נדרש ומבוקש 8-15/8, נא לציין מיקום

r i n i

New member
עזרה בשינוע באזור המרכז לחייל בודד

קיבלתי על עצמי לנהל את פורום "הורים לחיילים" כאן בתפוז
.
הבוקר התקבלה קריאה בפורום:
"שלום, חייל שלי, קרבי בנחל, בודד מארהב, צריך מכונת כביסה לדירה שלו בגבעת שמואל. אחרי החודש המטורף הזה חזרנו להתעסק בזה. מכונה מצאנו בתל אביב, אך אני מחפש בשבילו הובלה שלה לגבעת שמואל. אם מישהו מכיר חברה זולה או אדם נחמד עם טנדר ושעה פנויה היום אנו נהיה אסירי תודה.בן 0506459849"

אנא, אל תשכחו את החיילים הבודדים אחרי הלחימה.
הם זקוקים לעזרת הציבור כל הזמן ובתקופה האחרונה הוכחנו שאנחנו יכולים מעל ומעבר.

צריפינה

New member
מכונת כביסה - העברה

ריני צרי קשר עם ארומה. יש לו איזה מוצלח אחד על הכוונת. וחוץ מזה הרבה שלומות לך.

אז הנה בקשה ממקום אחר.

חברים ערב טוב , אני מפקד במשמר הגבול, בפלוגתי ישנם מספר חיילים בודדים וגם כאלה הזקוקים לעזרה קטנה, אשמח עם ישנם אנשים שמעוניינים לסיעה בריהוט בסיסי במצב טוב הובלה ושינוע עלי, מספר פלאפון 050-6276261- תודה מראש על הסיוע.
אורעד עטר

r i n i

New member
מאיפה החייל?

ויש סיבה מיוחדת למה זה צריך להיות פלאזמה?

sunrize1

New member
הוא מהמרכז

הסיבה - דירה קטנטונת ואין מקום..
כמו כן הוא זקוק גם לציוד בסיסי לדירה,כמו סה כלי אוכל שולחן וכו'.

FOR THE LD

New member
ישנן טלוויזיות מן הדור הישן שאינן תופסות מקום וקלות לנשיאה

14 אינץ'. אפשר להניח על כסא יציב מול המיטה, או על שידה קטנה (כמו אצלנו בבית).
אני בטוחה שהוא יסתפק גם בטלויזיה מסוג זה, ובלבד שהיא תקינה ועושה ת'עבודה.
אני אשאל בסביבת מגוריי, אולי ישנה טלוויזיה שסתם צוברת אבק אצל מישהו.

עזרה בהתקנת רשתות נגד יתושים בחלונות

אדם מפתח תקווה (גר בשכירות) עם בעיות נפשיות קשות שאינו מתפקד ואינו מתפקד נעקץ כל הזמן על ידי צרעות ויתושים, גר בשכירות ואין לו כסף לשלם לרכישת מסגרות עם רשתות נגד יתושים לחלונות. פנה לגמ"ח שיפוצים מתי (050-4148053) בבני ברק אבל אמרו לו שהם עוזרים רק לתושבי בני ברק בלבד.
החלונות בדירה שהוא גר בה שכירות הם חלונות גדולים (משהו כמו בערך 180 ס"מ על 150 ס"מ).
מוכר אצל עובדת סוציאלית שנותנת לו מכתבים לאגודות מזון, אבל היא לא עוזרת בלהפנות אותו לדברים האלה של התקנת תריסים, התקנת חלונות והתקנת רשת נגד יתושים לחלון והיא גם לא מכירה עמותות שעוזרות בזה. אם היא היתה מכירה עמותות כאלה שעוזרות אז היא היתה מפנה אותו לשם. הוא לא גר בדירת עמידר (עמידר עוזרת בדברים כאלה), הוא גר בדירה של בעל דירה פרטית (הבחור הנכה משלם שכר דירה לבעל דירה פרטי)
מי יוכל לעזור לו ?
האם יש עמותות או אגודות או בעלי מקצוע כמו זגגים, שיכולים לעזור לו תמורת תשלום סימלי (עלות החומרים) לתקין משקופים ומסגרות תקינים בחלונות, לעשות לו מסגרות ולהכניס לתוכה רשתות נגד יתושים ואז להתקין לו בחלונות כדי לאטום את החלונות היטב מיתושים ?
למי פונים ?

sunrize1

New member
מחפשת הובלה בחינם עבור חייל בודד

נמצאו כמה חפצים לתרומה עבורו (מיטת נוער,ספה נפתחת,שידה) אבל אין מי שיעביר אותם ליעדם - מפתח תקווה וגבעתיים לכפר סבא.

למעלה