נדרש ומבוקש 7-14, נא לציין מיקום
כ כבשת מחמד New member 7/3/14 #2 עדיין מחפשת שנאי/ספק רוח . . מי שמכיר את ראובן הטכנאי השאירו לי במסר פרטי התקשרות איתו עדיין מחפשת שנאי/ספק רוח מאד ספציפי - אנא בידקו אצלכם אם יש לכם כזה בתל-אביב 3.1A 16 V .
עדיין מחפשת שנאי/ספק רוח . . מי שמכיר את ראובן הטכנאי השאירו לי במסר פרטי התקשרות איתו עדיין מחפשת שנאי/ספק רוח מאד ספציפי - אנא בידקו אצלכם אם יש לכם כזה בתל-אביב 3.1A 16 V .
כ כבשת מחמד New member 7/3/14 #3 אפילו בהשאלה - בכדי לבדוק אם מכשיר עובד באזור ת"א יוחזר תוך יום באזורים רחוקים - זמן שינוע הלוך ושוב אנא בידקו
אפילו בהשאלה - בכדי לבדוק אם מכשיר עובד באזור ת"א יוחזר תוך יום באזורים רחוקים - זמן שינוע הלוך ושוב אנא בידקו
א ארומה רוני New member 8/3/14 #5 ספק רוח https://www.google.co.il/search?q=ת...AeA7IG4Dw&ved=0CDEQsAQ&biw=1357&bih=583&dpr=1
כ כבשת מחמד New member 8/3/14 #6 ספק כוח מה אני אשמה שה-ר' ליד ה-ק'..במקלדת..?... מה אשם מי שקרה לי עבשת-מחמד כי הע' ליד ה-כ'..במקלדת יש לי עובש?..חחחחחחחח שנאי = ספק כוח
ספק כוח מה אני אשמה שה-ר' ליד ה-ק'..במקלדת..?... מה אשם מי שקרה לי עבשת-מחמד כי הע' ליד ה-כ'..במקלדת יש לי עובש?..חחחחחחחח שנאי = ספק כוח
ה האמא הסורגת New member 17/3/14 #13 יש לי וכבר פירסמתי מספר פעמים אני גרה בחיפה הארון נעלים הוא 4 קומות ויש לבוא לקחת אותו ממני , צרו קשר . בצבע בהיר
יש לי וכבר פירסמתי מספר פעמים אני גרה בחיפה הארון נעלים הוא 4 קומות ויש לבוא לקחת אותו ממני , צרו קשר . בצבע בהיר
כ כבשת מחמד New member 11/3/14 #11 מחפשת דחוף נעלי גבר עם שרוכים שחור 46 דרושים לנו (דחוף או בכלל לא )... .......תוך יום-יומיים נעלים שחורות במצב סביר אפילו בינוני (יעברו ממילא צביעה למופע שמתקיים השבוע) בתל-אביב יהיה הכי קל ומהיר נבדוק שינוע מכל מקום
מחפשת דחוף נעלי גבר עם שרוכים שחור 46 דרושים לנו (דחוף או בכלל לא )... .......תוך יום-יומיים נעלים שחורות במצב סביר אפילו בינוני (יעברו ממילא צביעה למופע שמתקיים השבוע) בתל-אביב יהיה הכי קל ומהיר נבדוק שינוע מכל מקום
J Jen74 New member 12/3/14 #12 בעלי ביקש שאפרסם ואשתף פורסם לראשונה על הדף של בעלי בפייסבוק. אני לא מכירה את האישה באופן אישי, פגשתי בה מספר פעמים בהפגנות ובעלי מכיר אותה במסגרת הפעילות החברתית שלו. אישה נכה שלאחרונה השתחררה מבית חולים זקוקה לכל עזרה שתוכלו לסייע בידיה... "לכול החברים וחברות בוקר טוב שמי מזל ואני אשה ניכה מרותקת לכסא גלגלים בנוסף אחרי התקף לב וביום חמשי האחרון השתחררתי מבית חולים וני פונה בכול לשון של בקשה לעזרה זקוקה למצרכי מזון ולתרומה לקנות תרופות בבקשה אני פונה בכול לשון של בקשה שתעזרו לי תודה רבה לכולם 0547293735." https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10202319146194196&id=1057937087&stream_ref=10
בעלי ביקש שאפרסם ואשתף פורסם לראשונה על הדף של בעלי בפייסבוק. אני לא מכירה את האישה באופן אישי, פגשתי בה מספר פעמים בהפגנות ובעלי מכיר אותה במסגרת הפעילות החברתית שלו. אישה נכה שלאחרונה השתחררה מבית חולים זקוקה לכל עזרה שתוכלו לסייע בידיה... "לכול החברים וחברות בוקר טוב שמי מזל ואני אשה ניכה מרותקת לכסא גלגלים בנוסף אחרי התקף לב וביום חמשי האחרון השתחררתי מבית חולים וני פונה בכול לשון של בקשה לעזרה זקוקה למצרכי מזון ולתרומה לקנות תרופות בבקשה אני פונה בכול לשון של בקשה שתעזרו לי תודה רבה לכולם 0547293735." https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10202319146194196&id=1057937087&stream_ref=10