ו...בואו נציף את השרשור הזה בהודעות-חתול, כי למה לא?
מהם ספרי הדיסטופיה לנוער הכי טובים שקראתם? אני פאקינג לא יודעת, איזה שלוש בלילה עכשיו, והמח שלי על battery saving mode. אבל, טוב, משחקי הרעב היה מושלם, כמובן, וגם סאפיק ואינקרסרון, וגם הגל החמישי. והספר הזה על כדור הארץ שמתחיל להאט את סיבובו ולצערי הרב אני לא מצליחה להיזכר בשמו (כמה מביך). הוא היה נהדר. אני בוהה במדף הספרים שלי בנסיון להיזכר אבל זו באמת כל הדיסטופיה שאני רואה בו.
מה ניסיתם ואתם לא ממליצים? אוי, היו מלא. תמיד כשמשהו מצליח יהיו לך שלושה חיקויים מחפירים על כל הצלחה נוספת. מה שמייחד את ההצלחות הוא שהרעיון הבסיסי דומה אבל מוסיפים משהו שונה - כמו בגל החמישי למשל. אז מפוצלים נניח שייך לקטגוריה הלא מוצלחת (מצטערת, גלורי). גם הגן הכימי (שקבור עמוק בערימת המחפירות). והבחירה. ו...אגדה, נדמה לי שקוראים לו? אני זוכרת שהתחלתי לקרוא את הספר הזה ונטשתי. כנראה כי תקופת המבחנים התחילה. בכל אופן, שום דבר בו לא תפס אותי מספיק כדי שאנסה להמשיך.
אתם מתרחקים מהספרים האלה? מהגרועים כן. את הטובים אני מאמצת לליבי וישנה איתם במקום דובי. אני אוהבת דיכאון. אני אוהבת ספרי מלחמה. אני אוהבת את איך שהמצבים הקשים מזקקים את האישיות של דמויות ואת מה שהן עושות כדי לשרוד, ובמיוחד ספרים שבוחנים את השאלה "למה מלחמה, בכלל, והאם אנחנו יכולים בלעדיה" (למרות שלא בכל ספרי הדיסטופיה יש בדיוק מלחמה).
זהו, אני אלך לישון עכשיו^^