למסירה 2-9/5, נא לציין מיקום
י יעלי1232 New member 2/5/14 #2 נעליים לילדה מידה 33 מרעננה. מגיעה דרומה לאזור לכיש ביום העצמאות , ויכולה להעביר גם לאזור ירושלים או דרך בני .
נעליים לילדה מידה 33 מרעננה. מגיעה דרומה לאזור לכיש ביום העצמאות , ויכולה להעביר גם לאזור ירושלים או דרך בני .
ש שסק בריא New member 4/5/14 #5 למסירה בגדים בכל מיני מידות יש לי 3 שקיות של בגדים - לא ממוין בגדי מבוגרים, בגדי בני נוער בואו קחו מסירה בצורן שסק
למסירה בגדים בכל מיני מידות יש לי 3 שקיות של בגדים - לא ממוין בגדי מבוגרים, בגדי בני נוער בואו קחו מסירה בצורן שסק
ת תהל214 New member 7/5/14 #9 שסק אשמח לקבל את הביגוד ולשיער ולהעבירם הלאה . אשמח אם אפשר לתאם עם בני שינוע. ושוב תודה רבה.
T tamarhp New member 5/5/14 #8 למסירה בגדים בפתח תקווה. בגדי תינוקות, כמה סריגים וחולצות לנערות, וגם בגדים לגברים. רובם במצב טוב עד טוב מאד. מישהו מכיר איפה אפשר למסור, או עמותה שיכולה לבוא ולקחת? מדובר בכמה שקיות.
למסירה בגדים בפתח תקווה. בגדי תינוקות, כמה סריגים וחולצות לנערות, וגם בגדים לגברים. רובם במצב טוב עד טוב מאד. מישהו מכיר איפה אפשר למסור, או עמותה שיכולה לבוא ולקחת? מדובר בכמה שקיות.
ש שסק בריא New member 8/5/14 #10 למסירה לימונים ועוד לימונים!!! אין לנו מה לעשות איתם כבר סחטנו מיץ בואו קחו!! המסירה בצורן שסק
ב בני הספל New member 8/5/14 #13 אני אגיע כנראה רק ביום רביעי הבא או שפשר למסור לנרי... אגב, האם אפשר למסור לו עדיין גם צעצועים?
ש שסק בריא New member 8/5/14 #14 כן אבל הם לא יגיעו אליך מיד לא יודעת מתי בני יגיע אליך חבל שיתקלקלו שסק
א ארומהרוני New member 8/5/14 #15 אני אני אני אני !!!!!!!!!!!!!!!!!1לימונים זה ב ש ב י ל י!!! בני ,נוע נוע סוף.
ש שסק בריא New member 8/5/14 #11 מסירה חנוכיה מיוחדת חנוכיה שקנינו בשוק הפשפשים ביפו לא יודעת בת כמה היא יש לה צורה עגולה (כמו אבוקה) - כך שאינה כשרה היא קצת כבדה למסירה בצורן שסק
מסירה חנוכיה מיוחדת חנוכיה שקנינו בשוק הפשפשים ביפו לא יודעת בת כמה היא יש לה צורה עגולה (כמו אבוקה) - כך שאינה כשרה היא קצת כבדה למסירה בצורן שסק