בוקר אור השבוע הימים האחרונים למערכת

הדסהש1

New member
בוקר אור השבוע הימים האחרונים למערכת

הבחירות...הם אינטנסיסים מאוד בנסיעות בארץ...ביבי מרגיש שהקרקע נשמטת
מתחת לרגליו...

י מ י ת 2

New member
אני מקוה מאד שסוף סוף מסיים עם שלטון הליכוד שלא הוביל

אותנו לשום מקום רק לתסבוכות נוספות. הליכוד כולל מפלגות הימין הקיצוניות. מפחיד אמיתי הוא בנט.
דרך אגב, שמתי לב שבקלות רבה אנשים נותנים ציונים בענין הציונות. זה ציוני זה לא ציוני. בעיני זה מגוחך.
מה זה מפלגה לא ציונית הלא ציונים היחידים הם החרדים שמודים במפורש שהם לא ציונים כי הם ממתינים למשיח והמפלגות הערביות שאין להם סיבה להיות ציונים.
העיקר ללכת להצביע. גם מי שלא מצביע משפיע ולרעה.

emmy 5

New member
צהוריים טובים,מקווה שאחרי הבחירות ,גם המחשב שלי יעבוד

emmy 5

New member
יוליקה,יותר מכמה מילים,תוכן לא יכולה,וגם זה לא בטוח

עמיקם10

New member
ניקח את עזה למשל.איזה מין סוג של יחסים עם עזה?

שהם יצטיידו בנשק מאיים.שהם יכריזו בגלוי מה המטרה שלהם.ואנחנו נחכה...למה?
ראש ממשלה שמדבר אמת לעם חושב בקול במקום זה יש לנו כאן צוות מגמגם.עשרות משפחות עזבו את נחל עוז.אף אחד לא מתרגש.ולא עושים כלום. הייתי חותך את עזה לשניים.שליש ושני שליש ומי שלא רוצה להיות בחלק אחד שיהיה בשליטה בטחונית של ישראל שיעבור לצד השני. שתהיה להם זכות בחירה איפה לחיות. במקום זה מעבירים להם מלט וברזל ואוכל וציוד ומחכים שהם יחליטו מה עושים. וכל זה לאחר שעשו להם מיני נכבה.

מינהר

New member
עמיקם, טוב לשמוע ממך. נראה לך שמה שאתה מציע

יקרה? לו רק מצרים היתה מוכנה לקבל את השליטה על הרצועה. היא אולי היתה מצליחה לעשות סדר עם החמאס.
ראה את ערביי ישראל. נראה לך שמישהו מהם עובר לשטחים או למדינה ערבית, כי יש לו טענות לישראל? הם מתנפלים על המדינה, על חיילי צהל, מביעים שנאה, מיללים על קיפוח, אבל לא יזוזו מילימטר מהעטינים של מדינת ישראל.

עמיקם10

New member
אתמול שמעתי את אחמד טיבי שמדבר על הנכבה

לערביי ישראל יש טראומה מ-48.[שהיום ב'הארץ' גדעון לוי טוען כנגד לוסי אהריש שאיך היא יכולה להדליק משואה רק בגלל שהיא לא נראית ערביה והיא משתלבת וכו'] וגם שכל זמן שישראל לא מציינת את יום הנכבה וחוגגת את היום העצמאות..כשלא ברור באופן חד צדדי מי בכלל התחיל ב-48 ורק ברור שנעלמו ונמחקו וגורשו..אבל הרי אי אפשר לחיות על מה שאירע פעם לפני 67 שנה ואחרי זה רק מלחמות ומשכיחים את השלום עם מצרים וירדן ומשאירים את החיזבאללה בלבנון להציק ולחמם את המצב. ואף פעם לא להגיע למצב רגיעה. מי קבע שאם ישתנה המצב ביו"ש יהיה כמו בעזה. אנחנו יודעים מה המצב שישנו בעזה אז חייבים ביו"ש לקבוע 3-4 גושים יהודיים ולתת להם מדינה בשאר ולקבוע צעדים אחרים- והעיקר לדבר איתם כל הזמן ולא דרך מה שהיה פעם. והוא גם שיהיה. כך נותנים לקיצוניים לקבוע את סדר היום וגם את הגבולות. צריך לשבת איתם ולקבוע איך הם רואים את המצב ולא ישר לדבר על ירושלים...את זה להשאיר לדורות הבאים.

מינהר

New member
עמיקם, לדבר זה חשוב מאוד. אבל נקווה שלא נגיע ליום

בו הבטחון שלנו יהיה בידי ערבים חדורי שנאה. לעולם יד הקיצוניים אצל המוסלמים תגבר. ראה איראן, תורכיה, דאעש, חזבאללה, חמאס, פתח. השנאה לישראל אצלם אינסופית.
ומה זה- ניתן להם מדינה? ובתמורה הם יניחו לנו לחיות בשלום? אשרי המאמין. הרומאים אמרו- הרוצה בשלום יכון למלחמה. זה תקף גם היום. אין ברירה. אי אפשר להאמין לנחש צפע.
ואחמד טיבי והנכבה- אם לא מוצאת חן בעיניו ישראל שיעבור לאבו מאזן. נדמה לי שהוא כבר קנה שם בית.

מינהר

New member
עמיקם, קראתי את מה שכתבת אתמול. מדויק מאוד.

נראה לי שהרוב בארץ, לאור הנסיון המר עם פינוי רצועת עזה, והטרור והטילים שבאו בעקבות זאת, מתנגד בתוקף לפינוי השטחים. הרוב חושש שמהר מאוד החמאס ודומיו ישלטו גם שם ויזרקו עלינו טילים מקו התפר. ויעסקו בטרור כזה, שמה שקורה עכשיו עוד נתגעגע לזה.
יש מעט מאוד אנשים בסגנון מרץ, שחיים בחלומות. זה נעים לחיות בחלומות, אבל מסוכן. גם היהודים בארופה לא האמינו שהגרמנים ישחטו אותם סתם ככה.

יוליקה

Member
מנהל
לפני שאנחנו מגיעים לרגע האמת...

הנה משהו לכל המתלבטים...לכל מי שמפקפק באמת... הנה כמה עובדות שכדאי לקרוא:

יש לנו הערב את המומנטום הגדול...תחפשו אותי אולי תראו אותי...סתאאאאאם

מינהר

New member
יוליקה, כל הכבוד ליש עתיד. הם לא מושלמים, אבל

בסה-כ בסדר גמור. רק חסר להם בולדוזר כמו אריק שרון, שכשהיה שר השיכון בנה כל כך הרבה דירות, כשבאה העליה מרוסיה, שאחר כך היה עודף דירות במשך כמה שנים טובות. והמחירים ירדו וירדו במשך 7 שנים, 1997-2004.

למעלה