשלב וורוד עם כתום אז הלכתי על אצבע מורדת. ניסיתי למצוא דרך לשלב גם את הכחול עם הנקודות הלבנות אבל לא כ"כ הצלחתי, בסוף החלטתי להסתפק בחותמות חמודות בצורה של קאפקייקס

[אפשר לראות עוד כמה תמונות בפוסט]

trilliane

Well-known member
מנהל
לא אהבתי את התוצאה, אבל זה מה שיצא...

החלטתי שזו הזדמנות טובה לשימוש בכורה בקולקציית הנאונים של אורלי (Feel the vibe). מימין לשמאל:

אגודל: שתי שכבות לבן של wow (מס' 350) ועליו שתי שכבות של ORLY Melt Your Popsicle (כתום נאוני). במציאות הוא בוהק מאוד אבל סירב בתוקף לצאת נאוני בתמונות למעט אחת (לא מוצלחת... אבל אצרף אותה בהודעה נפרדת להתרשמות). השתמשתי במדבקת פרנץ' של ביוטיקייר כדי ליצור את הצורה המקושתת. היה קשה לקלף אותה מהדף וכשהסרתי אותה מהציפורן היא השאירה לי דבק על הלק!
זו תופעה נפוצה או רק המזל הרע שלי?

אצבע: שתי שכבות של ORLY Beach Cruiser (הוורוד הנאוני, אכן לא מצריך לבן תחתיו) ועליו שתי שכבות של
Melt Your Popsicle (אכן מתקבל פחות בוהק בלי לבן תחתיו) בשימוש עם מדבקת פרנץ' הפוכה ולאחר מכן עברתי עם מכחול לצייר את הפס הלבן. לצערי גיליתי שיד ימין שלי לא יציבה כפי שקיוויתי וזה לא יצא חלק ויפה כפי שרציתי.

אמה: שכבה אחת של CASTRO Fantasy Pursuer (סגול פוקסיה מאט) ועליה שתי שכבות של Beach Cruiser. המטרה הייתה לקבל ורוד כהה יותר ותכננתי למרוח רק אחת, אבל היא יצאה מאוד לא אחידה וזה נראה נוראה אז נאלצתי למרוח שנייה וזה כבר ביטל כמעט לחלוטין את האפקט של הבסיס השונה. על זה השתמשתי בצלוטייפ ומרחתי את ORLY Glowstick (צהוב נאוני) אבל בלי לבן תחתיו, אז נאלצתי למרוח 4 שכבות והוא עדיין לא יצא נאוני...
(ממש לא מפתיע שהן נסדקו בהמשך).

קמיצה: שתי שכבות של ORLY Skinny Dip (התכלת הלא נאוני בסדרה, אבל הוא ממש חמוד. ויש לו שימר כ"כ עדין שבקושי מרגישים בו ובתמונה הוא בלתי נראה לחלוטין). השתמשתי במנקד כדי להוסיף את הנקודות הלבנות המתבקשות.

זרת: שלוש שכבות של ORLY Old School Orange (הכתום מקולקציית Plastix) ועליו בקצה Beach Cruiser בדוגמה שבקושי רואים. בתמונה הוא נראה די דומה ל-Melt Your Popsicle אף שבפועל הם שונים לגמרי...

על כולם מרחתי את Essie Matte about you.

יצא צבעוני ועליז אבל לא התחברתי לתוצאה וגם היא לא התחברה לציפורניים שלי... תוך שעה הלק התחיל להיסדק לי (יותר מדי שכבות + גימור מאט זה לא מתכון טוב
). אבל נהניתי מהפינה, מקווה בפעם הבאה להוציא תחת ידיי משהו יצירתי ומקורי יותר (ורצוי גם עמיד).

trilliane

Well-known member
מנהל
ורק כדי להבהיר איך הנאון אמור להבהיק

התמונה גרועה ומטושטשת, אבל מתוך עשר תמונות לפחות היא היחידה שבה הוא נראה מדגשי! וגם זה רק בתאורה טבעית (מעונן בצל). לא שבתאורה ביתית הוא לא בוהק; אבל המצלמה פשוט לא תפסה את זה (עכשיו אני חושבת לעצמי שלא ניסיתי להשתמש בפלאש...
אולי זה היה עוזר).

mAmA MiSiSiPi

New member
מזכיר קצת שנות השישים המוקדמות כזה

כי בתמונה הזאת זה נראה פחות נאוני

yaelsn

New member
יפה מאוד!

וסתם שאלה:
אם את יודעת שמאט לא מחזיק לך טוב על הציפורניים, למה את מסיימת בטופ מאט אחרי כל כך הרבה השקעה?

לא עדיף טופ רגיל ואז הלק יחזיק לך קצת יותר זמן?:)

trilliane

Well-known member
מנהל
רציתי לתת לזה אחידות ובמקרה הזה בכל מקרה

היה ברור לי שאם או בלי השקעה, זה לא ממש בשבילי ולכן לא התכוונתי להשאיר אותו לזמן רב. באופן כללי אני לא חובבת קרמיים אלא אם הם בגימור מאט... יש צבעים שנראים כך טוב יותר בעיניי.

אני!

לא הייתי ליד מחשב עד עכשיו, ודווקא ממש חיכיתי שיגיע הרגע שיעלו את השרשור

אני די אהבתי את מה שיצא, ואפילו הראיתי לחבר שלי שהוא בחור מאוד סולידי ומבחינתו שאני רק אהיה עם ניודים כל הזמן, והוא ממש התלהב!
מקווה שתאהבו

אם מישהי מעוניינת

למעלה