אני נשואה אמא ל3,הגדול בן 4וחצי ,האמצעי בן 3,הקטנה אוטוטו 2,מאילוצים כספיים אני לא עובדת כרגע,ידוע כמה המסגרות יקרות במדינה הזו שלנו,רק בעלי עובד,מרוויח 7 בלחץ,אין בכלל עזרה מההרים,משני הצדדים,המצב הכספי כלכך גרוע ,לא יודעת כבר מה לעשות
שלום לפורום-אני כרגע נמצאת בפרשת דרכים של ממש-עברתי כל כך הרבה -בלי להכנס לפרטי פרטים אני מתגוררת בבית אמי ולא אוכל להשאר פה עוד הרבה זמן
גם מחפשת דיור במקום שקט וגם מחפשת עבודה חצי משרה - הרבה שנים לא עבדתי - כנראה שצריכה עזרה - וממש לא רוצה להתקרב לרשויות ואפילו ארגונים -האמת שאין לי בגדים ללבוש או נעליים חוץ מנעלי ספורט קרועים - נתחיל עם זה-עלהחגאפילולא חושבת בינתיים-אני בבני ברק -אמי בבית אבות -ואני צריכה לצאת מפה במאי
-אם יש למישה/ו י בגדים מידה 44 נעלי הליכה או ספורט 41 אודה לכם כמו כן אני כרגע מאוד צריכה מטהר אוויר בגלל פיח ועשן שנכנס לדירה כאן - זהו - המשך בפוסט אחר - תודה ויום טוב לכולם.
כאן בפורום אפשר לנסות להשיג כל מיני חפצים ופריטים שחוסכים את הצורך לקנותם
לכן אם תוכלי לציין דברים כאלו או אחרים שדרושים לך - אפשר יהיה לנסות לעזור
מהיכן את בארץ?
קיוויתי שדברים יסתדרו אחרת, אבל בסוף נתקעתי לסופ"ש ולשבוע הקרוב ואני צריכה עזרה.
כל דבר שיש לכם לעזור: שימורים, אוכל יבש, ירקות.
לסופ"ש נסתדר וגם לא הגיוני לבקש בחמישי בערב עזרה לשבת, בהתראה כזאת קצרה.
בנוסף, אתמול בערב מנגנון הניאגרה בשירותים שבק חיים באופן סופי ואני אשמח אם יש למישהו מנגנון עם או בלי המיכל שהוא תקין ולא צריכים אותו, אולי החלפתם לאחרונה ניאגרה בשביל היופי ולא בגלל שהתקלקל.
אני מלוד ולצערי הפעם לא אוכל להגיע עד יום חמישי הבא לת"א.