הנה זה בא:
אתחיל מזה שאודיע שתהיה כאן התעלמות ברוטאלית מתחילת הקריירה של קיילי בטופ שלי, אני מעדיף את קיילי של האלפיימז. זה לא באשמתה של קיילי כל כך. יש לי פשוט בעיה גדולה עם האייטיז כתקופה מוסיקלית באופן כללי כי רוב השירים נשמעים... די מביכים. בכוונה אמרתי נשמעים כי יש לא מעט שירים שבבסיסם כמילים ולחן הם דווקא אחלה אבל בגלל כל הרעיונות ההפקתיים והעיבודיים שהיו "אין" באותה תקופה הם די נהרסו לטעמי. קשה לי מאוד לשמוע אותם ולא לגחך. יש מס' מצומצם מאוד של אמנים מהאייטיז שהצליחו איכשהו לשרוד את התקופה הזו לטעמי - מייקל ג'קסון, פרינס וקצת מדונה. לקיילי דווקא יש לא מעט שירים כאלה שבבסיסם אני כן אוהב אבל בגלל אייטיזיותם קשה לי להתייחס אליהם ברצינות. קיילי עשתה להם גרסאות שונות במהלך השנים בהופעות השונות ובאלבום הקאברים שעשתה לעצמה לפני כשנתיים שעשו להם קצת חסד אבל הם בכל זאת לא נכנסו למצעד כי קשה להתעלם מרושם ראשוני

ועכשיו לדירוג:
1. Chocolate
ללא ספק השיר האהוב עליי של קיילי. מעבר לרפרטואר של קיילי, אני מחשיב את השיר הזה כדוגמא להפקת פופ משובחת ומרהיבה. הסאונד בשיר הזה מדהים וההפקת שירה שלה מטורפת. זה באמת נשמע כאילו זה שיר מהיום למרות שעברו כבר כ-11-12 שנה. זה לא ייאמן. ואני גם משוכנע שעוד 10 שנים אני אוכל להגיד את זה על השיר הזה שוב. הבאס הזה.. גררר... הביט.. הכל פה. כמה סקס-אפיל בשיר אחד.

2. Confide In Me
כמו שדניאל אמר. אפשר להגיד על קיילי הרבה, אבל גם מי שלא אוהב את קיילי יעריך את השיר הזה. מהיכרותי עם פועלה של קיילי גם באלבומיה וגם בטוריה, היא עשתה לשיר הזה מלא גרסאות שונות ומגוונות. לא משנה איזו אינטרפרטציה או גרסה שהיא עשתה לשיר הזה, היא פשוט עושה אותה מדהים. She's delivering ופוגעת בול.

3. Get Outta My Way
ממתק פופ. הפקת פופ-דאנס מצויינת של סטיוארט פרייס. בכלל, אני מאוד אוהב את "אפרודיטה" כאלבום. הוא אולי לא מחדש יותר מדי אבל משהו בו עובד נהדר כמכלול שהצליח לגעת בי. היא הצליחה לעשות דאנס מרגש

4. Kids עם רובי וויליאמס
שיר אדיר. אין לי יותר מדי מה להגיד עליו.

5. In Your Eyes
מממתק פופ אחד לממתק פופ אחר. בניגוד ל"שוקולד" שהגיל לא השפיע עליו, אי אפשר להגיד את זה על השיר הזה. שומעים שהוא לא מהיום וגם מי שלא יודע במדוייק, יידע לנחש ולהגיד שזה מתישהו בין 2000-2003. זה מהשירים האלה מכל תקופה שלמרות שהם "ישנים" (די מוזר לי לקרוא לשיר הזה ישן חח), אם ישימו אותם במסיבה בין שלל השירים החדשים, הוא יעלה חיוך כיפי על הפנים ולא יבאס. Moloko - Sing It Back הוא גם כזה מאותה תקופה למשל. אני אתלהב ממש אם פתאום "יעלו לי אותם מהאוב" במסיבה

6. Wow
עוד ממתק פופ מתוק טעים במיוחד. גם זה דוגמא להפקת פופ משובחת למופת. כמה שזה נשמע פשוט ועם זאת מורכב למדי באותה מידה. כמה רבדים ועושר יש בשיר הזה, תענוג לאזניים. כל צליל פה - החל מהקלידים, הגיטרות, הקיק, הקלאפ ועד ההיי-האט הכי פשוט - נשמע מיליון דולר. וואו לגמרי. יאמי.

7. Red Blooded Woman
קיילי קצת "אורבנית". יפה לה הפופ-R&B הזה.

8. Slow
כשקיילי יוצאת קצת מהאיזור הבטוח שלה, זה מה שיוצא. אני אוהב מאוד גם את גרסת הקברט שהיא עשתה לו באפרודיטה טור.

9. Love At First Sight
פופ טהור ומשובח.
*הידעתם? לקיילי כבר היה שיר עם אותו השם בדיוק בתקופת תחילת הקריירה שלה

10. Can't Get You Out Off My Head
לא סתם קיילי מעולם לא פסחה על אף אחד מארבעת הסינגלים שלה מהאלבום Fever בטורים שלה עד היום. ארבעתם פשוט ממתקי פופ משובחים וטעימים במיוחד לקהל שלה. השיר הזה הוא כנראה הדובדבן שבקצפת. ציינתי שלושה מהם בטופ 10 שלי ולמרות שמכל הארבעה את CGYOOMH אני דווקא פחות אוהב, קשה להתעלם מאייקוניותו ולכן בצעד קטן הוא גבר על Come Into My World. אם הייתי ממשיך לדרג אז CIMW היה במקום ה-11.

כמעט נכנסו:
Come Into My World
Step Back In Time (השיר הראשון מתקופת תחילת הקריירה שלה שאני מציין. למרות סלידתי מהאייטיז, השיר הזה התחבב עליי גם כמו שהוא
)