נדרש ומבוקש 2-9/5, נא לציין מיקום
מ מסקרנת בטירוף New member 3/5/14 #2 קריות שולחן סלון והובלה במחיר סמלי מחפשת בעל מקצוע שעוסק בהובלה במחיר מוזל אני אצטרך להעביר מקרר תנור מכונת כביסה ומייבש 2 מיטות מפורקות וקרטונים כמובן .
קריות שולחן סלון והובלה במחיר סמלי מחפשת בעל מקצוע שעוסק בהובלה במחיר מוזל אני אצטרך להעביר מקרר תנור מכונת כביסה ומייבש 2 מיטות מפורקות וקרטונים כמובן .
ק קריסטבל1 New member 3/5/14 #3 מחפשת אוהל לאחר ששלנו קרס. ואם יש למישהו גם צידנית כלשהי שמעלה אבק, יבורך. יכולה להוביל חפצים למי שזקוק. יש לי תא מטען גדול ואני באזור כרמיאל-משגב.
מחפשת אוהל לאחר ששלנו קרס. ואם יש למישהו גם צידנית כלשהי שמעלה אבק, יבורך. יכולה להוביל חפצים למי שזקוק. יש לי תא מטען גדול ואני באזור כרמיאל-משגב.
A annavi59 New member 3/5/14 #4 יש לי צידנית לא גדולה במחסן ובאמת, מעלה אבק וחבל. אז אם מעניין ויש איך לשנע, בשמחה
ע עירית 54321 New member 4/5/14 #6 שלום. אני מת"א, אם חד הורית לבת 3.5, ארוכה לגילה. אשמח לקבל עבורה בגדי קיץ - חולצות ומכנסיים - במידה 6-5 במצב טוב וללא כתמים. נא לשלוח מסרים בפרטי. תודה.
שלום. אני מת"א, אם חד הורית לבת 3.5, ארוכה לגילה. אשמח לקבל עבורה בגדי קיץ - חולצות ומכנסיים - במידה 6-5 במצב טוב וללא כתמים. נא לשלוח מסרים בפרטי. תודה.
ז זאב 2006 New member 4/5/14 #7 זקוק בדחיפות לכסא מחשב הכסא שהיה נשבר ביום שישי, זקוק לכסא במקומו לשולחן מחשב לילדים. שיהיה נוח ותקין כי הם עושים שיעורים עליו. תודה!
זקוק בדחיפות לכסא מחשב הכסא שהיה נשבר ביום שישי, זקוק לכסא במקומו לשולחן מחשב לילדים. שיהיה נוח ותקין כי הם עושים שיעורים עליו. תודה!
I Infinity 8 New member 5/5/14 #9 זקוקה לכסא לרכב לגיל שנה+ מהמרכז והשרון בכל מצב! תודה!!!! יש לי עזרה לאסוף אותו מאזון השרון, המרכז ועד נס ציונה
זקוקה לכסא לרכב לגיל שנה+ מהמרכז והשרון בכל מצב! תודה!!!! יש לי עזרה לאסוף אותו מאזון השרון, המרכז ועד נס ציונה
ת תהל214 New member 7/5/14 #10 עזרה דחופה למשפחה במצוקה בחיפה מקרר ריקקקקקק. אני רוצה לעזור להם בקניית מוצרים בסיסיים לימים הקרובים. כמו כן הם זקוקים לביגוד לילד בן שנה וחצי, לילדה בת ארבע, לאמא מידה 44 , אשמח לכל עזרה מכם עבורם.
עזרה דחופה למשפחה במצוקה בחיפה מקרר ריקקקקקק. אני רוצה לעזור להם בקניית מוצרים בסיסיים לימים הקרובים. כמו כן הם זקוקים לביגוד לילד בן שנה וחצי, לילדה בת ארבע, לאמא מידה 44 , אשמח לכל עזרה מכם עבורם.
ע עירית 54321 New member 7/5/14 #11 מהן המידות של הילדה בת ה-4? אם היא קטנה לגילה ייתכן ואוכל למסור בגדים מידות 2-4 - קיץ. שולחת לך מסר בפרטי
מהן המידות של הילדה בת ה-4? אם היא קטנה לגילה ייתכן ואוכל למסור בגדים מידות 2-4 - קיץ. שולחת לך מסר בפרטי
ה הממחזרת1 New member 7/5/14 #12 לתינוקות כיסא בטיחות וביגוד לגיל חצי שנה. איסוף בתל אביב, פתח תקווה, קרית שמונה בגדים לתינוקת מידה12- 18 חודשים, סימילאק שלב 2 וטיטולים שלב 3, מערד או באר שבע ביגוד לתינוק 8 חודשים ומעלה באשקלון מישהו יכול לעזור?
לתינוקות כיסא בטיחות וביגוד לגיל חצי שנה. איסוף בתל אביב, פתח תקווה, קרית שמונה בגדים לתינוקת מידה12- 18 חודשים, סימילאק שלב 2 וטיטולים שלב 3, מערד או באר שבע ביגוד לתינוק 8 חודשים ומעלה באשקלון מישהו יכול לעזור?
כ כבשת מחמד New member 8/5/14 #13 מחפשת נייד פשוט שמתאים לאורנג' (סים) לא צריך מצלמה או שכלולים פשוט טלפון עובד ותקין
כ כבשת מחמד New member 9/5/14 #16 מחפשת מחשב נייח תקין לא צריך נפח גדול אבל שיספיק בכדי להחזיק אתרים ודואר עם מהירות סבירה.. גם מקלדת תביא תועלת
מחפשת מחשב נייח תקין לא צריך נפח גדול אבל שיספיק בכדי להחזיק אתרים ודואר עם מהירות סבירה.. גם מקלדת תביא תועלת