L lily kane New member 27/2/13 #2 אהבתי את העננים בעננים ובצלע ההעליון של ההר יש מעיין אדים אחד של השני ודברים שאני שמה לב חוזרים בציורים שלך זה די נהדר כי זה אומר שמתחיל להיות לך סגנון משלך
אהבתי את העננים בעננים ובצלע ההעליון של ההר יש מעיין אדים אחד של השני ודברים שאני שמה לב חוזרים בציורים שלך זה די נהדר כי זה אומר שמתחיל להיות לך סגנון משלך
S snoopytush New member 27/2/13 #3 זה יצא נאיבי כי אני עוד לא שולטת בתנועה של המכחולים אבל שמחה שאת מבחינה בניצני סגנון כעיקרון השאיפה שלי לשלב נאיבי אבסטרקטי וריאלסטי ביחד כלומר ציורים מכל הסוגים ולא רק סגנון אחיד. בינתיים עקב חוסר המיומנות הנאיבי השתלט
זה יצא נאיבי כי אני עוד לא שולטת בתנועה של המכחולים אבל שמחה שאת מבחינה בניצני סגנון כעיקרון השאיפה שלי לשלב נאיבי אבסטרקטי וריאלסטי ביחד כלומר ציורים מכל הסוגים ולא רק סגנון אחיד. בינתיים עקב חוסר המיומנות הנאיבי השתלט
L lily kane New member 27/2/13 #7 לא כל הסוגים אבל יותר מהם באמת כמות הסגננות הקיימים היום היא כמעט אין סופית אל תתייאשי כל מה שאת צריכה זה להמשיך לנסות
לא כל הסוגים אבל יותר מהם באמת כמות הסגננות הקיימים היום היא כמעט אין סופית אל תתייאשי כל מה שאת צריכה זה להמשיך לנסות