נדרש ומבוקש 1-8/8, נא לציין מיקום

מחפש למשפחה ברוכה

מחפש SONY PLAYSTATION 3 [מסירה או מכירה במחיר נמוך עד סמלי] למשפחה ברוכה. השגתי להם כלי נגינה תואמים אבל בלי הSONY הם חסרי משמעות וחבל על הכסף שירד לטמיון.
תודה מראש.

תהל214

New member
משפחה שעברה לחיפה- זקוקים לצבע לצביעת הקיר בחדר הילדים.

מי שיוכל לתרום כסף או צבע בכדי לקנות להם צבע, יבורך.

דרש ומבוקש

אני לא יודעת מאיפה להתחיל מה זה לא נעים לי אני הגעתי לפת לחם
אני חד הורית ל4 ילדים (8-7-4-2) כבר כמה ימיים אני הולכת לרווחה לבקש עזרה במזון
הם לא ממש מתייחסים אלי העובדת סוציאלית אומרת ''אין תקציב'' כאילו שאותי זה אמור לעניין אותי מעניין איך אני יאכיל את הילדים שלי.
כבר יומיים אני הולכת לחברה לאכיל את הילדים ומה זה לא נעים לי יש לה ילדים משלה אשמח נורא עם יש למישהו כמה דברים בבית שהוא לא צריך אפילו אוכל מבושל אני גרה בחיפה הטלפון שלי -0527955108 [
תודה לכולם

תהל214

New member
נסיכה מחיפה הניסוח שלך מעצבן אותי ,גם כשאני כן רוצה לעזור לך

הגעת למקום שבו את נמצאת וזה קורה אם כי דעתי לעיתים בעניין יכולה להיות גם אחרת, אבל..
כשאת כותבת ואני מצטטת את דברייך : כאילו שאותי זה אמור לעניין ..." זה מרתיח אותי.
יודעת למה? משום שבצורה כזו לא תגיעי רחוק.
כן אותך צריך לעניין.
ואם כעת ברווחה לא עוזרים לך אז אפשר למצוא עזרה במקום אחר, ואולי כן לחפש גם עבודה.

אגב בחיפה יש בימים אילו הרבה אנשים שמחפשות מי שתנקה להם את הבית, רוצה שאעזור לך?

FOR THE LD

New member
ומה שהיא צריכה עכשיו, זוהי הטפת מוסר?...

מי אנחנו שנשפוט אחרים?...

בובית299

New member
הכוונה שלי היתה ל"כאילו שאותי זה אמור לעניין "

מישהי שלא מבינה שזה מאוד אמור לעניין אותה.
קבלתי את הרושם כמו תהל...

היי תהל 214

אני אמרתי שאותי לא מעניין בקשר לעובדת סוציאלית במשך כול השניים האלה שאני מטופלת ברווחה אני יכולה לספור על העצבעות שלי כמה הם עזרו לי למשנה אפילו מעון לבן שלי הם יוצאו לי את המיץ איך פעם היא אמרה לי בשביל שנעזור לך את צריכה לעזור לעצמך שזה אומר ללכת לכול מיני קבוצות תמיכה כמו מרכז הורים שאין שאין בעיה בכלל ללכת לשם אבל זה רק עם הקטן פעם בשבוע אחר הצהריים אמרתי לעובדת סוציאלית ואיפה אני שמה את השלושה ומה היא אמרה לי לא מעניין אותי. אני רק לא מבינה מה הם עושות שם אמרתי לעו''ס יש עמותות כו לקראת שבת כמו לב ח''ש כמו פיתחון לב שלחי אותי לשם אין לי בעיה אבל הם מקומות זה מוגבל תהל אני יספר לך משהו יש לי שכנה שהיה לה ילד אחד לקחו לה אותו למישפחה אומנת היא מקבלת סל מזון מלקראת שבת כול שבוע היא בכלל לא מעוניינת בסל הזה איך שמביאיםלה אותו תוך כמהדקות הוא למטה אמרתי לה פעם לא חבל היא אמרה לי לא רוצה כלום אמרתי את זה לעו''ס שלי היא ענתה לי כול מיקרה לגופו אמרתי חבלל אני הייתי מקבלת את זה בכיף.
בקשר לעבודה עברתי כמו חמור אבל ישלנו בעיה במדינה שלנו חד הוריות לא יכולות לעבוד רק 19 שעות שבועיות
הייתי מרויחה 2300 שקל לחודש ומה ביטוח לאומי עשה יוריד לי את זה מהמזונות החודש הם יורידו לי 50% מהקצבת ילדים ומהמזונות שזה 1600 בחודש בסופו של דבר אני יוצאת בהפסד מיזה ממה שאני מרויחה בעבודה אז פשוט התפטרתי החודש זה לא שאני לא רוצה לעבוד בכיף אנה בחופשאין מצבשאני יעבוד אני עם הילדים 24/7 אין לי מי שימור אליהם אמא שלי היא היחידה שעזרה לי אבל היום היא לא יכולה היא חולת סרטן כך שממנה אני לא מבקשת כלום
תודה לך אבל לפני שאת שופטת אנשים תבררי יש מישפט שאומר ''אל תדון אדם עד אשר לא תגיע למקומו '' שהיה לך שבוע טוב

מיצינו את העניין. יש עזרה לנסיכה?

לגבי אוכל מבושל ראי בבקשה את ההודעה הצמודה בראש הפורום על עמותות שעוזרות, גם באיזור הצפון. לא פירטת מה הם הדברים הנוספים.

בני הספל

תוכל להסביר לי איפה זה נימצא (לגבי אוכל מבושל ראי בבקשה את ההודעה הצמודה בראש הפורום על עמותות שעוזרות)

בשורה "פורום, כלים ומידע, בעלי מקצוע". משמאל להם...

ואז "ארגונים ומעמותות לסיוע לנזקקים במזון ועוד..."

סופהו

New member
למסירה (דרושה הובלה)

בתל אביב.
מקרר SBS. ג'נרל אלקטריק.
רוחב כ 90, גובה כ-180, עומק 88
למסירה מיידית..
חייל בודד שהיה אמור לקחת בדק שנית ולא מתאים מבחינת הגדול...
רצוי השבוע !!!!
חייבים לפנות.

סופהו

New member
הנ"ל בתל אביב וגם

מערכת ישיבה
ספה באורך 210.
ספה באורך 180
שולחן כ-100X100 עם לוח זכוכית.

(ללא ערימות הספרים שימסרו גם הם).

חייבים לפנות . השבוע!!!

אמבי